ero1884 Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 Witam Tak jak w temacie potrzebuje sterowników do tego lapka, dokładniej chodzi mi o czytnik lini papilarnych(potrzebny program bo sterownik mam) kamerka i to chyba. Co do czytnika lini papilarnych to działa mi on ale pokazuje się błąd (patrz zdjęcie błąd hp). Nie wiem czy to z winny zle zainstalowanego programu czy może z mojej winy. Pozdrawiam ero1884 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?lc=pl&dlc=pl&cc=pl&product=3562293& jednak gogle gryza :/ dv6625ew - Szukaj w Google Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ero1884 Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 Mnie google nie gryzą, ty nie umisz czytać bo już wspomniałem że sterownik mam ale programu nie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 1. Jakoś nie widzę nigdzie nazwy systemu. 2. Nie wiem, o jakim programiku mówisz, ale ja tam wyraźnie widzę problem z działaniem serwera VeriSoft. Albo brak uprawnień, albo serwer nie pod ten system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ero1884 Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 1. Jakoś nie widzę nigdzie nazwy systemu. 2. Nie wiem, o jakim programiku mówisz, ale ja tam wyraźnie widzę problem z działaniem serwera VeriSoft. Albo brak uprawnień, albo serwer nie pod ten system. Wiesz może jak to rozwiązać, teraz instaluje wszystkie sterowniki od nowa, to może zadziała, a jeżeli chodzi o mój system to vista 32 bit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ero1884 Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 (edytowane) Już działa, dzięki za odpowiedzi na moje pytanie Edytowane 10 Listopada 2010 przez ero1884 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...