SilaHD Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 KW wszyscy mamy? Hehehe, ale się Sławek zagrzał.:lol: Ale z działem 76 ZIS 5 , żeby było taniej :wink: i weselej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Właśnie chciałem, aby każdy założył takie działo jakie chce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Wkurza mnie tylko jak wsadzane mi jest w usta coś czego nie powiedziałem, ot i tyle. Mam podobnie. Tylko nie wiem w którym miejscu cokolwiek Ci w usta włożyłem, że się tak zacietrzewiłeś. Ba, nie wiem nawet skąd nagle się wziąłeś w tej dyskusji, to jest najśmieszniejsze. KW wszyscy mamy? Mamy. Biorę E8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 (edytowane) Ja nie mam E8 a Siła ma na stoku lub coś koło tego, więc raczej nie była by to równa walka. Weźmy KW. Edytowane 30 Listopada 2011 przez Sławomir Guzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Z tych powyżej mogę wymaksowane KV albo PzIV, ew KV-3 na dorobku :D Uff... dokopałem się do 90tki w T29, zobaczymy jak z tym się gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 A ja mam pytanie klanowe :P kiedy przydzielamy rangi? :D Troche teorii: Clan Roles - World of Tanks official forum Szkoda ze nie ma rangi Rysiek :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 (edytowane) World of Tanks Bonus Pack Giveaway 350 golda i 3 dni premium, jeszcze trochę kodów zostało. Polecam użyć 10 minute mail. Jakby się komuś nie chciało rejestrować - AWAR22HE7-67HT-TCE2 Nie, nie działa wpisywanie następnych kodów ;) Edytowane 30 Listopada 2011 przez Yog-Sothoth 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 (edytowane) Masz więcej bo już się skończyły: We tried to assign a key, but the pool was not found. Please report this to an adminChętnie przyjmę na prv :D Edytowane 30 Listopada 2011 przez Sławomir Guzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Z tego co widzę jeszcze są, bo pula się zmniejsza cały czas.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 World of Tanks Bonus Pack Giveaway Dzieki za linka, mi poszło ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 U mnie: Keys Available: 0Może tobie uda się uzyskać? Jeżeli dał byś radę był bym wdzięczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 A ja mam pytanie klanowe :P kiedy przydzielamy rangi? :D Troche teorii: Clan Roles - World of Tanks official forum Szkoda ze nie ma rangi Rysiek :P Propouje wybor stara dobra metoda lapanki ;) Kto sie zglasza na ochotnika ? Tylko deputy_commander proponuje dla Maymillego (za kare ,ze mnie wrobil w szefowanie ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Faktycznie, moja wina, chyba nie wymigam się już ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 (edytowane) U mnie: Może tobie uda się uzyskać? Jeżeli dał byś radę był bym wdzięczny :) Drugiego już mi nie generuje. Wlazałem na linka, który dał Yog dałem załóż konto , przyszedł mi link aktywacyjny i jak się zalogowałem to wyskoczył w zielonej ramce kod do WOT. Ostatnio wydałem 3000 goldów, a zostało mi 6200 to jest biznes. Już nie wspomnę, że te 8 k goldów to też było cudem z PLAYa :lol: Faktycznie, moja wina, chyba nie wymigam się już ;) Co do klanu , to jest szef i zastępca już jest więc niech przydzielają :wink: Edytowane 30 Listopada 2011 przez SilaHD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 (edytowane) przed chwila pisalo, ze jest jeszcze 9k kodow do wziecia PS. Teraz kazdy jest soldierem ;) Edytowane 30 Listopada 2011 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Dobra, miałem na firewallu blocka i nie działało, w domu działa, dostałem kod :) + się należy dla Yog-Sothoth :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Dzięki za cynk! Teraz niech w końcu zrobią promocję na sloty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Jesteście rewelacyjni z tym wyszukiwaniem kodów promocyjnych :) Dzięki za ten i proszę o więcej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 World of Tanks Bonus Pack Giveaway 350 golda i 3 dni premium, jeszcze trochę kodów zostało. Polecam użyć 10 minute mail. Jakby się komuś nie chciało rejestrować - AWAR22HE7-67HT-TCE2 Nie, nie działa wpisywanie następnych kodów ;) Ten kod przychodzi na maila? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Nie, wyświetla go po wciśnięciu get code. Keys Available: 1791radzę się streszczać, za pół godziny pewnie już nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 (edytowane) No i dostaję info, że kod już otrzymałem a nie otrzymałem :( :) OK, udało się - był w ustawieniach konta. Stronka strasznie zamulała i musiałem kliknąć 2x Edytowane 30 Listopada 2011 przez rosolini Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 To wejdz na: 10 Minute Mail i uzyj tego adresu by zarejestrowac sie jako Krzysztof Jarzyna ze Szczecina albo Stefan "Siara" Siarzewski i bedzie gites :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Dobra, dzięki - już załatwione - patrz wyżej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 (edytowane) omg. trzeba sie tam rejestrowac? a zeby ich pokrecilo. mejl z haslem nie przychodzi. a kody znikaja... pff. jak zwykle oszustwo dziala najlepiej. czyli mejl na 10 minut. Edytowane 30 Listopada 2011 przez Sarkazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 jak ktos chce to mam jeden do sprawdzenia bo 2 łyknąć niechce: AWAR29ZM7-33UH-NAM8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Mam pytanie. Ile jest czasu na wpisanie tego kodu? Chciałbym sobie to wykorzystać w święta kiedy będę miał czas na granie. Jak ktoś chce to proszę gotowy kodzik: Key:AWAR28UR2-43VG-VMK7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Jest nowa pula kodów - parę godzin temu było 1700 a teraz jest 3200. Niepotrzebnie tak się spieszyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Mam pytanie. Ile jest czasu na wpisanie tego kodu? Chciałbym sobie to wykorzystać w święta kiedy będę miał czas na granie. Jak ktoś chce to proszę gotowy kodzik: Key:AWAR28UR2-43VG-VMK7 dobre pytanie. sam kisze kod do czasu formatu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Mam nadzieję, że z tydzien wytrzymają bo w tym tygodniu szkoda marnować premium, nie ma kiedy pograć dłużej. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke82 Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Panowie muszę się pochwalić dziś po raz pierwszy zdobyliśmy prowincję BIR GANDUS piaszczysta rzeka yeeeeaaaaahhhh ale radość 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...