Trawienny Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 W barakach? Bo z tego co pamietam byly tylko na garaz ale nie na lozka. Dzisiejszy dzien jest koszmary.. 14 przegranych bitew z rzedu na Pantherze.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Piękny ten bonusik z kredytami, dzięki niemu kupiłem już Tygrysa, Pantere i GW Pantere - szkoda, że kasa nie leci tak codziennie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Dzisiaj mialem ciekawa bitwe, team bez premium tankow vs team w ktorym 10/15 czolgow to premium - najwiecej Type 59 + kilka Lowe. Ta maszynka losujaca powinna ich podziel po rowni a nie takie akcje odwala :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 A ktory wygral ? Bo w pelni zupgradowany tier 8 heavy > Lowe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 W barakach? Bo z tego co pamietam byly tylko na garaz ale nie na lozka. Dzisiejszy dzien jest koszmary.. 14 przegranych bitew z rzedu na Pantherze.. Kurde racja coś nie ogarniam dziś Faktycznie chyba nie było promo na łóżka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 A ktory wygral ? Bo w pelni zupgradowany tier 8 heavy > Lowe ;) True, ja na T29 nie miałem większych problemów z załatwieniem gościa w Lowe, ale pewnie wynika to też z faktu, że to noob-premium-tank ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkkam Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Swoja droga co robicie artyleria na Himmelsdorfie bo ja kompletnie nie mam pomyslu, zwlaszcza jak nikt nie broni bocznicy kolejowej.Fakt mapa nieciekawa dla arty. Te bardziej mobilne mogą robić za TD ;) Ja z tego co pamiętam to zaczynając od południa ustawiałem się na prawo od kościoła tak aby mieć czysty strzał na koniec tej ulicy po prawej. Tam zwykle jest campienie to można kogoś ustrzelić, niestety budynki mocno ograniczają linię strzału. Zaczynając od północy w sumie podobna pozycja. O okolicach torów nie piszę bo to taki standardowy spot i jakoś mnie tam nie ciągnęło ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Też miałem dzisaj pechowy dzień, z 20 bitew wygrane może 4. grałem PzIV i prawie wszystkie bitwy z tierem 8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 A ktory wygral ? Bo w pelni zupgradowany tier 8 heavy > Lowe ;) M6 jemu sporo niezrobi, tak samo jak i type 59 ;p A wygral team z premium tankami :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Nie no, dostaję szału z tym M6. Cały czas teamy w których albo Lowe siedzi wśród haszczy i nawet wieża nie ruszy, kiedy dookowała wróg, albo takie gdzie wszystkie HT jadą bokiem trasy a wróg ciśnie od razu do naszej bazy i okupuje. Matko skąd te dzieciaki są... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 No ten weekend to straszna kupa... 27 bitew do tylu jestem finalnie.. choc ponad 3mln kredek zgarnalem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Ja też mam pasmo porażek (choć dziś wieczorem w ogóle się skupić nie mogę), ale kasy na samym PzIV nastukałem, że ho-ho - komplet dodatkowego wyposażenia na PzIV, KW, Marderze i T-50 i jeszcze ponad milion w kasie. :) A co do porażek, to dwie miałem takie, że dostałem 1k expa i 60k kredytów - tak to ja mogę przegrywać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Bo w pelni zupgradowany tier 8 heavy > Lowe ;) Czasem się trafi jakiś ogarniający pilot i wtedy jest przerąbane. M6 jemu sporo niezrobi, tak samo jak i type 59 ;p A wygral team z premium tankami :/ M6 niewiele zrobi nawet Tygrysowi/Panterze. Przy 90mm zadaje w miarę konkretne obrażenia, ale tamten to jednak "odrobinę" więcej HP... i trzeba się naprawdę namęczyć, żeby go przy 1v1 wykończyć. Typ 59... ech :/ Nie no, dostaję szału z tym M6. Cały czas teamy w których albo Lowe siedzi wśród haszczy i nawet wieża nie ruszy, kiedy dookowała wróg, albo takie gdzie wszystkie HT jadą bokiem trasy a wróg ciśnie od razu do naszej bazy i okupuje. Matko skąd te dzieciaki są... :/ To samo miałem - stada noobów wszędzie, gdzie się da. ALE! Stada noobów i w teamie wygrywającym miałem. Parę razy udało mi się zginąć, bo broniliśmy we dwóch jednej strony mapy, podczas gdy cała reszta szła drugą stroną i zatrzymały ich na dobrą chwilę dwa średniaki. Nas (tzn mnie w M6 i Tygrysa) zmiótł IS-4 na spółkę z Ferdkiem, Panterą 2 i Tygrysem. Zdążyłem dwa razy wystrzelić do tego IS (zajęli się najpierw Tygrysem). Całe szczęście, że trochę zarobiłem, mimo porażek. Btw, wczoraj miałem przez większość czasu bitwy artylerii. Dwie gw pantery u nas skończyły z wynikiem 10 zdjętych, wcześniej trzy arty podobnie. I wiem jak się czuły wtedy przeciwne teamy, bo zdarzyło się też być w drużynie tak do nogi wybijanej (t-54/typ 59 skautuje, arta nas kończy, zanim zdążymy się schować). Masakra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 (edytowane) M6 niewiele zrobi nawet Tygrysowi/Panterze. Przy 90mm zadaje w miarę konkretne obrażenia, ale tamten to jednak "odrobinę" więcej HP... i trzeba się naprawdę namęczyć, żeby go przy 1v1 wykończyć. Typ 59... ech :/Póki miałem M6 wygrywałem ponad połowę bitew, balans czasem taki sobie ale ogólnie raz na plus, raz na minus. Teraz mam T29 i cisnę jak kulawy na jasną górę. Ale dobra, zrobi się gąsienice, wymieni się działo na 105mm (teraz mam 90mm) i też będzie się grało dobrze. 105mm i tak trzeba zrobić na T32 i się tego ominąć nie da więc lepiej od razu. Przedłużyłem o trzy dni premium za 250 golda. Fajna ta opcja :D znów mam tydzień. Patrzę teraz na drzewko T29 i właściwie wszystko trzeba odkryć. Gąsienice bo bez tego nie założysz nawet siatki ani tym bardziej większego działka. Poza tym na stocku jest zbyt wolny co jest powodem wielu porażek i strat ekspa więc się po prostu opłaca. Silniki są te same co w T32 więc się opłaci bo jeżeli mam wyfarmić łącznie 300k ekspa na same czołgi to już te 33k dodatkowo różnicy nie robi, a może pomóc wygrywać. To samo się tyczy radia. Armatę 105mm też trzeba odkryć, bo jest wspólna dla T29 i T32 a nie wyobrażam sobie grać T32 na 90mm :blink: Wychodzi na to, że zarówno T29 jak i T32 trzeba odkryć do końca. Heavy Tank T29 [stock] -> Heavy Tank T32 -> Heavy Tank T34 [stock] Full research cost: 6 708 850 cost 435 100 exp Na tą chwilę mam niecałe 2 mln i 7k expa ;) więc zapowiada się ze dwa miesiące spokojnej gry. Do zmian w drzewku USA powinienem mieć już T34 Edytowane 26 Września 2011 przez Sławomir Guzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Ja po weekendzie mam 60% win ratio na Tygrysie* no i oprocz owego Tygrysa przybyl Wolverine, kilka rammerow, gun-laying drive, dwa peryskopy i jakas siatka :D *zwyklym z dzialem 75mm ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 No ja tez w sobote troszke pogralem... 500.000 na samym tigerku bez premki... Moze w koncu sie wezme i wystrzelam cos wyzej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Ja po weekendzie mam 60%Widocznie byłeś w tych teamach, od których cała nasza reszta obrywała :twisted2: Na win ratio nie patrzę, za często trafiam na debili i nie pomoże nawet 5-6 killów z mojej strony - i tak na końcu przepieprzą, bo są momenty, że nie jestem w stanie cokolwiek zrobić: - bronię w pojedynkę bazy przed 4 siedzącymi w niej już wrogami... zdejmę 200%, a potem oni mnie w końcu zrobią na cacy. - przejmuję wrogą bazę w pojedynkę... jestem zbyt daleko, żeby zresetować przejmowanie naszej/jest ich zbyt dużo, żeby chciało mi się ginąć. - latam od prawej do lewej kosząc wszystko co się nawinie, a mój team nie robi zupełnie nic {chwalipięta}Za to mam 82-83% hit ratio w Tygrysie 2, 76% (albo coś koło tego) w Tygrysie i odrobinę mniej w E8. Niby nic, tylko że e8 to się utrzymuje po 500 bitwach, Tygrysie i KT po ~200.{/chwalipięta} A po bitwach często "o, kolejny snajper". Na tą chwilę mam niecałe 2 mln i 7k expa ;) więc zapowiada się ze dwa miesiące spokojnej gry. Do zmian w drzewku USA powinienem mieć już T34 Czyli czeka mnie ~500 walk (M6, T29, T32) . Cudnie. W sobotę epic shot: Z derp guna w KW zdjąłem Type 59 przez połowę mapy (tak, ammo rack). Obaj byliśmy w szoku, ja chyba większym niż on. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Ja nastukałem w weekend T29, udało mi się odblokować KT, wyfarmiłem silnik za 25k exp i zostały tylko gąski. Zabezpieczyłem też fundusze na T32 ponad 3m kredytów czekają już na niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Male przegiecie to niedopowiedzenie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 E tam Bales sie wychylic? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Ciekawe ile zyl ten biedny VK4502 z jego zawrotna szybkoscia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Puf! Pszszszsz... :lol: Podobnie miałem wczoraj, tylko mniej art na bitwę (3-4 gw pantery). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 (edytowane) A ja dziś mam same porażki , ale jak team ubija ZERO przeciwników to i nawet ja biednym Objektem nie upoluje wszystkich screen A skończyło się 6 do15 screen Edytowane 26 Września 2011 przez SilaHD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Też miałem niedawno taką walkę, że gościu u nich wybił nam 6 graczy. Na szczęście nie byłem gorszy i też ubiłem sześciu w tym jego ;) musiał się wkurzyć na koniec ale cóż, kampił tylko a ja się schowałem za wrakiem i nie mógł mnie trafić, musiał wychylić nos bo mu bazę okupowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 A ja w wolnej chwili sobie zrobiłem mod na paski HP. W końcu nie łapię się na trzymaniu jednocześnie alt + tab (co mi się zdarzało, bo pół bitwy potrafiłem jechać z naciśniętym altem). Tada.wav: Bez Alt/z Alt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Ja zacząłem już zbierać exp na T20. :) A tak w ogóle, wczoraj był jakiś dzień z podwójnymi kredytami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Caly weekend ;) Apropo slabych druzyn: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 m4r jak mozna zrobić takiego moda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Było na 102 czy 103 stronie. Też sobie wrzuciłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 True, true, było :E W skrócie - ściągasz mod -> podmieniasz pliki w katalogu gry. Jak się nie podoba default (a mnie tak średnio), to ściągasz program i się bawisz. Wyszło jak widać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...