Kaeres Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2010 Przyznaję się bez bicia, że szukałem 2 minuty a do cierpliwych w takich sprawach nie należę. Jak przenieść archiwum z GG np 6 do nowego gg (od 8 wzwyż) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2010 1. Jest temat o GG starszym i o nowym. 2. Zainstaluj 7 i włącz, zainstaluj 8 i włącz, zainstaluj 9 i włącz. Przy każdym uruchomieniu dane powinny się aktualizować do nowszego formatu. Wcześniej zrób sobie kopię profilu - tak na wszelki wypadek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2011 Kurcze nienawidzę tego tępego programu. Najnowsza wersja 10 krok po kroczku prowadziła mnie za rękę i przy chęci przeniesienia archiwum z GG 9 zaznaczyłem oczywiście tak. Ale czego innego się mogłem spodziewać jak ten tępak nic nie przeniósł i teraz ostatnie archiwum mam z lutego bo sobie sam zarchiwizowałem przypadkowo do osobnego pliku w lutym właśnie. Czy ktoś wie co odpier*** temu programowi ? Jak teraz odzyskać swoje archiwum z poprzedniej wersji GG, którą oczywiście instalka 10 usunęła ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 Help. Anybody ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 (edytowane) Nie używaj tego syfu nigdy więcej, zainstaluj gg7 lub WTW2. Edytowane 17 Maja 2011 przez GeMtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 A może pora zmienić komunikator? Obecnie np. AQQ (z pomocą wtyczki) jak i WTW potrafią importować archiwum GG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 (edytowane) Na razie nie mogę zmienić bo korzystam również z Palringo w komórce, który się synchronizuje z GG ? Problem pozostaje nadal. Da się odzyskać archiwum sprzed instalacji GG10 ? Krew mnie zaleje zaraz. :angry: Edytowane 17 Maja 2011 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 (edytowane) Palringo synchronizuje tylko listę kontaktów, czy archiwum rozmów również? Bo jeśli tylko to 1. to nie ma znaczenia jakiego komunikatora używasz, lista kontaktów jest przechowywana też na serwerze, na pewno WTW i chyba AQQ mają opcję by aktualizować listę na serwerze przy każdej jej modyfikacji. Jeżeli masz puste archiwum, to prawdopodobnie nowsza wersja nadpisała stare archiwum, i raczej już go nie odzyskasz. Edytowane 17 Maja 2011 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 (...) na pewno WTW i chyba AQQ mają opcję by aktualizować listę na serwerze przy każdej jej modyfikacji.AQQ nie ma automatycznej synchronizacji kontaktów z serwer (jeszcze).. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 Możesz próbować programów do odzyskiwania danych i odzyskiwać wszystko w katalogu z profilem GG, ale słabo to widzę. Można też próbować otworzyć plik w jakimś programie do zarządzania bazami danych - być może archiwum nadal tam jest, ale ma status "usunięty", więc nie wyświetla się w oknie. Dzieje się tak, gdy damy "usuń", ale nie użyjemy "kompaktowania archiwum". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2011 bo korzystam również z Palringo w komórce, który się synchronizuje z GG ? ze co z czym sie synchronizuje? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2011 ze co z czym sie synchronizuje? :blink: Że między innymi z GG. I z tego właśnie korzystam. Nie mogę na dzień dzisiejszy zrezygnować z GG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2011 Ale w jakim sensie się synchronizuje, tylko lista czy archiwum też ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...