Skocz do zawartości
Dziobak

World of Tanks - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

ok teraz panimaju :D

jak obliczyc calkowity exp? dodac wszystkie pjazdy jakies sie ma i te jakie sie mialo?

czy takie elementy jak siatka maskujaca, system dosylajacy pocisk(co to w ogole daje?), binokle polowe mozna przenosic miedzy pojazdami. badz zostawic sobie do innego? czy sa sztywno przypiosane do pojazdu.

Da sie przeniesc siatke maskujaca, toolboxa i chyba "binokle". Reszta jest wbudowana w pojazd. Niestety w tamtych czasach chlodzenie kabiny nie mialo wymiennych zapinek ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie zdecydowałem się na upgrade do tego 87mm działka dla T-28, różnica jest fenomenalna. Tak jak przedtem ledwo co mogłem drasnąć mediumy tak teraz mam je na 2 strzały, lighty prawie na 1. Do tego świetna celność, może będzie trochę przyjemniej do tego KV dojechać. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mialem bitwe zycia Bisonem. Ubite: Ferdek, Tiger I i jakis Sherman, uszkodzony kolejny Tiger, 2 ISy, M-costam, T-34-85. 750 expa i 7800 kasy - bez premium czy mnozenia :D

Za to jezdzenie PzIII jest coraz bardziej frustrujace. Nie moge sie juz soft-wipe doczekac zeby przeskoczyc to gowno...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I temu ja posiadajac pzIII wiekszość expa zarobilem innymi czolgami ze statusem elite . A nim by zdobyc jak najwiecej expa jechalem prosto na wroga by dostac pkt za odkrywanie , i gdy wygrali jakies 400 expa wpadalo.

Nastepnymi czolgami tez nie jest fajnie , ale gdy juz sie ulepszy je do najlepszego dziala to gra sie przyjemnie ;)

Edytowane przez Maciem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PzkfwIII to ból w d....ale zmaksowany, w dobrych okolicznościach też potrafi namieszać.

Bujam sie tera IV, ma znacznie większą przeżywalność no i dmg lepszy.

Ze swej strony mocno zastanawiam sie czy iść w hvy, czy zbierać na V, czyli pantere, ma wygar potęzny i niezły pancerz.

Edytowane przez Gregu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... ok exp jest zwracany cały, ale co z kasą. Musimy zarobić i zostaje czy jest zwracana, ale za cenę kupna czy za cenę sprzedaży ?

Jak pamietam to wrocila calosc bo mialem ze dwa czolgi tier VI przy poprzednim resecie i troche lekkiego smiecia a po nim bylo z 3 miliony na koncie.

@ Gregu - jak chcesz isc i w Tygrysy i w Pantere to ja bym radzil free expem ominac Panzer III/IV i VK3001(P) bo to jest mordega, dopiero DB jest przyjemny, grind PIV->3601->Tygrys jest znacznie przyjemniejszy.

Patch wyglada fajnie - zboostowali kilka naprawde slabych do tej pory armat + niezle zmiany w systemie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patch wyglada fajnie - zboostowali kilka naprawde slabych do tej pory armat + niezle zmiany w systemie.

Taa, zbbostowali. Zmiana celnosci o 0.01 to faktycznie potezny boost. ;)

Za to potezne podciagniecie IS4 jest malo fajne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak u Was wyglądają pingi, bo zawsze miałem na poziomie ~150, ale od jakiegoś tygodnia jest padaka i trzymają poziom ~230. Nie wiem czy to wina zawalonych serwerów, czy mój dostawca beta - UPC - daje ciała.

u mnie też 120-140

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam identycznie jak costi. Pytalem ludzi podczas gier i potwierdzaja - maja dokladnie takie same objawy :(

Eh doszedlem do Hetzer'a - ja chce sotf-wipe JUZ!!!

Przy ostatnim patchu przeniesli serwery do USA mozliwe , ze dalej testujemy amerykanskie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi