IGI Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2012 kutfaaaa losuje mnie dzisiaj isem4 z samymi tier 9-10 i przegrywamy prawie wszystko masakra. Win ratio mi już spadło z 54 na 52% masakra jakas... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2012 nowy rekord w kv :D tym razem 9 killów, fajnie bylo na końcu musiałem 5altylerii zniszczyć :D jeździłem aż im się ammo skończyło :lol: z jaka rurą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrak_ Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2012 (edytowane) IGI miałem to samo, do czasu wygrindowania 7 win ratio spadło mi do 48% <_< Edytowane 27 Stycznia 2012 przez qrak69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2012 z jaka rurą? 107mm na serwie US, dziś również losowania były wysoko tierowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2012 kutfaaaa losuje mnie dzisiaj isem4 z samymi tier 9-10 i przegrywamy prawie wszystko masakra. Win ratio mi już spadło z 54 na 52% masakra jakas... Widać mało premek się sprzedaje tu "stuningowali" MM Czy w IS-4 jest duża różnica między BL-9 a S-70? Muszę przyznać, że trochę męczę się z tym pierwszym. Szczególne problemy sprawiają E-75. Z przodu najczęściej nie potrafię ich przebić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 MM jest taki sam, mnie wczoraj jakoś dobrze rzucało (pojazdy do tier 7 włącznie). Czasami po prostu ma się pecha ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrak_ Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 Widać mało premek się sprzedaje tu "stuningowali" MM Czy w IS-4 jest duża różnica między BL-9 a S-70? Muszę przyznać, że trochę męczę się z tym pierwszym. Szczególne problemy sprawiają E-75. Z przodu najczęściej nie potrafię ich przebić. Z BL-9 to tylko lepiej opancerzony is-3, poczujesz dużą różnicę po założeniu s-70 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 Powiem że nie ma aż takiej różnicy jak się spodziewałem między bl-9 a s70. Tzn nie trzeba się przykładać za bardzo podczas strzelania w typki, w mausa i e100 wchodzi w wierzę z przodu obok działa ale i bl9 to mi się udawało chociaż może rzadziej. E75 potrafi nadal dingnąć sporo dlatego ja strzelam albo w dolną płytę albo w właz na wierzy - tam wchodzi zawsze czy to is3 czy is4 - oczywiście o ile trafisz ;). No i dolna płyta potrafi dingnąć jak e75 stoi pod kątem. A co do walki w zwarciu to jednak ustawienie się 45 stopni do przeciwnika na isie4 wychodzi najlepiej - najwięcej dinga a tych pochyłych płyt gdzie za nimi jest ammo rack praktycznie nikt nie jest w stanie przebić z bliska ze względu na pochylenie pancerza. Wczoraj dzięki temu jakimś cudem przeżyłem na mapie i wygraliśmy gdzie zostałem sam na sam z e75, 2x Vk4502 Ausf A i T34 - fakt że już byli trochę naruszeni ale ciężko było. Z vk sobie poradziłem bez problemu, e75 zjechał mnie na jakieś 10% i został t34 który wyjechał na zwarcie. Ustawiłem się 45 stopni do niego i dingnąłem wszystko :D a byłem przekonany że już po walce. Po trzech strzałach zdjąłem go i wygraliśmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 Miałem dziś dziwną sytuację z gościem w IS-7 którego rozwaliłem IS-em 4 :) Zaczął mnie wyzywać od cytuję "glitcherów"... a to chyba dlatego, że podjechałem do niego tak blisko, że walił w moją wieżę i jakimś (moim) fartem nie przebił mnie cztery czy pięć razy. Nie wiem jak można podciągnąć takie zachowanie pod Glitching... No cóż... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 (edytowane) jak wczoraj moje KW zaczelo odbijac tyło-bokiem strzaly z T34 to sam bylem w szoku. ostatecznie zalatwilo mnie inne KW dwoma hitami w przod z drugiego konca mapy ... ta radziecka technologia. :lol2: btw. ile macie slotow/pojazdow w hangarze? :wink: Edytowane 28 Stycznia 2012 przez Sarkazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 U mnie 24/25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 (edytowane) ladnie. robi wrazenie. sam po wczorajszym kupnie mam 6/10. myslalem, ze to duzo slotow :D to wszystkie drzewka i galazki? Edytowane 28 Stycznia 2012 przez Sarkazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 U mnie 11 maszyn i 23 sloty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 20 pojazdów i 26 slotów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 ladnie. robi wrazenie. sam po wczorajszym kupnie mam 6/10. myslalem, ze to duzo slotow :D to wszystkie drzewka i galazki? Nom, cisnę wszystkie gałęzie jednocześnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 btw. ile macie slotow/pojazdow w hangarze? :wink: 22/12 W sumie kupiłem chyba tylko 2 sloty. Reszta była z promocji i różnorakich kodów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 Czy pojawiły się jakieś nowe informacje na temat patcha 7.2? Bo w sumie ochoty do gry nie mam na razie wcale, czekam aż ten cholerny T34 będzie premium i będę mógł w końcu normalnie odrobić kasę na odkupienie fajnych czołgów, które byłem zmuszony sprzedać. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 •• world-of-tanks.eu :: Aktualizacja 0.7.2 - najnowsze informacje tylko czekac na public test. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 Wie ktos jak zarabia ten premium tank co porownywany jest z T34 - mowa o M6A2E1. Obstawiajac poprzednie obsuwy patch wg. mnie wyjdzie pod koniec miecha albo w pierwszych tyg. marca :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 Wie ktos jak zarabia ten premium tank co porownywany jest z T34 - mowa o M6A2E1. Obstawiajac poprzednie obsuwy patch wg. mnie wyjdzie pod koniec miecha albo w pierwszych tyg. marca :P http://www.youtube.com/results?search_query=M6A2E1&oq=M6A2E1&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=0l0l0l199l0l0l0l0l0l0l0l0ll0l0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skus Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2012 (edytowane) Aż się muszę pochwalić :) 8 kill's Zwycięstwo! Bitwa: Urwisko 29 stycznia 2012 12:49:20 Czołg: KW Doświadczenia: 2 106 Kredytów: 48 133 Osiągnięcia w walce: Stalowa ściana, Specjalista Replay Edytowane 29 Stycznia 2012 przez skus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2012 Ciekawy team przeciwnikow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2012 (edytowane) dosyc ciekawe ceny golda http://www.evegek.com/index.php?route=product/category&path=78 troszke wiekszy wybor pakietow. dziwne, byl temat z tym linkiem na forum WoT. ale zostal po nim sam naglowek w dziale z tutkami :lol: zgadza sie, wyszlo szydlo :P Edytowane 29 Stycznia 2012 przez Sarkazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2012 A to nie jest jakis scam ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2012 Ta gra jest dziwna. Kilka dni z rzędu przegrywałem prawie wszystko isem4 wczoraj wieczorem postanowiłem założyć wentylację i stał się cud. Od tego momentu znowu prawie wszystko wygrywam i z 52 już mi do 53% win ratio skoczyło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2012 btw. ile macie slotow/pojazdow w hangarze? :wink: 19/11 Czy pojawiły się jakieś nowe informacje na temat patcha 7.2? Bo w sumie ochoty do gry nie mam na razie wcale, czekam aż ten cholerny T34 będzie premium i będę mógł w końcu normalnie odrobić kasę na odkupienie fajnych czołgów, które byłem zmuszony sprzedać.Też czekam doi lutego na 7.2. Tyle wiadomo, że w lutym będzie i co zmieni. Skończyło mi się wreszcie premium i olewam gwiazdki z wyjątkiem ARL 44. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciu Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2012 Ma ktoś do odstąpienia kodzik z tej strony Bonus-Codes für World of Tanks bei GameStar.de bo jakoś go przeoczyłem, jak tak to po proszę n PM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 baciu sprawdź PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Jak ktoś ma jeszcze kod z GameStar to ja też bym przyjął, kumpel zaczął grać to bym mu podrzucił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitokiri Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Dołączam się do prośby, o ile ktoś dysponuje zbędnym kodem. Akurat miałem przerwę od czołgów jak rozdawali:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...