^mobo* Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2011 (edytowane) Z tym exp to coś wam się chyba zdaje.... Pozapominaliście że w becie leciał gold za free??. W związku z tym mieliście PREMIUM konta. Ja wykupiłem Premium by pograć w ekipie znajomych i nie widzę żadnych anomalii. Wcześniej jeszcze pograłem prawie tydzień bez premki. Leci tyle samo co w Becie. Edytowane 20 Kwietnia 2011 przez ^mobo* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2011 (edytowane) tylko ja mam premium i wg mnie jest mniej expa. Kiedys powyzej 1 k to byl normalny wynik teraz przy 5 zniszczonych czolgach su85 mam 1k ledwo. normalnie kolo 500-700 a jak i dam ciala to znacznie mniej. Edytowane 20 Kwietnia 2011 przez Eclipse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2011 (edytowane) Może na TD jest inaczej naliczany, ja rzadko kiedy miałem 1k su85 a siekało się gęsto. Przepraszam i dziękuje. :wink: Edytowane 20 Kwietnia 2011 przez Stolar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Przez ostatnie 3 dni miałem więcej przegranych bitew niż przez cały miesiąc. Jak to jest że w 3/4 przypadkach losuje mi team samych botów, noobów i lemingów? Już pomijam tu debilny momentami balans. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Niestety też tego samego doświadczam ostatnio, chyba trzeba grać w innych godzinach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2011 No właśnie też tak zauważyłem że popołudniu nie ma sensu grać. Jedynie rano i wieczorem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2011 a mi dzisiaj przydarzyła się dwu cyfrówka :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Swiety Panie w Niebiosach! Patrzac na to co Wy wyrabiacie w tych KV zaluje ze poszedlem w Niemce :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zależy jak duże nooby trafią się po przeciwnej stronie, ale faktycznie ruscy to easy mode w tej grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Swiety Panie w Niebiosach! Patrzac na to co Wy wyrabiacie w tych KV zaluje ze poszedlem w Niemce :( też zrobiłem ten błąd w becie, dobrze się grało tylko VK4502 na full max..., Maus to już raczej porażka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Każdy lubi czym innym grać. Mi się akurat źle grało KV czy IS3 jedynym ruski czołgiem którym mi sie fajnie grało to T-28 i dość fajnie kv1-s. Co innego niemieckimi jeżdżąc PzIV miotłem wszystko, KV to była tylko mała przeszkoda ,kilka strzałów i padał. Tak samo super mi się grało Tigerem oraz Panterą a Tigerem II też dość fajnie. Dla mnie ruskie czołgi były strasznie mułowate i źle mi się nimi grało. A niemieckie dość żwawe i była to zupełnie inna rozgrywka , znacznie przyjemniejsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Atrus Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Sprobuj T-44 i T-54 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2011 (edytowane) T54 średni, T44 fajny ale co 2 runda to ded od 1 strzału (ammo rack), IS-7 tez mi się źle grało ale za to IS-4 fajny był. Wydaje mi się ze Maus jest lepszy niż IS-7 przynajmniej w Becie coś odbijał w przeciwieństwie do papierowego IS-7. W Pathu 6.4 maja poprawić Mausa i w tedy będzie dopiero Zabawa ;) Edytowane 27 Kwietnia 2011 przez Ns5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Niech mi ktoś powie, że KV nie jest 1 tier za nisko lub, że z ruskimi jest wszystko ok w tej grze... Takiego gradu kul nie przeżyje żadna inna nacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2011 A u mnie ostatnia bitwa T-28 wyglądała tak: Pożegnanie w wielkim stylu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Wpiszcie sobie użytkownika Marmist, jakim cudem można mieć 72% wygranych, rozumiem że można mieć skill, czołgi od razu na maksa poprzez gold'a ale przecież to gra zespołowa a u mnie trafia się np 3/5 gamoni przez których jakbyś nie walczył przegrywasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Gry klanowe?, w radomach wiadomo jak jest. Gosciu nalezy do klanu "Forgotten Hope Alliance [FHA]". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshik Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2011 @Banzai jeżeli gra np cały czas w plutonie powiedzmy 3-4 czołgów to dobrze zorganizowany potrafi nieźle namieszać, przy odpowiednim skillu wygraną mają w kieszeni prawie za każdym razem. To jest właśnie problem z randomami, większość albo chowa się po krzakach albo jedzie na ura na front, nie myśląc o reszcie, a później tylko słychać "noob team". Tak jak beta jeszcze byłą całkiem przyjemna, tak teraz dla mnie 3-4 bitwy to maks jaki mogę rozegrać bez zbędnego rzucania myszką po pokoju. Niestety większość tych bitw to sromotne porażki. Czasem się przez to zastanawiam czy gram z botami czy z ludźmi, bo jak inaczej można nazwać atak całą drużyną jedną flanką tylko po to żeby zatrzymać się przy dwóch TD przeciwnika :/. O ile najnowszy patch nie wprowadzi znaczących zmian, WOT pójdzie na półkę "tylko raz w tygodniu". Gra dobra ale betowskie błędy cały czas dają o sobie znać przez co psują rozgrywke. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Lepsze jest, jak wszyscy ruszą na ura jedną flanką, po czym dojadą do krzaków i tam zostają, czekając nie wiadomo na co... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Dzisiaj od rana miałem pod rząd przegranych z 5 bitew... Teraz już jest lepiej :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLY Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Hej, gram od parunastu dni i dzisiaj znalazłem taki screen: No i tutaj moje pytanie, czy w wyższych tierch są mapki ze zmienna pogoda? bo jak na razie nic takiego nie zauważyłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Nie ma. Na pytanie czy będzie kiedyś zmienna pogoda devsi odpowiedzieli, że takie obliczenia zabiłby serwer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 i to nie jest screen tylko render. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Revised and Improved Tank Trees are Announced :: World of Tanks: MMO Tank Action Game Niezle, ciekawe tylko kiedy sie to stanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkkam Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Najlepsze są te gratisowe miejsca w garażach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 No jak będzie tyle czołgów do wynalezienia to na nudę narzekać nie będzie można :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 (edytowane) Swiety Panie w Niebiosach! Patrzac na to co Wy wyrabiacie w tych KV zaluje ze poszedlem w Niemce :( Wsiadz w ruski czolg od ISa w gore i zobacz ile tam czekasz by celownik ci sie zebral w porownaniu do Tygrysa II czy VK to ci przejdzie :wink: edit: widze, ze trzeba zrobic Pantera jak najszybciej w takim razie :) Edytowane 30 Kwietnia 2011 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2011 Też ostatnio stwierdziłem ,że w becie na randomach jeszcze szło grać ,ale to co teraz jest to ŻENUA. Masakra gram artą i aby coś ubić to nie raz mi się zdarzało ,że dawałem jak TD bo nikt nie spotował. Raz miałem nawet polew jak koleś mnie wyzywał w gdy grałem artą od noba bo nie strzelałem, ale jak tu strzelać jak nie ma żadnych spotów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2011 To na oślep trzebało strzelać w ich baze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2011 (edytowane) A mi od 2 dni idzie zaskakująco dobrze praktycznie 3/4 walk wygranych, więc nie narzekam (na razie :P) Niestety od 7 tieru brak premki jest strasznie odczuwalny, zanim dojdę do IS'a 3 będzie chyba grudzień. Edytowane 1 Maja 2011 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...