radiergummi Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Przecież to ma tylko nieco ponad 600mb. Zaciśnij poślady i poczekaj cierpliwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Czyli na pewno opłaca się brać najpierw perki a potem skille. Brothers in Arms wydaje się najlepszym pierwszym wyborem, tylko co dalej.. dobicie trzeciego skilla/perka na 100% to już nie lada wyczyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Jak się ma działanie skrzynki z narzędziami do skilla w naprawie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Ja póki co jestem baaardzo pozytywnie zaskoczony M103... taki właśnie powinien być od początku T34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 ile jest perków dostępnych dla wszystkich? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 T34 ladnie pocisneli. Premium tank losowany przewaznie z IX i X tierami gdzie prawie nic nie zrobi. Papierowy pancerz pozostal, a czas przeladowania to najwiekszy zart w tej grze. Mam nadzieje ze hamburgery zaczna protestowac i w koncu wraz z ruskimi dostanie kopa, bo teraz lepiej idzie zarobic na M103 niz na nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Piszcie jakie perki wybraliście i umiejętności i jak się sprawdzają. Przyda się tym, którzy jeszcze nie wybrali. Zastanawiam się nad brother in arms, nad tym perkiem dla dowódcy który odpowiada za sygnalizację bycia widocznym, przydatne, no i myślę nad cammo i naprawami zależnie od czołgu. Mam lub zbliżam się do trzeciego perku na załogach więc mogę tak wybierać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Na T34 dałem BiA wszystkim (u jednego brakuje mi 1%). Za to kompletnie nie wiem co dać radiowcowi i ładowniczemu - te skille/perki wydają się mało przydatne. Nie wybrałem też jeszcze nic dowódcy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Perka na jednym załogancie można wziąć nawet jeśli reszta ma w tym miejscu camo czy naprawę - tracimy trochę % w tymże, ale za to zyskuje się jakąś ciekawą zdolność. Brothers in Arms jest niezłe - +5% u każdego i działa nadal, jeśli ktoś zostanie zdjęty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Hmm.. nie wiedzieć czemu BiA nie działa dokładnie tak jak wentylacja. Z Wentylacją dowódca ma 100+5 a załoga 100+5+11, a przy BiA załoga ma 100+5+10, tak jakby ten bonus nie liczył się do bonusu od dowódcy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 (edytowane) Ktoś już załapał o co chodzi jeśli w grażu przy członku załogi zapala się strzałka w górę, a on sam się lekko podświetla? Praktycznie w każdym z pojazdów przy różnych członakch zalogi coś takiego mi się teraz pojawiło. Edytowane 30 Marca 2012 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Gra mi się dopiero aktualizuje i tak się zastanawiam czy brać różne perki czy Brothers In Arms Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Ktoś już załapał o co chodzi jeśli w grażu przy członku załogi zapala się strzałka w górę, a on sam się lekko podświetla? Praktycznie w każdym z pojazdów przy różnych członakch zalogi coś takiego mi się teraz pojawiło. Wolny exp do rozdania na skille? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 To oznacza ze tenze czolgista otrzyma exp z accelerated crew training Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Jakie perki dac najlepiej na T29 ?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Poczytaj ich opis ze zrozumieniem i sam zdecyduj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 @Trawienny Accelerated Crew Training - gram już od jakiegoś czasu a pierwszy raz o czymś takim słyszę. :) Od czego zależy, że akurat dany załogant dostaje ten bonus? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Bonus dostaje ten, który ma najmniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbq Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 po prostu najwiecej expa dostaje czolgista, ktory jest najbardziej opozniony w rozwoju ;) i to ma na celu podgonić go do reszty, żeby najzwyczajniej w świecie nie odstawał ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Co do nowych umiejętności to na TD i arty fajnie sprawdza się "6 zmysł" informujący o wykryciu. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Te Mastery Badge są liczone dla danej bitwy czy dla średniego expa w ogóle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 T34 ladnie pocisneli. Premium tank losowany przewaznie z IX i X tierami gdzie prawie nic nie zrobi. Papierowy pancerz pozostal, a czas przeladowania to najwiekszy zart w tej grze. Mam nadzieje ze hamburgery zaczna protestowac i w koncu wraz z ruskimi dostanie kopa, bo teraz lepiej idzie zarobic na M103 niz na nim. A co za nic maja Ci dać T8 Premium jak Lowe albo KV-5 ? zapomnij to są Ruskie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Nie biadolcie tylko pojeździjcie trochę. Przejechali dwie bitwy na krzyż i już wielcy znawcy. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 znawco który od rana siedzi i gra, wytłumacz mi czemu obniżyli celność dla wszystkich dział w ruskich czołgach ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 znawco który od rana siedzi i gra, wytłumacz mi czemu obniżyli celność dla wszystkich dział w ruskich czołgach ? :lol: znawco jakbyś czytał patch notes to byś wiedział, że statystyki sa wyświetlane dla wyszkolenia załogi 100%, a nie tak jak dawniej 133%. ;) A co do T34 - rusza się jak wóz z węglem, ale wygar i celność ma zacne. No i zarabia zgodnei z oczekiwaniem: w bylejakiej bitwie (odstrzelony Tygrys tylko, i to nie cały) bez premki 30k na czysto. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 (edytowane) Najfajniej z tego wszystkiego wyglądają staty z T34 przepisane na M103 :lol: Btw, mapka Province... ownage po całości - wygrywa ten team, który umie się dobrze porozkładać za budynkami :lol: ____ co do bitew: DefeatBattle: Malinovka 30 marca 2012 15:53:02Vehicle: T34Experience received: 272Credits received: 21 193Repairs:Vehicle T34 repaired successfully. You have spent credits: 7 375 Strzeliłem 4 razy :lol: Na wygranej spokojnie daje się zrobić 30+k na czysto... I chyba o to chodziło. Nie kupuję Lewa. Edytowane 30 Marca 2012 przez m4r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Najfajniej z tego wszystkiego wyglądają staty z T34 przepisane na M103 :lol: Btw, mapka Province... ownage po całości - wygrywa ten team, który umie się dobrze porozkładać za budynkami :lol: ____ co do bitew: DefeatBattle: Malinovka 30 marca 2012 15:53:02Vehicle: T34Experience received: 272Credits received: 21 193Repairs:Vehicle T34 repaired successfully. You have spent credits: 7 375 Strzeliłem 4 razy :lol: Na wygranej spokojnie daje się zrobić 30+k na czysto... I chyba o to chodziło. Nie kupuję Lewa. Tyle to wyciągam na średniej bitwie w M4 z bety tylko tam ammo + naprawa to jakieś 2K :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Tyle to wyciągam na średniej bitwie w M4 z bety tylko tam ammo + naprawa to jakieś 2K :P Tyle to wyciągam nawet w KT, jak mam dobry dzień. Moja średnia bitwa w T34 wygląda tak: Wygrana wygląda mniej-więcej tak: Victory!Battle: Abbey 30 marca 2012 17:52:00Vehicle: T34Experience received: 1 098Credits received: 68 425Battle Achievements: Mastery Badge: I Class, Master GunnerRepairs:Vehicle T34 repaired successfully. You have spent credits: 6 750 Purchased:The ammunition on vehicle T34 resupplied successfully. You have spent credits: 9 540 Purchased:The consumables on vehicle T34 resupplied successfully. You have spent credits: 3 000 Dziesiąte tiery, 2 kille, znowu rozwalony doszczętnie :lol: IMO całkiem nieźle jak na darmowy premium. I czuję, że WG szybko go nie poprawi - 2x T34 (albo T34 z dowolnym supportem) na jednej flance sieją pogrom i cieżko im dać radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Fajnie, teraz nie trzeba mieć tyle expa na niemieckie czołgi. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Transfer jest zabojczy, zaluje ze nie pojechalem do kumpla i nie zgralem po prostu katalogu WoT na penka...juz 2 godzina. Leci jakies 100kb/s ;-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...