Skocz do zawartości
Dziobak

World of Tanks - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Szczerze mowiac po pierwszych 30 minutach mialem ochote wyrzucic klawiature za okno. Za rowno giftowy M4 i goldowy M6 ,to moim zdaniem, czolgi o zawyzonych parametrach. Dopoty dopoki sie czloweik nie dobije do 107 na KV a jako takiej rownej walce mozna zapomniec o ile nie trafi sie na ich tylki. Takiej liczby rykoszytow juz dawno nie mialem. Grr az cholery idzie dostac.

ps.

KV z 107 tlucze M4 az milo :D Nawet od frontu potrafi sciagnac 60%. Cud,miod i orzeszki, najwieksza niespodzianke maja ludziska jak tu trach i polowy HP nie ma.

Az znowu nabralem ochoty do grania.

Edytowane przez yoshik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wy to macie dobrze , ja to musiałem lolami się rozbijać , pierwsza mapa ( ta z rzeczką z jednej strony ) i jazda loltraktorkiem .

Myślałem że szału dostanę zanim dotarłem do bazy przeciwnika , jak na razie to najlepiej gra się na Himmelsdorfie .

Pierwsza gra gdzie granie boli - nie ma to jak przesiadka z StuG III na LT :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wy to macie dobrze , ja to musiałem lolami się rozbijać , pierwsza mapa ( ta z rzeczką z jednej strony ) i jazda loltraktorkiem .

Myślałem że szału dostanę zanim dotarłem do bazy przeciwnika , jak na razie to najlepiej gra się na Himmelsdorfie .

LT i reszta T1 nie jest taka zla, jedynie co mnie boli to , ze tuz przed 12 kwetnia mialem rozegranych mase walk na T1 gdzie ludzie walczyli dla samej zabawy i to bylo widac. Kazdy lecial z hura na ustach na pierwsza linie. A teraz 3/4 gier wyglada tak ,ze wiekszosc kampi na spwanie Oo W traktorze? Are You serious?

Dopiero 107 w KV przynosi usmiech na twarzy. M4 padaja az milo, z reszta podobnie. Az chce sie grac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Walki w tier I to czysty fun, a jak wczoraj szybko przeskoczylem na PZ II z dlugolufowa 2 cm to na Kampinovce czulem sie prawie jak VK45 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm tak sobie myślę, że brak złota tzn. darmowego złota, praktycznie rozwala całą zabawę . Brak możliwości przeniesienia punktów z czołgu, gdzie wszystko odkryte lub z choćby giftowego M4 na doświadczenia , które można by było wykorzystać dla szybszego podrasowania kolejnego czołgu , arty czy niszczyciela to kiszka i właściwie dojście do jakiegoś sensownego tieru będzie trwało dłuuugie miesiące.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i wlasnie fajnie. Ja nie traktuje tego jako jakas mordege tylko wlasnie fajna zabawe. Ciesze sie ze byl wipe bo znow moge sobie smigac Tier 2 z moim 20mm dzialkiem :D jest niezly fun. Najwazniejsze by dobrze sie bawic zamiast widziec jeden cel - dojscia do IS7 czy Mausa. Szczerze mowiac jak dojde do Tier 5-6 zmienie frakcje by znow zaczac od zera.

Lets get this LOL on the road!

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm tak sobie myślę, że brak złota tzn. darmowego złota, praktycznie rozwala całą zabawę . Brak możliwości przeniesienia punktów z czołgu, gdzie wszystko odkryte lub z choćby giftowego M4 na doświadczenia , które można by było wykorzystać dla szybszego podrasowania kolejnego czołgu , arty czy niszczyciela to kiszka i właściwie dojście do jakiegoś sensownego tieru będzie trwało dłuuugie miesiące.

A jak sadzisz po co w becie dawali darmowego golda?

Po to zebys sie przyzwyczail do tych wszystkich ulatwien i teraz jak ci ich brakuje odczuwal silna potrzebe zakupu by wrocic do starego poziomu.

• Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadza się, ale jakoś nie mam ochoty płacić za to 76 czy 90 euro ani 36 ;). Po jakimś czasie wielu się znudzi takie ciułanie i efekt będzie odwrotny od zamierzonego czyli ubytek graczy. Zostaną tylko ci co mieli ca$h na M6 ;)

Edytowane przez SilaHD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadza się, ale jakoś nie mam ochoty płacić za to 76 czy 90 euro ani 36 ;). Po jakimś czasie wielu się znudzi takie ciułanie i efekt będzie odwrotny od zamierzonego czyli ubytek graczy. Zostaną tylko ci co mieli ca$h na M6 ;)

Hmm chyba tworcy MMO nie beda plakac jak odejda im darmowi zjadacze bandwidthu a zostana placacy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już zapomniałem jak te niskie tiery są niecelne, średnia z 50 bitew - 68% trafień gdzie IS4 czy IS7 miałem na poziomie 82%. Do tego znów fale zwycięstw i porażek, grało się dobrze bo 72% zwycięstw i 28% porażek to oczywiście musiało się zmienić i 4 porażki pod rząd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już zapomniałem jak te niskie tiery są niecelne, średnia z 50 bitew - 68% trafień gdzie IS4 czy IS7 miałem na poziomie 82%. Do tego znów fale zwycięstw i porażek, grało się dobrze bo 72% zwycięstw i 28% porażek to oczywiście musiało się zmienić i 4 porażki pod rząd.

Za to szybciej strzelają, na IS4 czy IS7 nie było można popełniać zbyt częstych błedów z celowaniem. Coś za coś.

Edytowane przez OCM4n14k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie - martwa/ciężko ranna załoga .

Sam tak miałem nie dawno , co ciekawe w becie mi się to nie zdarzyło .

Niestety przyzwyczajenia do bety robią swoje - mi też brakuje golda , chociażby te 50-100 g raz na parę dni .

działka plot + ammmo HE robią masakrę , gorzej z celnością .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi