maxymili Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 A w który dokładnie katalog to wstawić bo ja zrobiłem tak jak było napisane i nie hula :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 {Katalog gry}\res\gui\flash\ Podmieniasz plik VehicleMarkersManager.swf, a plik OTMData.xml wstawiasz do tego samego katalogu, co VehicleMarkersManager.swf. Nie zapomnij zrestartować gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 {Katalog gry}\res\gui\flash\ Podmieniasz plik VehicleMarkersManager.swf Skąd mam wziąć plik VehicleMarkersManager.swf do podmiany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 (edytowane) Właśnie miałem najlepszą rundę w moim E8, trochę zabrakło do top guna :( // Właśnie wygrałem bitwe 2v1 z su 100 i IS, rozwaliłem gąsienice Su i chowałem się za nim żeby IS mnie nie trafił a później robiłem kółka w okół ISa i ładowałem mu HE jeden za drugim, przednia zabawa. On nawet raz mnie nie trafił. Rezultat - nowe combo w sharpshooter - 25. :D Kocham ten czołg. Edytowane 27 Września 2011 przez Kacimiierz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 Obj. 261 - największy fail jakim miałem okazję grać, gdyby ktoś miał w planach jego odblokowanie - odradzam. Szkoda 300k expa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 (edytowane) Skąd mam wziąć plik VehicleMarkersManager.swf do podmiany? Oryginalny powinien być w tym katalogu. Nowy - w archiwum z modem (razem z nim jest readme i wspomniany xml z konfigiem). Jeżeli nie ma tego swf-a, to ściąg edytor i zainstaluj go - może się automagicznie pojawi w tym konkretnym katalogu. A jeżeli nadal go nie będziesz widział, to może pobaw się widocznością rozszerzeń? Właśnie miałem najlepszą rundę w moim E8, trochę zabrakło do top guna :( Jeszcze się przyzwyczaisz. Ja mam często 4-5 uszkodzonych, a ani jednego zdjętego (bo podjedzie np. jakiś goofniany PzIII zza kamienia i bezczelnie skroi z HE killa dla czołgu, któremu zdjąłem wcześniej całe 98%. Powinna być jeszcze kolumna "uszkodził" w statach... miałbym tysiące :lol: . Edytowane 27 Września 2011 przez m4r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 Obj. 261 - największy fail jakim miałem okazję grać, gdyby ktoś miał w planach jego odblokowanie - odradzam. Szkoda 300k expa. Why? Właśnie ja mam takie ciche zamiary... ale jeszcze 130k brakuje mi do wcześniejszego Obj. 212 - także z pół roku się zejdzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 Trochę się wkurzyłem bo na koniec w tego Vk3601 władowałem 3 strzały od tyłu, 2 wannę w okolice silnika i 1 w tył wieży i wszystkie zrykoszetowały. Może dlatego, że jechał pod górkę. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 Jeszcze się przyzwyczaisz. Ja mam często 4-5 uszkodzonych, a ani jednego zdjętego (bo podjedzie np. jakiś goofniany PzIII zza kamienia i bezczelnie skroi z HE killa dla czołgu, któremu zdjąłem wcześniej całe 98%. Powinna być jeszcze kolumna "uszkodził" w statach... miałbym tysiące :lol: . Masz sumaryczny dmg dla czołgu jak i dla całego konta, więc te twoje sukcesy w próżnie nie idą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 Masz sumaryczny dmg dla czołgu jak i dla całego konta, więc te twoje sukcesy w próżnie nie idą. Nie no, mnie to ogólnie grzeje, bo gram głównie dla samego grania, nie nagród. Ale praktycznie codziennie ładuję co najmniej jeden strzał w szczątki, bo jakiś @#$^ camper nie mógł wytrzymać i przygrzał w niego tuż przed moim wystrzałem. A często mógłbym spożytkować taki strzał o wiele lepiej, niż pakując 1000 kredytów w płonący wrak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 Nabyłem T1 HT i szok , nawet na stocku grało się całkiem dobrze. Dużo przyjemniejsze niż KW. I zarabia nawet lepiej. Już mi go szkoda , na ale trzeba cisnąć do następnego w kolejce M6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 Mi też się tak zdarza ale póki co moje pociski kosztują po 255 kr. Ma to swoje zalety, do tego stopnia, ze myślę, czy w ogóle ładować 122m armatę w KW-3 i 105mm a T29, dla których pociski kosztują po 1000 kr. Bardzo lubię strzały przez pół mapy do jadącego wroga i trafienie w pędzącego leoparda skręcającego co sekundę. Mogę sobie na to pozwolić przy cenie pocisku 252-270. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 107 jest o wiele lepsza na KV-3 imho. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 Em sześć jest fajny. Szczególnie dzisiaj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 Nabyłem T1 HT i szok , nawet na stocku grało się całkiem dobrze. Dużo przyjemniejsze niż KW. I zarabia nawet lepiej. Już mi go szkoda , na ale trzeba cisnąć do następnego w kolejce M6. M6 jest spoko dopiero po odblokowaniu i zamontowaniu 90mm. Po za tym dosyc czesto losuje z tier 8-10 wiec duzo sie niezdziala. Dzis zaczynam ere T29 :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 (edytowane) Czytałem w tym wątku wcześniej, że gąsienice dają max speed, a silniki tylko przyspieszenie. Zdziwiłem się bardzo bo najpierw odkryłem podwozie dla T29 i max speed osiągałem 27km/h a potem pierwszy silnik i max skoczyła do 32km/h. Poza tym zamontowałem tylko siatkę maskującą. W takim razie jak silniki wpływają na prędkości? I czytałem, że siatkę maskującą można przenieść na inny czołg za 10 golda. Jak to się robi? Edytowane 27 Września 2011 przez Sławomir Guzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 (edytowane) Siatke za darmo sie przenosi, kliknij na niej tam gdzie sie kupuje. Ale chyba gdzies ta opcja zniknela dla rammerow itp. albo slepy jestem Edytowane 27 Września 2011 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 Czytałem w tym wątku wcześniej, że gąsienice dają max speed, a silniki tylko przyspieszenie. Zdziwiłem się bardzo bo najpierw odkryłem podwozie dla T29 i max speed osiągałem 27km/h a potem pierwszy silnik i max skoczyła do 32km/h. Poza tym zamontowałem tylko siatkę maskującą. W takim razie jak silniki wpływają na prędkości? I czytałem, że siatkę maskującą można przenieść na inny czołg za 10 golda. Jak to się robi? Ani gąsienice ani silnik nie zmieniają maksymalnej prędkości. Na słabych silnikach jest tylko ten problem że ciężko się rozpędzić i faktycznie maksymalną prędkość można osiągną tylko zjeżdżając z górki. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 lol po co w T29 silnik... Tiger max tuning mi tyle jeździ szkoda expa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 (edytowane) Te same silniki wchodzą do T32, a ten sobie zostawię przynajmniej do zmiany drzewka bo dostałem free slot (kiepski premium, który spieniężyłem ;) ). Poza tym przy moim stylu gry szybkość i przyspieszenie mają duże znaczenie a póki mam 90mm działko tym większe bo na jeden strzał nie biorę nawet leoparda. Na dodatek T29 ma mocny przód wieży ale słabe boki podwozia i jak się wychylam to chcę jak najszybciej wrócić na pozycję aby nie ryzykować groźnego ciosu w podwozie. Edytowane 27 Września 2011 przez Sławomir Guzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 (edytowane) Jestem chyba pierwszą osobą na PurePC, która wyfarmiła Leoparda 2 aka VK2801 :-P :-P :-P Edytowane 27 Września 2011 przez Ram1rez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 I jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Ani gąsienice ani silnik nie zmieniają maksymalnej prędkości. Na słabych silnikach jest tylko ten problem że ciężko się rozpędzić i faktycznie maksymalną prędkość można osiągną tylko zjeżdżając z górki. + na slabszym silniku czolg woniej sie obraca i wolniej wspina sie na wzniesienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Ani gąsienice ani silnik nie zmieniają maksymalnej prędkości. Na słabych silnikach jest tylko ten problem że ciężko się rozpędzić i faktycznie maksymalną prędkość można osiągną tylko zjeżdżając z górki. To nie jest "tylko" - przyśpieszenie i zwrotnosc sa o wiele wazniejsze od maksymalnej szybkosci w normalnej grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 (edytowane) Oczywiście, że przyspieszenie jest ważniejsze. Jeżeli masz wyściubić lufę z za winkla, strzelić i się schować to liczy się przyspieszenie, obrót wieży, czas celowania i zwrotność, a to najbardziej istotny i niebezpieczny moment gry. Kto to robi dobrze zyskuje większą przewagę niż by miał większy kaliber. Dlatego też takie duże znaczenie ma znajomość mapy ponieważ dzięki temu można wybrać miejsca z których wystaje czubek wieży i lufa i nic więcej. Edytowane 28 Września 2011 przez Sławomir Guzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Jak na razie to chyba moja najlepsza runda od kiedy zacząłem grać. :) A swoją drogą do T20 zostało jeszcze raptem parę gier, najgorzej potem poodkrywać wszystko znowu na stockowym czołgu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Nie mam pytan. Gram tym radzieckim M3, ENSK... stan 5:5. Dziewiec czolgow w drodze do bazy przeciwnika a u nas kampuje M2 medium (uzytkownik Vladan082), ktory de facto byl na samej gorze listy. W tym momencie do naszej bazy wjezdza JEDEN Pz35(t) przeciwnika i co robi Vladan082? UCIEKA!... ten debil uciekl spod naszej flagi, majac przeciwnika na jeden strzal. Schowal sie w 2/3 drogi do wrogiej flagi... Rekord kretynizmu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Co to za rekord ;) wczoraj byłem na górce listy, właściwie najwyżej i strzelam sobie do najeżdżających nas ziomów z prawej, skacze po górkach i świetnie się zaczyna trzech załatwiłem jednego mi zaliczyło bo dwóch zebrali po 2% inni, grałem T29 maxymili. Patrze się, przez całą mapę po drugiej stronie na wzgórzu nasz podjechał do przeciwnika i się naparzają. To ja jak zwykle szybki manewr zmiana pozycji, przymierzam, celuję jak się da najszybciej, nawet dobrze tą malutką czerwoną kropeczkę złapałem w sam środek celownika, ale niefart, bo nasz zielony bokiem wszedł mi w kant celownika. No i stało się, pocisk tak niefortunnie scentrował, że wleciał prosto w bok naszego i jeszcze go wykończył :( Ale i tak wygraliśmy bo im wybiłem jeszcze kilku zanim mnie złapali na uszkodzoną gąsienicę :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 (edytowane) Eeetam od razu rekord kretynizmu - rekord to byl jak wczoraj patrzylem jak T-50 przeciwnika najpierw rozwala 2 nasze Pz III+M5 stuarta+ jakis tier 3 a potem przejezdza pol mapy objezdza bokiem przejdzejac kolo kolejnych kilku kolesi kasujac jakis tier 5 a na koniec laduje u nas w bazie. Edytowane 28 Września 2011 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 wybija wszystkich i strzela na wiwat trafiając w samego siebie i jest remis? :lol: nie no co dalej? napisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...