Skocz do zawartości
Dziobak

World of Tanks - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Nie podoba mi sie ten patch, wiecej missow, wiecej sie odbijają kulki, ogółem bitwy bardziej do tylu. Nawet wygraną miałem do tyłu bo nic nie wlazło a wystrzeliłem za 22k, czolg bez naprawiania a za bitwie 18k....masakra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Plusika za otm poszedł, do szczęścia brakuje mi celownika z czasem przeładowania. Zna ktoś może moda działającego z 7.0 z tym ficzerem?

Ja uzywam J1mB0's Crosshair Mod 1.04 i dziala bezproblemowo.

A co do Over Target Marker to czy mi sie wydaje czy sie czcionka rozjezdza? Na edytorze jest cacy a w grze jakos nie tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To co zrobili z HE woła o pomstę do nieba miałem właśnie sytuację gdzie ja w T34 z 105mm oraz koleś z teamu w T34 z 120mm nie umieliśmy we 2 zdjąć nooba w mausie. Wystrzeliłem 22 razy i nic nie siadło, tak samo koleś z 120mm od przodu nie potrafił go nigdzie przebić, dopiero po zajechaniu od tyłu był w stanie coś zrobić.

Mieliśmy szczęście że koleś w mausie nie ogarniał inaczej nie było by najmniejszych szans...

Edytowane przez HaNz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja ocena zmian w patchu:

Plusy:

+kompanie 8 tierowe !!

+poprawiona grafika i stabilność FPS

+nowe efekty graficzne

+dwie nowe ciekawe mapy

+minimapa

+system ostrzeżeń

+Pershing to morderca !

+wróciły ślady po wystrzale arty (pięknie się mikrobów K@R@)

Minusy:

-Nawet na koncie premium jak się nie wygra walki to mimo zbicia powiedzmy 3 czołgów kasa jest na minusie.

-i to n każdym czołgu

-i na każdym tierze

-że o arty nie wspomnę.

Edytowane przez radiergummi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jest tak źle, nie popadajcie w panikę z tymi stratami na wszystkim:

Porażka

Bitwa: Klasztor 20 grudnia 2011 01:13:51

Czołg: IS-4

Doświadczenia: 672

Kredytów: 32 160

Osiągnięcia w walce: Strzelec pancerny, Strzelec wyborowy, Snajper

Naprawa:

Naprawiono czołg IS-4. Wydano kredytów: 15 197

Zakupiono:

Amunicja w czołgu IS-4 uzupełniona. Wydano kredytów: 10 250

Porażka, zginąłem i tylko 3 kile. Edytowane przez Sławomir Guzik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Battle: Malinovka 20 grudnia 2011 01:25:08

Vehicle: T32

Experience received: 2 342 (x2 for the first victory each day)

Credits received: 33 130

Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun

6 fragów, 16 strzałów do celu, 22 strzały w sumie, koszty 35212 :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podsumowując. Bez czołgu premium, albo konta premium nie pograsz już powyżej 8 tieru, no możesz od czasu do czasu. Na szczęście większość z nas doczłapała do T34 co powinno w lutym naprawić sytuację. Tak, że z kasą nie ma tragedii.

Zauważyłem znaczny wzrost znaczenia akcji zespołowych. Ponieważ więcej pocisków się odbija snajperka z połowy mapy nie opłaca się już tak jak wcześniej. Natomiast wypad z za winkla we dwóch lub trzech na pojedynczy czołg to duże prawdopodobieństwo sukcesu. Przez to dobrze teraz grać w zgranym plutonie i trzymać się razem... a do 3 osobowych plutonów jest potrzebne premium i to tyle o zmianach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drogi kolego LuckyLuke82, mógłbyś skończyć z tą nachalną reklamą? Ostatnimi czasy wszystkie Twoje posty sa tylko o tym, że kod można kupić. Zbastuj, albo załóż sobie temat w dziale Giełda i tam podawaj linka.

• Upvote 5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

T30 prawdopodobnie będzie deficytowy. Chociaż wielka armata o bardzo dużej penetracji może sprawić, że wszystko wejdzie, a wtedy rykoszety nie popsują zysku. Ale mimo wszystko gra będzie wyglądała tak, dwie gry na czołgach Tier IX, X i jedna gra na T34 premium, aby odrobić straty :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

T30 prawdopodobnie będzie deficytowy. Chociaż wielka armata o bardzo dużej penetracji może sprawić, że wszystko wejdzie, a wtedy rykoszety nie popsują zysku. Ale mimo wszystko gra będzie wyglądała tak, dwie gry na czołgach Tier IX, X i jedna gra na T34 premium, aby odrobić straty :P

No wlasnie niekoniecznie bo ammo nie jest takie drogie a masz tylko 3,5 strzalu na minute z gigantycznym damagem - idealny kandydat na tdka wychodzacego na plus.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@SilaHD

W domu mam :]

Co do wcześniejszych info, że nie działa język polski. Ściągnąłem pełną wersję 7.0 a nie aktualizację 6.7 do 7.0 bo szybciej szła. Wszystko działa prawidłowo.

Nie, że nie działa, tylko wczoraj przy ściąganiu Laucherem jak miałem polski wybrany to wywalało błędem , a po zmianie na angielski poszło. Teraz mam polski i dział wszystko jak trzeba. A co do pliku to w domu będziesz za hohohohoho godzin ;) Szybciej mi będzie ściągnąć całą grę , idzie 1,9MB/s.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi