klami85 Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2011 Ja wysłałem prośbę o dodatnie. W sumie to z miesiąc już nie grałem. Mam JagdpzIV i VK3001. Mógłbym coś pyknąć znów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2011 Dodajcie i mnie :) maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2011 Heh niektorzy to maja konkretnie inne nicki niz tutaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2011 Ehhh ten IS...aka maxymili...;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2011 Także bym prosił o dokoptowanie, nick taki sam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2011 Jak mozecie to wysylajcie aplikacje z poziomu profilu uzytkownika w wot ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2011 Że tak powiem, Ci którzy wpłacili kaskę powinni tam być z automatu wpisani :wink: oberschlesien_panzer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2011 I teraz dziesięć stron 'dodajcie i mnie"... <_< Wejdźcie na stronę klanu, tam jest przycisk dołącz, podajcie nick z forum i gotowe. Overlord said... Q: Do you still feel that the M103 will make it to us in December? A: There is such chance. It's not impossible. November 26, 2011 8:34 PM :lol: To już nawet śmieszne nie jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2011 Hmm czy ja chce robic maraton do T30 hmm..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2011 Jak to jest z tymi bitwami klanowymi - działamy coś dzisiaj? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2011 nie wiem jak z tierami ale jak sa same X to kepsko, jak mawial moj profesor :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2011 Jeszcze tych calych clan warsow i prowincji nie rozkminialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2011 (edytowane) Czy coś się zmieniło w kwestii doładowań kodów z Play-a, można już wrzucać kumulacje kodów, czy nadal jeden kod/jedno konto? Co do klanu, to czy trzeba spełniać jakieś min. - pojazdy tieru - bo mój max to IS-3 i premka Type-59. Edytowane 26 Listopada 2011 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2011 (edytowane) Jak zacząć? | World of Tanks CW Edytowane 26 Listopada 2011 przez Sarkazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2011 Hmm czy ja chce robic maraton do T30 hmm..... Jakbyś miał ochotę możemy pocisnąć. 120mm of Doom ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłosiłem sięw grze tomcappoz . Jak skorygować nicka bo mam literówkę? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2011 (edytowane) http://support.worldoftanks.eu :) Edytowane 26 Listopada 2011 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2011 (edytowane) na dzien dzisiejszy nie da rady nic zmienic w nicku. chyba ze jest obrazliwy, bla bla bla. sam chcialem to zrobic. z pol roku temu moze bylo to jeszcze mozliwe. Nazwę użytkownika aktualnie można zmienić tylko w przypadku: - zakazanego nicku; - nieprzyzwoitego i/lub nieczytelnego nicku; - błędnie napisanego nicka (tylko nowo zarejestrowane konta); - usunięcia tagu klanów. chyba, ze da sie to podciagnac pod 2 punkt, paragraf 2 :P Edytowane 26 Listopada 2011 przez Sarkazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2011 Haha jaka bitwa i zakończenie, T59 wjechał do bazy i musiałem wracać z doliny, wybili oczywiście naszą arty, później znów do przodu ale T34 i Tiger zaczęły zajmować naszą bazę więc powrót, T34 z ok 1300hp poszedł ale na Tigera (100%)zostało kilka HE, ostatni pocisk wystrzelony i zostało mu 43hp, cofnąłem się z 20m i dawaj na czołówkę :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 Czy coś się zmieniło w kwestii doładowań kodów z Play-a, można już wrzucać kumulacje kodów, czy nadal jeden kod/jedno konto? Co do klanu, to czy trzeba spełniać jakieś min. - pojazdy tieru - bo mój max to IS-3 i premka Type-59. Ad1. raczej nic sie nie zmieni a i pewnie trudno bedzie o ochotnikow do testowania Ad2. no sensownie ustawmy na przynamniej jeden czolg tier 1 lub wyzej ;) PS. Juz 24 osoby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 Banzai dlaczego nie jesteś jeszcze w klanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 Nie dałem na tace :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 (edytowane) Wczoraj do 3 w nocy napierałem do długiej 105mm dla Tigera2 i.... wreszcie jest! A więc teraz drżyjcie narody - nie będzie litości ;) Działo w boju już przetestowane - sprawuje się nieźle - E75 zjechany z 75% do 0 przy niewielkich stratach własnych. @Banzai - nie przejmuj się - dasz następnym razem ;) Edytowane 27 Listopada 2011 przez rosolini Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 gdzie celowales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 W bok i w doopę z dość bliskiej odległości - przód ciężki do ugryzienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 (edytowane) Uff w końcu T34 z wymaksowanymi modułami: I IS-3 od razu z gąsienicami. Edytowane 27 Listopada 2011 przez Sławomir Guzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 W IS3 też już gąski odkryłem tylko miejsca w garażu brak żeby go kupić:lol2: a 300 goldów szkoda jak można w prymicji wziąć po 150 slot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 (edytowane) Wiecie o tym: •• WOT na PlayPc.pl ??? Podobno na jedno konto można wpakować 10 kodów - czyli teoretyczny zysk to 10 dni premki i 3000 golda - ALL FREE! :) Trzeba tylko nacykać 10 adresów mailowych. P.S. Jeszcze nie sprawdzałem - info z forum wot. Edytowane 27 Listopada 2011 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 @Banzai - to tak jak z polowa klanu ;) @Scratix - nie chce mi pozwolic zaakaceptowac twojego zgloszenia - skasowalem aplikacje i wyslalem invite'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 Widziałem w kiosku jakiś dodatek PLAYA i było to właśnie 300 goldów i NOWE konto premium , przynajmniej tak to zrozumiałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...