Marcin.. Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2010 Witam wszystkich mam problem... oglondałem film na kompie,komp się wyłączył .Cały czas coś się psuło komputer wyłąnczał się itd. zrobiłem formata . Teraz jak włącze film bądź grę cokolwiek kursor staje w miejscu a komputer się zacina co może by przyczyna zasilacz? ramy? jak myślicie. Na starej karcie graficznej jest ok... a nowa karta tez jest sprawna (sprawdzałem u kumpla) Proszę o pomoc . Komp Procesor Intel pentium 2x3,0 800Mhz 2Gb ram ddr2 800Mhz Nowa karta Gaindward (geForce) gt240 DDR5 1gb Stara Karta Asus EAX550HM512 Płyta assrock zasilacz 420 W Z góry Dzięki ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2010 Jaki masz zasilacz? Jeśli jest to coś typu Tracer/Procomp/inny Codegen to zmień go na coś markowego, jeśli to markowy zasilacz to sprawdź miernikiem jego napięcia w spoczynku i pod dużym obciążeniem (np. furmark + orthos). Dopuszczalne wahania to +/-5%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4zyl Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2010 A standardowej procedury (która pojawia się prawie przy każdym wątku :x ) kolega użył? Sterowniki poinstalowane (najnowsze)? Temperaturki w normie? Maszyna odkurzona ? I co to za zasilacz 420 W ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.. Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2010 TAk TAk tak wszystko ok .. albo to zasilacz albo ramy .Zasilacz nie jest markowy wiec pada na zasilacz Dzieki za pomoc . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...