metal Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 Którego - Leo 2A4 czy A6 ? :) Jak już rozmawiamy o MBT to ja poproszę PT-94 . A ja poproszę - Merkava Mk4 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 U was też tak wolno leci? W 10 min zassało tylko 40 mb :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 Ja zacząłem pobierać ok. 19:04 i mam już ok. 204MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 Cześć chłopaki jestem nowy w temacie bo wczoraj dopiero dołączyłem do grania :] Gierka wciąga jak bagno, obecnie kupiłem PzkpfwII. Chciałem pograć a tu patch gigant idzie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 (edytowane) @Borys-Tech - nie zapomnij o wejściu na kanał PurePC.pl na czacie ;) Podaj jeszcze twojego nicka w grze, to się doda cię do znajomych. Szkoda, że patch nie idzie z pełną prędkością łącza, no ale skoro pobiera go jednocześnie x tysięcy noobków graczy, to wiele nie można wymagać ;) Zostało 100 MB, ściagam już jakieś 30 minut. BTW. Można już klany zakładać - ktoś się pisze? edit. czy tylko mnie update stoi na 99% i ni hu-hu? Edytowane 23 Grudnia 2010 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 (edytowane) edit. czy tylko mnie update stoi na 99% i ni hu-hu? U mnie ściągnął się normalnie i właśnie jest w trakcie instalacji... już się zainstalował ; ) a teraz leci pobieranie lokalizacji... już zainstalowana. Wszystko zupdatowane - gra działa. Edytowane 23 Grudnia 2010 przez metal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 (edytowane) No i kupa działo tygryska tak celne teraz to pudłuje na potęgę,a czołgi jak znikały tak znikają. Detekcja jeszcze gorsza moim zdaniem. Edytowane 23 Grudnia 2010 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 (edytowane) Działają u was te "ulepszone cienie", bo u mnie po włączeniu w ogóle znikają. Edit: Już działają, nie zrobiłem restartu... swoją drogą wyglądają bardzo fajnie i nawet za bardzo nie obcinają fps. Edytowane 23 Grudnia 2010 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 Artylerię skopali, albo straciłem skilla - no nie udaje mi się trafiać :/ A potrafiłem nawet ściągać jadące pojazdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 Artylerię skopali, albo straciłem skilla - no nie udaje mi się trafiać :/ A potrafiłem nawet ściągać jadące pojazdy. arty jest dla lam ;) Może wreszcie coś z tym zrobili, bo celność była jak by mieli korygowanie ognia z powietrza albo gps-a :lol: Może tak złożymy sobie klanik? Official Clans Registration Launch :: World of Tanks: "World of Tanks" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 Balans się poprawił, fajne nowe dźwięki, artyleria już nie jest wszystkomogąca. Na plus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 @zzizzy - Rozrzut spowodowany ruchem pojazdu wzrosl, a do tego splash damage zostal oslabiony - moze dlatego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 Co do przycięcia możliwości arty to nie potwierdzam, dalej wali jak waliła, nie widzę różnicy. Irytuje mnie natomiast ten PL "lektor", a tak w ogóle to powinni dostosować głosy w zależności jaką maszynę upalamy w danym momencie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 Z tym balansem, to... nic się nie zmieniło? ; ) Polski 'dubbing' / ; - np. "traaafienie", "nie przekłuliśmy" [ ; Wszystko ogólnie wypowiadane bez najmniejszych emocji, oni to chyba z jakiegoś automatu nagrywali [ ; Cieni też nie ruszyli, a jak ktoś chce, to w pliku z konfiguracją gry może je sobie odpalić dla wszystkich czołgów w bitwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 (edytowane) Lektor wkurza. Fajna zmaina kolorów na czarno biłe po zgonie. Polepszony balans. Arty ma problem w trafianiem do pojazdu w ruchu Do tego chyba damege zadaje mniejsze bo zdjęli meni coś koło 4-5 strzałem a mam tylko stuga III. Idę grać dalej to zobaczymy co jeszcze. Celność na duże dystanse spadła, bo sobie obserwuję ostrzał su-85 do nieruchomego kw i do tego wsparcie arty. 2 minuty i kw nadal istnieje ;) Mam lola na maxa- walka sumo 2 arty u mnei vs ostatnie us-5 u przeciwnika. Nie wiem czy zabrakło ammo czy co, ale walka na taranowanie :lol: Mam też wrażenie zę jakoś łatwiej ugryżć cięższe tiery- z 10,5 cm można ładnie zdjąć jużisa3 , tiegera itp kilkoma strzałami na duży dystans :D Edytowane 23 Grudnia 2010 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 Może tak złożymy sobie klanik? Official Clans Registration Launch :: World of Tanks: "World of Tanks" Jestem za :) tylko trzeba bedzie przeniesc rozmowe na forum WoTa.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 Balans leży i kwiczy nadal. Niemiecki pierwszy "traktorek" gra przeciwko KT :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 Widzę, że się ostro pozmieniało, może to i dobrze :), mój nick _Banzai_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 moje wrażenia : - dźwięki wystrzałów gorsze niż były, nie ma tego "powera" - lektor tragedia, musiałem przełączyć na wersję angielską bo się nie dało tego słuchać :lol2: - balans chyba minimalnie poprawili, aczkolwiek zdarzają się "dziwne akcje" - kolorki po zabiciu nie przypadły mi do gustu, ciężko jest w nich obserwować bitwę do końca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 Pamietajcie ze zmiane koloru po smierci mozna wylaczyc w opcjach. Pierwszy tab, ostatni checkbox na samym dole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 2ms2ms, ja też przełączyłem na angielską wersję :D Kurde, właśnie ubił mnie (KT) M6, od przodu... 2 strzały... hmmm, pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło / ; Balans, tak jak wcześniej napisałem, bez zmian, przynajmniej grając KT. A ten cały efekt 'Postmortem' - też wyłączyłem. Ale podoba mi się - Obsługa/Service, teraz dokładnie widzę, ile jestem/mogę być w plecy ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 Cos jednak z balansem i matchmakingiem zreobili, bo o ile nadal zdarzaja sie bitwy "same heavy 7+ i przystawki", to duzo jest tez bitew, gdzie kroluja mediumy. Ja wlasnie przewartosciowalem swoje poglady nt. T-28 z dzialem 57mm, ktore dawniej bylo mocno slabe, a teraz jest swietna, celna lufa. Gralem nim dzis 3 bitwy i w dwoch nie dosc, ze przezylem, to jeszcze zaliczylem po 3-4 kille i jakies uszkodzenia (z czego w jednej sciagnalem dwa heavy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 Gra jakby zyskała na płynności i nie mówię tu o klatkach/s, całkiem przyjemnie się gra, nowe mapki fajne ale dalej trzeba się tłuc Tiger'em. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2010 Mapka wielki kanion to megaporazka - esencja kamperstwa. Fajna jest ta nowa miejska. Ale zauwazylem, ze teraz o wiele bardziej liczy sie accuracy dziala - kiedys czy miales 0,37 czy 0,32 i tak waliles rowno i celnie a teraz sporo ruskich pociskow chybia. Wreszcie czuc ze Niemcy maja ta swoja przewage w celnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2010 Megaporazka to jest ten lektor, nie da rady zrobic tak zeby miec wszystko po polsku a samego lektora zmienic na eng? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2010 Mapka wielki kanion to megaporazka - esencja kamperstwa. MZ nie do konca, bo jest mocno nierowna (w sensie mapy wysokosci) i ma wysokie gory i pagorki, przez co wcale sie latwo nie kampi, choc jest kilka mocno oczywistych miejsc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikas Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2010 Pantera II może mieć 105mm działo bodajże z Tigera II. To zupełnie nowe działo (Asführung B) - celność 0,3 zamiast 0,36 (0,33 w długiej na KT) i 390 zamiast 320 damage. 7 strzałów na minutę zamiast 6,62. Genialny czołg :) Muszę go mieć :D Ciekawa jest dla snajperów też nowa 75ka o celności 0,27 - w sam raz na zdejmowanie co chwilę gąsek z odległości 600m :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2010 (edytowane) Teraz KT to przy Panterce II wygląda blado. Ma tylko ciut lepsze opancerzenie kadłuba. Niestety niemieckie HT coraz gorzej wyglądają na tle ruskich maszyn. A jeśli ktoś uwierzył, że amerykańskie HT zostały osłabione na wieżyczce, grubo się przeliczy. Edytowane 24 Grudnia 2010 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2010 To zupełnie nowe działo (Asführung B) - celność 0,3 zamiast 0,36 (0,33 w długiej na KT) i 390 zamiast 320 damage. 7 strzałów na minutę zamiast 6,62. Genialny czołg :) Muszę go mieć :D Ciekawa jest dla snajperów też nowa 75ka o celności 0,27 - w sam raz na zdejmowanie co chwilę gąsek z odległości 600m :D Ja teraz bardzo żałuję, że konwertowałem exp ze zwykłej Pantery i te 160k muszę zbierać praktycznie od zera... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2010 Dziś w związku z tym że słyszałem o niej wiele dobrego zaczęłem pykać w tą grę. Na początku wiadomo zaznajomienie się etc dużo zgonów. Ale potem jedna mapa dwa kile, uchahany jak żadko i co ? Serwer wywaliło z powodu maintence =_=. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...