Killer85 Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 Witam Od kilku dni mam irytujący problem z netem A konkretnie net mi się zawiesza i zdaje się że przerywa się połączenie czego skutkiem jest komunikat ,,Błąd wczytywania strony" albo strony są "rozwalone". Nie mam pojęcia co jest grane AQQ działa dobrze Z netem łączę się poprzez router a dalej mam switcha którym rozdzielam neta na 2 kompy.Neta mam z Telekomunikacji Kolejowej po kablu opcja 4096/512.Dostałem od nich router Crypto F330 który mam już prawie 3 lata.Switch kupiłem w styczniu tego roku.Kable tak samo były kupione nowe ze switchem.Sprawdzałem dziś kable,router i switch i wszystko wygląda ok.Karta sieciowa też jest nowa z maja tego roku. Ma ktoś jakieś pomysły jeszcze to niech pisze będę wdzięczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2010 ping IP_routera -t Sprawdzisz czy nie zanika połączenie między tobą a routerem. ping wp.pl -t Sprawdzisz czy nie zanika połączenie między twoim routerem, a dostawcą internetu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2010 Sprawdzałeś bezpośrednie połączenie bez udziału switcha ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer85 Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2010 Dzięki za zainteresowanie Wszystko wróciło do normy Niewiem co to mogło być 2 raz mi się tak zdarzyło Dzięki za pomoc POZDRAWIAM :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...