M@TI Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 (edytowane) A upgradow sie nie da sprzedac. Wprowadziłem w błąd, patrz wypowiedz Costi'ego niżej Edytowane 1 Grudnia 2010 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 ok teraz panimaju :D jak obliczyc calkowity exp? dodac wszystkie pjazdy jakies sie ma i te jakie sie mialo? czy takie elementy jak siatka maskujaca, system dosylajacy pocisk(co to w ogole daje?), binokle polowe mozna przenosic miedzy pojazdami. badz zostawic sobie do innego? czy sa sztywno przypiosane do pojazdu. Da sie przeniesc siatke maskujaca, toolboxa i chyba "binokle". Reszta jest wbudowana w pojazd. Niestety w tamtych czasach chlodzenie kabiny nie mialo wymiennych zapinek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 W sumie zdecydowałem się na upgrade do tego 87mm działka dla T-28, różnica jest fenomenalna. Tak jak przedtem ledwo co mogłem drasnąć mediumy tak teraz mam je na 2 strzały, lighty prawie na 1. Do tego świetna celność, może będzie trochę przyjemniej do tego KV dojechać. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 A ja mialem bitwe zycia Bisonem. Ubite: Ferdek, Tiger I i jakis Sherman, uszkodzony kolejny Tiger, 2 ISy, M-costam, T-34-85. 750 expa i 7800 kasy - bez premium czy mnozenia :D Za to jezdzenie PzIII jest coraz bardziej frustrujace. Nie moge sie juz soft-wipe doczekac zeby przeskoczyc to gowno... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UgliBiBagli Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 A ja mialem bitwe zycia Bisonem. Ubite: Ferdek, Tiger I i jakis Sherman, uszkodzony kolejny Tiger, 2 ISy, M-costam, T-34-85. 750 expa i 7800 kasyMój best to 1989 expa na KV-3 xP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 (edytowane) I temu ja posiadajac pzIII wiekszość expa zarobilem innymi czolgami ze statusem elite . A nim by zdobyc jak najwiecej expa jechalem prosto na wroga by dostac pkt za odkrywanie , i gdy wygrali jakies 400 expa wpadalo. Nastepnymi czolgami tez nie jest fajnie , ale gdy juz sie ulepszy je do najlepszego dziala to gra sie przyjemnie ;) Edytowane 1 Grudnia 2010 przez Maciem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 ... ok exp jest zwracany cały, ale co z kasą. Musimy zarobić i zostaje czy jest zwracana, ale za cenę kupna czy za cenę sprzedaży ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 A ja dziś załapałem pierwszego Elite - pierszy TD od Niemców , za nie długo także Wespe będzie miała status elite - jeszcze jakieś 3,1 k expa . A co do rekordów - to mój wynosi lekko ponad 700 expa . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 A to moze kolega Dziobak w pierwszym poscie do nazw userow dorzuci linki do strony WoT? Player Page: Trawienny :: World of Tanks: "World of Tanks" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 Changelog do nowego patcha: http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/19394-beta-0624-update/page__pid__264771&do=findComment&comment=264771 Data wprowadzenia: TBA Nie bede cytowal calosci, bo za duzo tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 Za to jezdzenie PzIII jest coraz bardziej frustrujace. Nie moge sie juz soft-wipe doczekac zeby przeskoczyc to gowno... mam to samo ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 (edytowane) PzkfwIII to ból w d....ale zmaksowany, w dobrych okolicznościach też potrafi namieszać. Bujam sie tera IV, ma znacznie większą przeżywalność no i dmg lepszy. Ze swej strony mocno zastanawiam sie czy iść w hvy, czy zbierać na V, czyli pantere, ma wygar potęzny i niezły pancerz. Edytowane 2 Grudnia 2010 przez Gregu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 ... ok exp jest zwracany cały, ale co z kasą. Musimy zarobić i zostaje czy jest zwracana, ale za cenę kupna czy za cenę sprzedaży ? Jak pamietam to wrocila calosc bo mialem ze dwa czolgi tier VI przy poprzednim resecie i troche lekkiego smiecia a po nim bylo z 3 miliony na koncie. @ Gregu - jak chcesz isc i w Tygrysy i w Pantere to ja bym radzil free expem ominac Panzer III/IV i VK3001(P) bo to jest mordega, dopiero DB jest przyjemny, grind PIV->3601->Tygrys jest znacznie przyjemniejszy. Patch wyglada fajnie - zboostowali kilka naprawde slabych do tej pory armat + niezle zmiany w systemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 no wlasnie zerknelem w koszty expa i masakra, szybciej wlasnie do tigera sie doczołgam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 Patch wyglada fajnie - zboostowali kilka naprawde slabych do tej pory armat + niezle zmiany w systemie. Taa, zbbostowali. Zmiana celnosci o 0.01 to faktycznie potezny boost. ;) Za to potezne podciagniecie IS4 jest malo fajne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 (edytowane) prosze, znowu dopingują ruskie pojazdy? ciekawe czy zbugowana wieze do KT naprawili. jezeli tak domaksowali IS4 to zamiast JT po sofcie pojde wlasnie w IS4 ;] Edytowane 2 Grudnia 2010 przez Sarkazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 Jak u Was wyglądają pingi, bo zawsze miałem na poziomie ~150, ale od jakiegoś tygodnia jest padaka i trzymają poziom ~230. Nie wiem czy to wina zawalonych serwerów, czy mój dostawca beta - UPC - daje ciała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 Mozliwe ze daje ciala ja mam wiekszosc czasu ok 140 ping. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 Jak u Was wyglądają pingi, bo zawsze miałem na poziomie ~150, ale od jakiegoś tygodnia jest padaka i trzymają poziom ~230. Nie wiem czy to wina zawalonych serwerów, czy mój dostawca beta - UPC - daje ciała. u mnie też 120-140 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 A u mnie niby ok. 150, ale gra sie strasznie, czesto lagi sa tak masakryzcne, ze zatrzymuje mnie na sekunde-dwie i potem teleportuje we wlasciwe miejsce. Dzieje sie tak od paru dni, max tygodnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 Mam identycznie jak costi. Pytalem ludzi podczas gier i potwierdzaja - maja dokladnie takie same objawy :( Eh doszedlem do Hetzer'a - ja chce sotf-wipe JUZ!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 Jak by ktos chcial to moge podac 1 szt invite, nie trzeba czekac ani nigdzie sie rejestrować. Ja wczoraj rozpoczelem gre, narazie nie moge nikogo zniszczyc... Slaby sprzet, T1 podstawowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 Mam identycznie jak costi. Pytalem ludzi podczas gier i potwierdzaja - maja dokladnie takie same objawy :( Eh doszedlem do Hetzer'a - ja chce sotf-wipe JUZ!!! Przy ostatnim patchu przeniesli serwery do USA mozliwe , ze dalej testujemy amerykanskie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 Nie mozliwe, tylko pewne, serwery EU sa TBA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 To skąd ping jak z US? A co to jest to TBA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 Let me google that for you Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 :oops: :D Ja wpisywałem: serwer, server TBA [ ; Swoją drogą, dobra ta strona z google : ) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UgliBiBagli Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ktoś wie coś więcej na temat najbliższego patcha ? xd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 To znaczy co wiecej? Podawalem pare postow wyzej linka do changeloga. Podobno maja byc w nim zawarte jeszcze jakies poprawki, ale poki co sa nieujawnione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 UgliBiBagli i wszyscy zainteresowani szczegółami na temat nowych patch'y i innymi informacjami na temat gry, polecam zajrzeć na polskie forum WoT - World-of-Tanks.pl - Forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...