maxymili Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Gratulacje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 (edytowane) Dzięki za kod :) Przy okazji, można aktywować tylko 1 kod na konto ? czy więcej ? pzd Chyba nie, kolejne dwa kody nie działają. AWAR24FK7-63AV-EUV2 kto pierwszy ten lepszy. Edytowane 1 Grudnia 2011 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Graliśmy wczoraj plutony korzystając z czatu głosowego teamspeak3. Polecam, znacznie przyjemniej się gra. Klepanie z klawy info do drużyny w czasie kiedy celujemy w przeciwnika nie jest zbyt wygodne, głosem znacznie wygodniej jest się komunikować. Ładnie nam nawet szło w plutonach po 3* IS-3. Zarobiłem w końcu expa na 122mm BL-9 i na większe odległości to działo znacznie lepsze od 122mm D-25T. Jednak rammer jest mu wręcz niezbędny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 (edytowane) Doczołgałem się w końcu do T34, stock jedynie ze 105mm.. jak narazie nie jest źle, wystarczy po prostu skradać się bardziej niż normalnie. Mi najwidoczniej pomogło granie ostatnimi czasy papierowymi TD - Wolverine & Slugger ;) Wolverine ze 105mm haubicą to jest to :) Niestety nasza obrona dała [gluteus maximus] i na nic zdało się moje ownowanie po mapie, pojechałem jedynie na flagę przeciwnika zdjąc dwie arti i runda przegrana :/ Edytowane 1 Grudnia 2011 przez Yog-Sothoth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Doczołgałem się w końcu do T34, stock jedynie ze 105mm.. jak narazie nie jest źle, wystarczy po prostu skradać się bardziej niż normalnie. Mi najwidoczniej pomogło granie ostatnimi czasy papierowymi TD - Wolverine & Slugger ;) Wolverine ze 105mm haubicą to jest to :) Niestety nasza obrona dała [gluteus maximus] i na nic zdało się moje ownowanie po mapie, pojechałem jedynie na flagę przeciwnika zdjąc dwie arti i runda przegrana :/ Nie chciałbym Cię zrażać, ale miałeś dość fajne towarzystwo, jak trafisz ze 105 na KT, E75 czy inne cholerstwo oj to wtedy będzie gorzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Trafiałem i na E100 czy Mausa więc spoko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Wbrew pozorom wole moim T34/105mm trafic na wolnego Mausa/E100 niz na E75 czy nawet KT :) Po tym co mnie spotyka to boje sie nawet M3 Lee :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Wreszcie doczołgałem się do KT. 7k expa tłukłem chyba ze 3 godziny na premium. Po prostu jakoś pechowo trafiałem nonstop na noobów. Świetny czołg chociaż 88L71 jest już trochę za słabe. Co mi się podoba to to że można spokojnie walczyć z 2-3 czołgami z niskich tierów na raz. Gruby pancerz z przodu pod katem to jest to :] Niestety jak się trafi do drużyny lewusów to nic nie pomoże. Nawet Tigerem 2 nie można walczyć z całym teamem równocześnie. Co mnie wkurza to czołg bardzo wolno obraca lufę i korpus. Wykończył mnie tak Type 59. Po prosu jeździł wkoło i strzelał do mnie. A wieża połączona z obrotem czołgu była za wolna żeby go dogonić. Oczywiście reszta drużyny nie pomogła i zginałem jak totalny noob. Cóż, będzie nowe działo będzie jeszcze zabawniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Mam nadzieję, że z tydzien wytrzymają bo w tym tygodniu szkoda marnować premium, nie ma kiedy pograć dłużej. :( Ja będę kisił do świąt, zdam relacje czy działa. Co do KT też go dopiero kupiłem i słabo jest, jak zawsze gdy kupujemy kolejny tier ale tragedii nie ma, powoli zbieram expa na gąski i 2 wieżę. Ale jak już było mówione ekonomicznie wypada słabo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 (edytowane) Wykończył mnie tak Type 59. Po prosu jeździł wkoło i strzelał do mnie. A wieża połączona z obrotem czołgu była za wolna żeby go dogonić. Oczywiście reszta drużyny nie pomogła i zginałem jak totalny noob. Znaleźć na pacjenta haka, w zależności od otoczenia: Jeżeli jest w odpowiedniej odległości, kręcić wieżą i korpusem - w końcu się go dogoni. Jeżeli jeździ bliżej ciebie, czytać dalej: Cały czas jechać w jednym kierunku, kręcąc wieżą (w którymś momencie nie zdąży objechać dookoła i podjedzie pod celownik, albo się zderzy przy skręcie Dojechać do pierwszego większego kamienia/domu/ściany. Jak się gdzieś schowa, po czymś takim - dusić F7 Jak najedzie pod celownik, strzelać według uznania Ogólnie - ludzie robią dziwny błąd, że jak widzą szybki, wredny czołg, który ich atakuje, to zawsze się zatrzymują i zaczynają kręcić wieżą. Edytowane 1 Grudnia 2011 przez m4r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 7 rykoszetów od IS3. Strzelałem w zbiorniki paliwa i spód przodu. Oj trzeba nowe działo do KT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Dobrze jest czasem taranować ;) Daje radę w ten sposób klienta zatrzymać i oddać strzał w gąski. Widzę, że skończyła się moda na T34 a zaczyna na KT:P Tak tak ja też wyfarmiłem sobie KT i od dziś jest w garażu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 To ja idę pod prąd, bo wczoraj odkryłem Tigera P :) Zastanawiam się tylko, czy iść w tą stronę, czy może raczej do IS-4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Co mnie wkurza to czołg bardzo wolno obraca lufę i korpus. Wykończył mnie tak Type 59. Po prosu jeździł wkoło i strzelał do mnie. A wieża połączona z obrotem czołgu była za wolna żeby go dogonić. Oczywiście reszta drużyny nie pomogła i zginałem jak totalny noob. Cóż, będzie nowe działo będzie jeszcze zabawniej. Jak odkryjesz i zainstalujesz lepsze gąski, to czołg znacznie zyska na zwrotności i taki żwawszy się robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Ktoś chętny na pluton tier 7 i wyżej żeby gwiazdki zbić?? Ja nie wejdę na wasz kanał bo jestem w innym klanie więc możę TS :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ditz Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Widzę, że dobrze utrafiłem w forumową tendencję, bo brakuje mi tylko 18000xp do KT :). Wprawdzie trochę przeraża mnie droga którą trzeba przebyć, żeby rzeczywiście coś znaczyć na polu bitwy(22000xp na wieże do której potrzeba podwozia za 16900xp, a potem aż 16000+46000xp do długiej 105), ale chyba będzie warto. Przynajmniej mam już odblokowane wszystkie silniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLY Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Rozumiem ze klan jest 4fun? :D Jakie są warunki wstąpienia? Aktualnie posiadam czołgi: t-50 (wymaksowany i w polowie drogi do t50-2 na którym zostanę)Tiger (max, załoga 2 umiejetnosc na 70%)IS3 (max)KT (stock)GW Panther (max) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Spelniasz najwazniejszy warunek - jestes na forum ;) Wejdz na [PPC] PurePC.pl | Clans | World of Tanks i zloz "podanie" z nickiem z forum ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 szkoda że gracie na eu ;/ chętnie bym się dopisał tylko że ja gram na US Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 No tak jakby EU to naturalny serwer dla nas ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Widzę, że dobrze utrafiłem w forumową tendencję, bo brakuje mi tylko 18000xp do KT :). Wprawdzie trochę przeraża mnie droga którą trzeba przebyć, żeby rzeczywiście coś znaczyć na polu bitwy(22000xp na wieże do której potrzeba podwozia za 16900xp, a potem aż 16000+46000xp do długiej 105), ale chyba będzie warto. Przynajmniej mam już odblokowane wszystkie silniki. Gram stockowym KT od wczoraj i w końcu mam czołg, w którego nie wchodzą pociski, a który z standardowym działem gryzie wrogów! Wyskoczyłem na IS-4 i gdyby nie wszedł we mnie pocisk od KT zakitranego gdzieś w krzaczorach to IS-4 strzelałby pociskami w krainie rdzy i niełaski. Bardzo dużo pocisków rykoszetuje i wg mnie lepiej odblokować 105 i wmontować na stockowego KT (bez gąsek i wieży) i później ze spokojem dobijać te moduły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ditz Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 A miernie opancerzona podstawowa wieża nie przeszkadza w swobodnej grze, dużo w nią wchodzi pocisków? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 No panowie, od 4 obnizka cen slotow i sprzętu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Wydaje mi się, że gdy wróg widzi KT to strzela do niego pociskami HE przynajmniej takie obrażenia dostaje. Chyba, że wyskoczy większy zwierz lub arty wtedy pół HP poleci bardzo szybko. Wieża daje radę IMO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Od dziś od 15- do 23 aż do niedzieli można polować na Couriera co premiowane jest 250 goldami gratis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Ja strzelam HE chyba, ze mam warunki by naparzac po dolnej plycie kadluba. Za duze ryzyko ,ze odbije przy penetracji rzedu 200mm dopiero 220-230 komfortowo wchodzi w KT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 (edytowane) szkoda że gracie na eu ;/ chętnie bym się dopisał tylko że ja gram na US Od 7.0 będzie można grać na innych serwerach (do nicka doda Ci się tylko końcówka *_US). Być może będziesz też mógł dzięki temu dołączyć do naszego klanu :) Edytowane 2 Grudnia 2011 przez Sławomir Guzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 W końcu sloty! Zostawię sobie T29 do farmienia podzespołów dla T32 i T34 i jednocześnie będę cisnął do T34 :D Skoro już podzespoły za połowę ceny to jaki zestaw najlepiej do KV/KV-3? wentylacja + rammer + gun laying czy co innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ditz Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Wydaje mi się, że gdy wróg widzi KT to strzela do niego pociskami HE przynajmniej takie obrażenia dostaje. Chyba, że wyskoczy większy zwierz lub arty wtedy pół HP poleci bardzo szybko. Wieża daje radę IMO Wymieniłem trochę złota na wolne doświadczenie, kupiłem KT i zauważyłem, że większość graczy nie zdaje sobie sprawy, że podstawowa wieża KT ma słabszy pancerz niż kadłub, albo nie rozróżnia ich w bitewnym zamieszaniu. W efekcie wszyscy biją w przedni pancerz czego efektem jest ciągłe "ding" ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 To samo jest często z Tigerem P - sam muszę sobie przypominać, żeby strzelać w wieżę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...