OCM4n14k Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 (edytowane) Aczkolwiek chyba kupie sobie dla zgrywu dzialo 152mm, kusi mnie ta rura. Jeśli nie szkoda Ci expa to bierz. Jednak ja odradzam ten wynalazek, jeśli już trzeba z tego strzelać to bardzo celnie, każde pudło może mieć złe skutki ;). Dodatkowo działo to działa skutecznie jedynie na małe odległości, o celnym strzelaniu z dużych odległości można zapomnieć. Edit: Jakie sformułowanie mi wyszło "działo to działa" :D. Edytowane 26 Grudnia 2010 przez OCM4n14k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Jasne, ja jestem swiadom, ze to jest arcydzielo niecelnosci. Ale HE o przebijalnosci 86 i 900dmg nie potrafie odmowic :) Poza tym gram dla przyjemnosci, a nie tylko dla suchych statystyk ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Ciekawostka przyrodnicza - GW Tiger, Panie i Panowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 nowe gaymarine w akcji :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 A ja mam pytanie-gdybanie. Przejrzalem juz wiele watkow na oficjalnym forum ale znalezc nie moge - czy w pelnym/oficjalnym wydaniu gry bedziemy dostawac "iles" gold'a tak jak sie to dzieje teraz w becie? czy jedyna opcja bedzie dokonanie wplaty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Raczej będą mikropłatności - w końcu z czegoś będą musiały się serwery utrzymać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Pierwsza gra dzis, do tego Steel Wall i Sniper. B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 A ja mam pytanie-gdybanie. Przejrzalem juz wiele watkow na oficjalnym forum ale znalezc nie moge - czy w pelnym/oficjalnym wydaniu gry bedziemy dostawac "iles" gold'a tak jak sie to dzieje teraz w becie? czy jedyna opcja bedzie dokonanie wplaty? Jak pisal zzizzy - forget it. Z czegos sie beda musieli utrzymywac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 A 7.5 cm StuK 42 L/70 to pies? Piekne dzialo. Ja odkryłem i zauroczyłem się 105 mm i odłamkowym- czyni oni ze stuga II prawdziwego bad madafaka ;) Do rego saittka maskująca i maskowanie w załogo 55-65% i można już nieźle ogryźć ht ;) gorzej jak nas zlokalizuje i odda :wink: Do tego przy stosunkowo szybkim stugu z 120trim akcje w stylu wjeżdżamy do obcej bazy i rozwalamy z przystawienia 2-3 mediumy i arty jako finał bitwy jest całkiem wykonalne ;) Teraz mam wreszcie jagdpzr IV czy jak to się tam nazywa i 88mm ;) Zobaczymy co będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Ktoś tu pisał, że siatka nic nie daje, zastanawiam się co dać na Tigera, siatkę czy +10% szybkości celowania, mam już 5% załogi i 10% szybsze przeładowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 siatke jest o tyle dobra bo mozna ja przeniesc na inny pojazd, ale w czolgu ma ona marne zastosowanie. szybkosc ladowania byla by dobra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 ja tam nie wiem, często siedząc w krzaczorach Tigerem i załogą ze srednia 70% wale z 200 m i mnie nie widzą gorzej jak już zobaczą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 siatke jest o tyle dobra bo mozna ja przeniesc na inny pojazd, ale w czolgu ma ona marne zastosowanie. szybkosc ladowania byla by dobra Jesli jest prawda to, ze ruch wiezy jest na potrzeby siatki uwazany za ruch pojazdu, to siatka na czolgu jest bezuzyteczna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Szybkość ładowania już mam, chodzi o celowanie lub siatkę, brakuje mi jeszcze jednego okienka do dodatkowych umiejętności ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Panowie i Panie, wraz z MPJ chcielibysmy w jakis dzien zrobic kompanie PPC :) potrzeba do tego lacznej sumy ok 50-70 tierow - ktos chetny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 ja. z tego co widze. nie ma sensu wchodzic z tierem nizszym niz 7 :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Ja moge się dołączyć. Niedługo przesiadam się na IS-3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Tak więc może jakoś wieczorkiem? Potrzeba, by suma tierów wynosiła od 70 do 90. btw. MPJ to ja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Postaram się jeszcze zwerbować kumpla jak wróci z roboty. Posiada Jagdpanthera. Mój nick to arabsko brzmiący Abdulan, chociaż wcale z arabami to on nic wpólnego nie ma ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 U mnie na razie max to tier 5, moze dzis mi sie uda VK3601 odblokowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Jakby co, to +1 KT do kompani ode mnie : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 (edytowane) Jak to mówią, epic fail. Z tierem niższym niż.... IX nie ma się co pakować. Edytowane 27 Grudnia 2010 przez zzizzy 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 ja jakoś wieczorkiem był bym też chętny na jakiś fight ;] 2 czołgi tier 7 i 8. Piszcie co i jak ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Jak to mówią, epic fail. Z tierem niższym niż.... IX nie ma się co pakować. Bo autorzy jak zwykle spieprzyli matchmaking i kompanie nie sa dobierane wg faktycznej wartosci "punktowej" (czyli 70 vs 70, 80 vs 80 itd.) tylko jak leci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Kiedy my startowaliśmy, w kolejce były tylko dwie - najwyraźniej nasza i ich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 (edytowane) Jak by co jestem chętny-na razei dozbierałem do jagdpz4 ;) Swoją drogą 88mm na tym to zło. Z symboliczną pomocą pojechałem 2 pantery pod rząd, a to w końcu już kawał dobrego czołgu B-) Edytowane 27 Grudnia 2010 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 zzizzy - wyslales mi jakies zaproszenie, ale nie zadzialalo. Swoja droga, KV ze 152mm jest fajne :) Mialem wlasnie bitwe, gdzie bylem top tankiem. W takiej sytuacji praktycznie co trafi, to zabije. Strzelilem w sumie 5 razy, z tego 4 kille. Aczkolwiek uzywanie tej zabawki to masakra, bez scoutow nie da rady, bo rusza sie to tak wolno, ze trzeba duzo wczesniej nakierowac wieze na cel. No i miec plan B, bo przeladowanie trwa tydzien. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 ja z kolei zbieram na 107 do SU-85. Mogę wziąć 122, ale zniechęca mnie szybkostrzelność i penetracja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 ja czekam na 122 dla kw3 choć i tak to co jest, czyli 107 ładnie gniecie, 167 penetracji i 300dmg równolegle zbieram kase i expa na tigera 2 ale coś czuje (po tym jak z kw potrafie go mocno uszkodzić) ze lipa bedzie i moze jednak poczekać na IS? lub t29.... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marvin Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Tigera 2 proponuje sobie odpuścić. Sprzedałem elitarnego pzkpfw VI żeby kupić VIB i jedna wielka kupa z tego wyszła. Po patchu większość pocisków wchodzi w niego jak w masło. Wczoraj zdarzyło mi się rozwalić KT z pzkpfw IV miał co prawda 10% HP, ale jednak... Strzał oddany od frontu z 75mm bez problemu zamienił go w dymiący wrak. Wkurzyłem się do tego stopnia, że go sprzedałem i wróciłem do medium tanków. Mam pzkpfw IV i Vk3601h "wymaxowane". Dłubie teraz w drzewie ruskich średniaków zatrzymałem się na T34. Gra średnimi czołgami sprawia mi o wiele większą frajdę niż ciężkimi. Do tego dochodzą horrendalne koszty utrzymania spaślaków jak np. VIB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...