costi Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2011 Gdzie jest opcja wyłączenia auto-renew przy płatności PP, bo znaleźć nie mogę? ;) Co do Eventu - kurczę, czemu akurat wtedy jak wyjeżdżam na cały weekend? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2011 Ta akcja z tym IGN to coś kosztuje czy jak?Za darmo dają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2011 Już po akcji, chyba załapali o co chodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2011 Lol, to niby załapałem się w ostatniej chwili (o 22:00 jeszcze działało)? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2011 Gra ktoś jakąś mocniejszą artylerią? Ja przyznam się (nie bijcie), że ostatnio sporo pocinam S-51 (odblokowałem za 128k expa z KV :)) Po zdobyciu lepszego działa (203mm - 1800dmg) jest to świetna maszynka do wkurzania ludzi w wypasionych tankach. Mam nim jakieś 100 bitew, gdzie zniszczyłem już co najmniej kilkanaście Mausów, E-100 i T30. IS-7 jest trudniejszy do zdjęcia bo sporo od poprzednich szybszy. Z niższymi tierami też nie ma problemów, zazwyczaj wszystko do 7-go (a więc Tiger, IS) idzie "na strzała" bez względu na to z której strony trafię - o ile trafię... Z tyłu i z boku można zdjąć z 60-80% nawet tierowi 9. A czasem zdarza się fart i np. taki kolos jak T95 po jednym strzale tylko dymi. Jeśli chodzi o wady to: - celność jest trochę słaba... (kiedyś, jeszcze w becie grałem sporo Hummelem i pamiętam, że była dużo lepsza, ale dmg też nie ten) - długość czasu przeładowania (około 36s z rammerem, 41s bez) - naprawdę wymaga to cierpliwości Ja gram od Hummela niemieckimi.. Hummel byl swietny, bardzo mobilny, celny, tylko dmg troche maly, ale nadrabial reszta. Potem poczatki GW Panther byly ciezkie, na stocku prawie nic nie moglem ustrzelic, ale jak juz uzbieralem wszystkie moduly to bajka.. niesamowity kat obrotu samego dziala (przy ustawieniu sie w rogu mapy i skierowaniu w przeciwlegly rog mialbym w zasiegu wiekszosc mapy bez obracania sie), wiekszy dmg, tez calkiem mobilny, bardzo fajnie mi sie nim gralo, rzadko nawet przegrane bitwy konczylem z pustym kontem, a zdarzalo sie po 4-5 regularnie. Pare dni temu doszedlem do GW Tiger i znowu jest lipa na stocku.. mam nadzieje, ze jak kupie wszystkie moduly to dostanie skrzydel, bo zapowiada sie fajnie, dmg juz robi wrazenie, a jeszcze bedzie drugie dzialo z lepszym. Jedyne wady na razie to, ze ma bardzo maly kat obrotu dziala, ale widzialem, ze na tym tierze arty z USSR czy US tez ma podobny, wiec pewnie juz nic sie z tym nie zrobi. Druga sprawa to, ze to juz troche wielka krowa.. jak gralem GW P i ktos wyskautowal arty to zawsze lubilem ladowac w GW Tigery, bo byly tak duze, ze nie dalo sie spudlowac. Co do Eventu - kurczę, czemu akurat wtedy jak wyjeżdżam na cały weekend? :( Mam to samo.. jutro wyjezdzam popoludniu i wracam w poniedzialek... a wzialbym sobie rammera za pol ceny, bo mi jednego za 600k brakuje.. no nic. BTW, ostatnio testuje sobie moda z calkiem fajnymi celownikami: J1mB0's Crosshair Mod - World of Tanks official forum - fajne to odliczanie do ladowania, troche latwiej sobie uzmyslowic ile jeszcze trzeba czekac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2011 Czy jest możliwość włączenia na stałe informacji o stanie życia czołgów na mapie (po wciśnięciu alt pojawia się to) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2011 Już nie ma możliwosci zyskania tego Golda i Stuarta? ;/ Cholerne zgubienie portfelu, cholerne wyrabianie nowych kart i cholerne problemy akceptacji w PayPal... :mur: Aj zresztą, w nosie to mam. Idę spać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heex307 Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2011 Przed chwilką założyłem konto w IGN, dostałem gold itd. więc chyba jeszcze akcja nie wygasła. Btw. Czy anulowanie tego comiesięcznego wykupywania konta Prime powinny wyglądać tak jak na screenie poniżej, czy należny coś jeszcze zrobić? Pobierz plik png free image - photo hosting Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2011 (edytowane) Nieźle, w M6 warto montować 90mm, dopiero po jej zamontowaniu czuję radość, że mam ten czołg. Edytowane 22 Września 2011 przez Sławomir Guzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 Przed chwilką założyłem konto w IGN, dostałem gold itd. więc chyba jeszcze akcja nie wygasła. Btw. Czy anulowanie tego comiesięcznego wykupywania konta Prime powinny wyglądać tak jak na screenie poniżej, czy należny coś jeszcze zrobić? Pobierz plik png free image - photo hosting Wystarczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrak_ Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 (edytowane) Czy jest możliwość włączenia na stałe informacji o stanie życia czołgów na mapie (po wciśnięciu alt pojawia się to) sprawdź OverTargetMarkers Edytowane 23 Września 2011 przez qrak69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 sprawdź OverTargetMarkers To jest świetne, zwłaszcza jak patrzy się na uciekające HP u przeciwnika ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 (edytowane) Działa! :D Edytowane 23 Września 2011 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 Mi sie nie podobal oryginalny layout w OverTargetMarkers, zrobilem sobie bardziej kompaktowy: http://idsoftware.pl/img/wot.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 Jeżeli otworzyłem konto premium wczoraj o 21, na 7 dni to wygaśnie 1/ o północy 29-09, 2/ o 21 30-09, 3/ 0 północy 30-09? Dostałem w pakiecie z kontem premium ruski czołg M3 Steward. Zastanawiam się czy to sprzedać, da się na ty zarabiać lepiej, bo póki co wyciągam kilka tysięcy z bitwy a trzeba się najeździć jak nfs. @fido zapodasz twoją wersję tego moda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 Właśnie też nie wiem co z tym Stuartem zrobić - strasznie słabe działko ma i trudno coś sensownie powalczyć... wartość sprzedaży to 170k, chyba długo bym musiał tym jeździć, żeby się to zwróciło. Na razie trzymam, sprzedać się zawsze zdąży ;) Swoją drogą, ten Stuart ma IMHO jedną dużą zaletę - przyszedł razem z własnym slotem w garażu. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 I pewne jeszcze miejsca w koszarach przybyło bo już nie miałem a jakoś załoga się zmieściła :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 @fido zapodasz twoją wersję tego moda? Właśnie, zapodaj Fido ;) pls. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 Dziala to jeszcze? Moze wieczorem sie pokusze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 Właśnie, zapodaj Fido ;) pls. Wieczorem zapodam jak bede w domu, ale dzisiaj wyjezdzam nad morze i mam napiety plan dnia, wiec jakby sie nie udalo to w poniedzialek dopiero, ale postaram sie dzisiaj. To jest jeszcze minimalnie niedopracowane, czasami ikonki rodzaju czolgu nie zawsze idealnie sie ustawiaja, ale nie zwracam juz na to uwagi, a taka kompaktowa wersja bardziej mi sie podoba, bo nie zajmuje tyle miejsca, a mimo wszystko jest czytelna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 (edytowane) Dzisiaj sporo bitem bez arty , a jak się napatoczą to max 2. Wieczorem zapodam jak bede w domu, ale dzisiaj wyjezdzam nad morze i mam napiety plan dnia, wiec jakby sie nie udalo to w poniedzialek dopiero, ale postaram sie dzisiaj. To jest jeszcze minimalnie niedopracowane, czasami ikonki rodzaju czolgu nie zawsze idealnie sie ustawiaja, ale nie zwracam juz na to uwagi, a taka kompaktowa wersja bardziej mi sie podoba, bo nie zajmuje tyle miejsca, a mimo wszystko jest czytelna. No problemo. Edytowane 23 Września 2011 przez SilaHD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 Wszyscy artylerzyści wsiedli do premiowanych eventem czołgów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 Moj config do OTM: OTMData.xml Wystarczy wrzucic ten plik do <WOT>\res\gui\flash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 Dzięki, też chętnie skorzystam :) Swoją drogą, mam wrażenie, że dzięki temu, że kupę ludzi gra tierami 5 i 6 z okazji Market Garden to matchmaker nagle działa jak trzeba. PzIV jeździ mi się dziś fantastycznie - mało arty, dużo mediumów, rzadko trafiam na tier powyżej 6. Sam miód. Co tylko udowadnia, że sam matchmaker niekoniecznie jest skopany, tylko "tak krawiec kraje jak mu materii staje". EDIT: wie ktoś, jak przerobić ten XML, żeby ksywki też były widoczne? EDIT2: już mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 Czyzby serwerownie siadly? Myslalem ze mam bug'a i niemoge sie ruszac/strzelac, ale teraz ciagle mi wyskakuje ze niemoze sie polaczyc :/ (zalogowac na konto) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 Chyba coś im siadło, bo strona WoT tez nie działa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo94 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 (edytowane) Wszystko kaput, najpierw myślałem, że to mi internet wysiadł Edit: Działa juz :) Edytowane 23 Września 2011 przez armt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 Wyglada na to ze ten topic powoli staje sie jak tematy na oficjalnym forum WoT :P wystarczy ze 5min nie ma serwera to ludzi ogarnia panika ;) spoko spoko... sam tu wszedlem jako test lacznosci i przy okazji sprawdzic co u Was :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 ..... przyznam się że ja też wpadłem sprawdzić czy to u mnie wywaliło połączenie %) trochę lipa ten weekend dla kogoś kto ma praktycznie same ruskie ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 A ja wpadłem jak zwykle, żeby zobaczyć co w trawie piszczy i dzięki Wam na razie nie odpaliłem WoTa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...