brusse Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 (edytowane) Witam . Mam problem z monitorem asusa, podłączyłem go do nowej płytki asusa i leciwego 6600gt obraz i wszystko ok, gdy jednak podpiąłem monitor do komputera z radonem 4850 występuje problem, od momentu włączenia komputera obraz jest jakiś zniekształcony i mniejszy z każdej strony mam czarny pasek, o co chodzi? Problem występuje gdy używam kabla od monitora hdmi -> dvi może to być coś z płytą? Edytowane 10 Listopada 2010 przez brusse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GLaF Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2010 Ustaw rozdzielczość na 1920 x 1080. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brusse Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2010 :) ustawiłem, jednak obraz jest już poucinany na starcie przy wyświetlaniu loga płyty główniej wiec rozdzielczość chyba nie ma tu nic do rzeczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...