insideee Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2010 (edytowane) Witam. Znalazłem na allegro taki przedmiot http://allegro.pl/laptop-podstawka-chlodzaca-pod-laptopa-podkladka-i1303355810.html Czy miał ktoś styczność z produktami tego producenta? Jest to zupełnie nieznana mi firma. Wiem, że mogę kupić podkładki płaskie bardziej znanych firm, i z kilkoma wentylatorami. Ale zależy mi aby móc pracować w łóżku na siedząco a nie na leżąco.Dłuższy okres czasu leżałem na jednym boku i laptop był na stoliku obok, ale kręgosłup się odezwał.. Czy ta podstawka będzie dobra? Jeszcze na aukcji piszą wymiary, i napisane jest, że zmieści się tam laptop o każdym rozmiarze matrycy. Ja mam średni rozmiar i nawet niewiem czy się myszka obok zmieści. Edytowane 12 Listopada 2010 przez insideee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy_bos Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 Powiem tak, sprzedawca jest jak najbardziej zaufany. Kupowałem już u niego chyba z 3 razy. (pierwszy raz z 2-3 lata temu) Co do producenta tego urządzenia to ciężko będzie coś powiedzieć. To zwykły no-name do którego sprzedawca nakleił swoją "markę". Ogólnie jak Ci się kręgosłup odezwał to chyba lepiej zainwestować w jakiś szezlong a potem dopiero w podstawkę. Wszak sama podstawka nie zmieni tego że się "źle" wyginasz czy najzwyczajniej w świecie garbisz. Ona będzie lepsza do tego żeby Ci "po klejnotach" nie grzało. Po za tym aby nie było tak drogo możesz pomyśleć o czymś takim. Mniejsze prawdopodobieństwo że nie będzie miejsca na myszkę. Żeby nie było że faworyzuje jakiegoś sprzedawcę. Wpisz w allegro : stolik do laptopa i pomyśl nad takim rozwiązaniem. A za to Co Ci zostanie kup sobie porządną poduszkę pod plecy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...