WestCoach Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Jarzmo KW rykoszetuje bardzo dużo, gdy gram Panterą z L/100 często też mi się odbijają pociski od tego miejsca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Jakieś najbardziej popularne mody itp. ? Polski sajcik do poczytania ? Nie jestem w ogóle w temacie a chciałem trochę pograć. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Wszystko znajdziesz na oficjalnej stronie, która jak jeszcze niedawno patrzyłem jest po polsku :f. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 (edytowane) Weekendowy special Doświadczenie za pierwsze zwycięstwo każdego dnia będzie mnożone x3. Do 58% zniżki na złotą amunicję. 50% zniżki na następujące czołgi: M41, M12, SU-8, SU-14, Hummel, GW Panther. 50% zniżki na następujące czołgi premium: Matylda, Churchill. 50% zniżki na miejsca a koszarach. 50% zniżki na szkolenie załogi na 100% poziomu umiejętności. 50% zniżki na zakupione z załogi czołgu. 50% zniżki na załogi przekwalifikowanie. http://worldoftanks.eu/news/1611-3rd-march-special-pl/ Dla mnie lipa. Zniżki tylko na arte, którą albo mam albo jeszcze nie odblokowałem. Edytowane 15 Marca 2012 przez WestCoach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 (edytowane) A ja mogę kupić GW Panterkę ;) tylko znów kasa na Tigera II pójdzie w palnik ;) ------------- Czy wam też test serwer 2 nie działa? http://worldoftanks.eu/news/1615-public-test-2-update-72-pl/ Edytowane 15 Marca 2012 przez Sławomir Guzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 (edytowane) Weekendowy special 3 marcowy specjal | News | World of Tanks Dla mnie lipa. Zniżki tylko na arte, którą albo mam albo jeszcze nie odblokowałem. Kurde trochę jeszcze expa brakuje do GWPanther :/. Mam nadzieję ze nieługo bedzie promocja na Ferdynanda :) Kasa już jest ale szoda wydwać 2,5kk :P 50% zniżki na zakupione z załogi czołgu. Nie rozumieć.... Edytowane 15 Marca 2012 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 GW Panther teraz ledwo na zero wychodzi z darmowym kontem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 (edytowane) T34 już nie jest taki fajny jak był, ale dalej działo potrafi urwać Edytowane 15 Marca 2012 przez radiergummi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 (edytowane) Nie rozumieć.... Zapewne chodzi o rekrutację czołgisty ze 100% skillem. Załoga WG już nie raz dowiodła że polska być trudna język :wink: GW Pantera tak źle nie zarabia, może nie jest to money maker ale da się spokojnie wyjść na plus. Edytowane 15 Marca 2012 przez WestCoach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Victory! Battle: Karelia 16 marca 2012 07:32:45 Vehicle: PzKpfw VI Tiger (P) Experience received: 3 285 (x3 for the first victory each day) Credits received: 25 519 Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Sharpshooter, Sniper W już przegrywaliśmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Co za bezsens z tymi CW, jak stracimy czołg w bitwie klanowej to mamy go zablokowanego przez cały tydzień, randomy nie wchodzą w grę ale jest to utrudnienie dla kogoś kto ma jedną 10 :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Victory! Battle: Karelia 16 marca 2012 07:32:45 Vehicle: PzKpfw VI Tiger (P) Experience received: 3 285 (x3 for the first victory each day) Credits received: 25 519 Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Sharpshooter, Sniper W już przegrywaliśmy. Nie ma czym się podniecić x3 normalnie wynik taki sobie jedynie co to odznaczenia pogratulować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Co za bezsens z tymi CW, jak stracimy czołg w bitwie klanowej to mamy go zablokowanego przez cały tydzień, randomy nie wchodzą w grę ale jest to utrudnienie dla kogoś kto ma jedną 10 :angry: jak dla mnie dobre rozwiązanie...problem w tym że nic nie przeszkodzi mieć paru 10 tego samego typu... btw odkryłem juz e100 ale cięzko mi się zebrać by..kasę zebrać :P na razie pcham projekt 50 120, t30 plus is7 mi na razie wystarczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Blokowane dotyczy tylko czołgów zniszczonych w finałowej walce o prowincję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 graliście może na testowym nowymi TD? jak to wygląda ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Ściągnąłem, ale nie mogłem się zalogować (jeszcze przed 22:00) później wyłączyli serwery i już nie sprawdziłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Ma ktoś problem z OTM po patchu ? U mnie w momencie zadawania/otrzymywania obrażeń mam laga/ścinę(najbardziej w momencie gdy pojawia się ilość obrażeń nad czołgiem). Im bliżej jestem przeciwnika tym ścinka większa, na dużych odległościach da się przeżyć ale przy bliskich kontaktach czasami nie da się manewrować normalnie :/ pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Co za bezsens z tymi CW, jak stracimy czołg w bitwie klanowej to mamy go zablokowanego przez cały tydzień, randomy nie wchodzą w grę ale jest to utrudnienie dla kogoś kto ma jedną 10 :angry: No to musisz koksać drugie drzewko :)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 I o to chodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 ale dzis troli wylazło witki opadaja jak sie widzi is7 z gwr 43%...kampiącego w lesie i zdejmujacego 1 czolg bo mu wlazl w lufe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Ma ktoś problem z OTM po patchu ? U mnie w momencie zadawania/otrzymywania obrażeń mam laga/ścinę(najbardziej w momencie gdy pojawia się ilość obrażeń nad czołgiem). Im bliżej jestem przeciwnika tym ścinka większa, na dużych odległościach da się przeżyć ale przy bliskich kontaktach czasami nie da się manewrować normalnie :/ pzd Odnoszę wrażenie, że u mnie jest tak samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 ale dzis troli wylazło witki opadaja jak sie widzi is7 z gwr 43%...kampiącego w lesie i zdejmujacego 1 czolg bo mu wlazl w lufe... No cos w tym jest, ja dzisaj wiekszośc czasu grałem Hummelem jako TD. Nawet nieźle poszło kilka razy. Ale jendak celnośc fatalna :P Trzeba liczyć na szczescie. Raz się obudwie druzyny smiały. Oczywiscie z naszej strony lamy, zamiast cicho siedząc w ukruciu juz na wstepie zdjałem jakiegoś T50 który przyjechał mnie rozwalić. Moze ze 2 strzały oddałem i prawie całej naszej druzyny nie było. Na końcu SU100 przyjechał myslać ze łątwo mnie zniszczy ale zdążyłem przeładować wystrzeliłem w niego niszczac go i siebie. Obydwa teamy płakły ze smiechu :P Łącznie z kierowcą SU100. Jeszcze 20k expa do GWPanther. Tylko że całą nocke teraz w pracy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 A ja tam lubię weekendowe promocje. Jeśli jestem jedynym myślącym kierowcą w swoim teamie a w przeciwnym jest przynajmniej dwóch to jest faktycznie problem, ale też szanse, że jest się w ogóle jedynym myślącym graczem są na tyle duże, że można mieć z tego sporo frajdy :D Jedyny minus to, że odsetek bitew przegranych z powodu zajęcia bazy znacząco wzrasta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 Ma ktoś problem z OTM po patchu ? U mnie w momencie zadawania/otrzymywania obrażeń mam laga/ścinę(najbardziej w momencie gdy pojawia się ilość obrażeń nad czołgiem). Im bliżej jestem przeciwnika tym ścinka większa, na dużych odległościach da się przeżyć ale przy bliskich kontaktach czasami nie da się manewrować normalnie :/ pzd Po wejsciu 7.1.1 OTM nie przeinstalowalem, ale tez nie usuwalem go przed patchowaniem i jak ktos umiera to mam lekkiego freeza (a czasami nawet nie lekkiego), takze cos jest chyba na rzeczy. HTC Vision - Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 ja mam otm z pakietu od moda na GWR, wczesniej z Say's complete mod. I tak wszsytko znikneło musiałem zainstalowac to w kat z modami. Scinek nie mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 OD 3 dni trafiam na jakichś przychlastów grając Hummelem. Nie wiem czy była choć jedna bitwa w które nie używałbym Hummela jako TD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2012 Mam szybkie pytanko, do AMXa 13-75 trzeba mieć drugie gąski, żeby założyć lepsze działo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2012 Waga stockowego AMX 13 75 (ze stockowymi modulami, w tym gasienicami) to 14,6 tony na dopuszczalne 14,65 tony. Pozostaje wiec 0,05 tony (50 kg). Stockowe dzialo (Gun 75 mm SA49 L48) wazy 1520 kg, natomiast drugie dzialo (Gun 75 mm SA50) wazy 1740. Roznica wagi to 220 kg. Jak sam widzisz nawet nie zakladajac niczego innego zabraknie Ci 170 kg. Odpowiedz wiec brzmi TAK trzeba miec drugie gasienice. PS. Powyzszej metody mozna uzywac do kazdego czolgu i kazdego modulu (radia, silnika, wiezy czy dziala). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2012 Dziękuje za wyczerpującą odpowiedź, swoją drogą coś cicho się zrobiło u nas w klanie, wiosna zadziałała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2012 Ale metoda ta nie zawsze się sprawdza. Na t32 miałem swego czasu wolne ok. 300kg (dokładnie ile nie istotne, ale wolnego więcej niż chciałem założyć) i nie mogłem wrzucić siatki... Nie wiem czy ten sposób obliczania wagi dobrze działa jak zakładasz moduły dodatkowe, czy części lżejsze niż stockowe (np. drugie radio w t32 jest z tego co pamiętam lżejsze i mam wrażenie że gra tego nie łapała). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...