Smalec Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2010 Witam, nie wiem czy to odpowiedni dział. Potrzebuję pomocy w wycięciu ze ścianek obudowy seryjnych metalowych siatek na wentylatory, które powodują straszny hałas na większych niż minimalne obrotach. Chodzi o 120mm z tyłu obudowy oraz 2x92mm z boku. Dysponuję jedynie wyrzynarką, nie pozwala ona jednak na precyzyjne cięcie. W związku z tym moje pytanie, czy ktoś z forumowiczów byłby chętny do pomocy z odpowiednim narzędziem typu dremel? Oczywiście nie za darmo :) Z góry dzięki za odpowiedź... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F4lkon Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 Witam, nie wiem czy to odpowiedni dział. Potrzebuję pomocy w wycięciu ze ścianek obudowy seryjnych metalowych siatek na wentylatory, które powodują straszny hałas na większych niż minimalne obrotach. Chodzi o 120mm z tyłu obudowy oraz 2x92mm z boku. Dysponuję jedynie wyrzynarką, nie pozwala ona jednak na precyzyjne cięcie. W związku z tym moje pytanie, czy ktoś z forumowiczów byłby chętny do pomocy z odpowiednim narzędziem typu dremel? Oczywiście nie za darmo :) Z góry dzięki za odpowiedź... Ja takowy posiadam :) kupiłem w "liroy" za 90 PLN plus tarcze do ciecia o zgrozo za 40 PLN - jak cos to pisz na prv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...