Gregu Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 dzis mm dał popis...było po 5 art, tyle ze u nich koncowka to były 2x gw panth, a u nas 2x grill... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 Victory! Battle: Karelia 3 maja 2012 22:49:12 Vehicle: BDR G1B Experience received: 1 191 Credits received: 33 252 Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Reaper, Sniper Był by spokojnie TopGun ale za mną był KV i 2xjakieś TD i podkradały mi fragi. A jak sam pojechałem do przodu mając 10% życia to dalej czaili się z tyłu w krzakach czekając świnie aż im coś wystawię. BTW w tej bitwe 2xrykoszet od Priesta, który w końcu mnie wykończył. Tak byłby 6 czołgiem. Jak widać BDR G1B to świetny czołg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 Priest ma zabugowany pancerz i potrafi czasem odbić całkiem sporo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 Przede wszystkim to w Prieście, jak i każdym pojeździe na podwoziu Shermana, ten dolny, okrągły element z przodu kadłuba ma ponad 100mm grubości. Łącznie z zaokrągleniem tego elementu daje to generator rykoszetów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 (edytowane) Zniżki w sklepie z podarunkami | News | World of Tanks Hmm czy orientuje sie ktos czy mozna sobie samemu gifty wysylac albo dac kilka razy ten sam ? edit: mozna dac sobie samemu :) Bo skoro daja golda za czolg , ktory juz mamy to przykladowy pakiet z T-127 daje 1250 golda za 13 zeta (+ miejsce w garazu za free) Edytowane 4 Maja 2012 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sturmovik Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 Zniszczyć 10 grając T-28 i przegrać bezcenne. Za resztę można zapłacić złotem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 (edytowane) Wyzywali ciebie od "noob, moron etc?". 10 kili jeszcze nie mam ale po 6 ubitych na t-28 i przegranej bitwie jechali mi od najgorszych :) Edytowane 4 Maja 2012 przez Turkina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 Jak w 7.2 wyłączyć dym ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2012 Przede wszystkim to w Prieście, jak i każdym pojeździe na podwoziu Shermana, ten dolny, okrągły element z przodu kadłuba ma ponad 100mm grubości. Łącznie z zaokrągleniem tego elementu daje to generator rykoszetów. Akurat dolną część kadłuba miał w wodzie a ja celowałem wyżej i nie widziałem żadnej wzbijającej sie wody, no ale nie wiem, może akurat rzeczywiście trafiłem w jakiś zły punkt 2 razy z rzedu. IMO dziwne. No ale zdarzało mi sie już nawet ze koleś jednym strzałem rozwalił mi 2 gasienice i silnik i to nie była arty. Tak że chyba nic mnie już nie zaskoczy w tej grze. .....cofam ostanie zdanie. Niektórzy gracze swoją głupotą nie przestają nie zaskakiwać. Ale to inna bajka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2012 Strzał przez obie gąski tez zaliczyłem. Ostatnio też dostałem od KW z wykałaczką Wizjer, dowódcę i celowniczego naraz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2012 Uwielbiam M103 :mrgreen: Znowu wk...łem paru kolesi. Jak macie możliwość, to grzejcie w ammo rack IS-4 na przodzie - pada nadzwyczajnie często :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2012 Coś wiadomo kiedy patch? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2012 Jak macie możliwość, to grzejcie w ammo rack IS-4 na przodzie - pada nadzwyczajnie często :lol: A gdzie on z przodu ma ammo racka? Bo z ws z przodu to ogarniam tylko ten wizjer i dol wanny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2012 wlasnie po bokach wizjera, te plyty skosne. btw dzis widziałem magika z eff 130....zeby to byl loltraktor ale nie, to juz byl kv-3... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2012 wlasnie po bokach wizjera, te plyty skosne. btw dzis widziałem magika z eff 130....zeby to byl loltraktor ale nie, to juz byl kv-3... tam gdzie są lampy, łopata i piła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2012 Już 2 razy E-75 zdjał mi IS-4 jednym strzałem, BL-9 walę w podbrzusze E-75 i nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2012 A gdzie on z przodu ma ammo racka? Bo z ws z przodu to ogarniam tylko ten wizjer i dol wanny. 20120505_0903_usa-M103_ensk.wotreplay Pierwszy IS-4, którego spotkałem. Nie pamiętam która minuta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLY Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2012 Już 2 razy E-75 zdjał mi IS-4 jednym strzałem, BL-9 walę w podbrzusze E-75 i nic. Niestety po patchu ten IS4 to nie ten sam co przed :/ To był świetny czołg którego każdy się bał a teraz? Zwykły tygrys potrafi mnie dziurawić :/ Wcześniej ustawiłem się pod kątem i robiłem za ścianę! Mam nadzieję ze zmienią to w kolejnym patchu, gdy przejdzie na 10 tier. Pierwszy mecz na 7.2 wyjeżdżam na przeciwko m110, ustawiam się i BUM poszedł ammo rack... byłem na 1 strzał, coś takiego NIGDY wcześniej się nie działo w tym czołgu... nie przodem! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2012 Cry moar! Nie przyszło Wam do głowy, że po przedpatchowym wysypie noobów w IS-4 ludzie najzwyczajniej w świecie nauczyli się do nich strzelać? Ja sam do niedawna nie byłem świadom obecności ammo racka z przodu... a od kiedy jestem, miałem co najmniej 6 sztuk zdjętych jednym strzałem (tzn 6 pamiętam, ale nie wiem ilu łącznie uszkodziłem AR).. Przy tym raz odebrałem gratulacje świetnego strzału, dwa razy bluzgi, a w pozostałych przypadkach przeciwnik chyba zrobił ragequit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2012 Niestety po patchu ten IS4 to nie ten sam co przed :/ To był świetny czołg którego każdy się bał a teraz? Zwykły tygrys potrafi mnie dziurawić :/ Wcześniej ustawiłem się pod kątem i robiłem za ścianę! Mam nadzieję ze zmienią to w kolejnym patchu, gdy przejdzie na 10 tier. Pierwszy mecz na 7.2 wyjeżdżam na przeciwko m110, ustawiam się i BUM poszedł ammo rack... byłem na 1 strzał, coś takiego NIGDY wcześniej się nie działo w tym czołgu... nie przodem! Taaa... Byl super bo byl zbugowany. Co chwila wchodzily w niego strzaly po 0dmg - moja pamietna akcja jak walilem po WS i gdzie tylko sie da z T34 (120mm) i wszystkie hity po 0 :/ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2012 Po patchu jest ciut słabiej na is4 ale nie ma tragedii. Też byłem na początku wkurzony jak mi odparował po jednym strzale w ammo rack, ale potem się już to nie powtórzyło. Sam wcześniej zdejmowałem wielokrotnie is4 strzałem w ammo rack ale nigdy celowo, najczęściej niechcący. Bo zresztą rozwalić ammo rack nie jest wcale łatwo wbrew temu co tu piszecie - jest to możliwe tylko z większej odległości i is musi być ustawiony tą ścianką pochyloną prostopadle do nas, w innym wypadku najprawdopodobniej będzie rykoszet. W zwarciu można śmiało stawać iskiem pod kątem 45 stopni do przeciwnika i wystawiać ammo rack bo i tak nie da rady go przebić z bliska z powodu pochylenia pyt i tego że przeciwnik musi strzelać z góry co sprzyja rykoszetom. Is4 jest fajnym czołgiem właśnie do walki w zwarciu jak się go ogarnie to słabiej ogarnięty przeciwnik w takim samym czołgu ma małe szanse - ja najczęściej wychodzę zwycięsko w pojedynkach 1 na 1 isem. Mój sposób to ustawianie się pod kątem 45 stopni i wiercenie tyłkiem na boki lewo prawo, nie można stać statycznie, wtedy duuużo rykoszetuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2012 dokladnie Zresztą kazdym czołgiem stojac w miejscu dajesz okazje do wcelowania w weakspota/bardziej prostopadłą płytę. Ruszając sie minimalnie zmniejszasz i to sporo szansę na przebicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2012 (edytowane) Takie szybkie pytanie, czy kody na T127 i jeden dzień Premium nadal działają, ew. do kiedy mają termin ważności? Proszę ew. sprawdzić i potwierdzić - kto pierwszy ten lepszy: CBSDE3BRK-4H37-362M CBSDE3BTV-8V98-368B CBSDE3BVY-5D62-582E /Ja swego czasu doładowałem kpl. i u siebie już nie sprawdzę/ Edytowane 5 Maja 2012 przez Boxster 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2012 (edytowane) CBSDE3BTV-8V98-368B Dzięki, coś mi sie dołądowało :) Kacapski czołg lekki. Edytowane 5 Maja 2012 przez pix3l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2012 (edytowane) Nie coś tylko czołg T-127 + slot + 1 dzień premium ;) Czyli wszystko jeszcze działa... Jeszcze dwa wolne kody czekają na nowych właścicieli. :) Edytowane 5 Maja 2012 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2012 Widzieliście kiedyś tyle art? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2012 Raz miałem szpila na 6 art, ale tier 3-4. To to jest przegięcie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2012 Cry moar! Nie przyszło Wam do głowy, że po przedpatchowym wysypie noobów w IS-4 ludzie najzwyczajniej w świecie nauczyli się do nich strzelać? Trochę tak, ale też w grze coraz bardziej widoczny jest power creep. Z każdym kolejnym patchem pojawiają się coraz mocniejsze czołgi. Zaczęło się od Francuzów, którzy mieli działa z wypasioną penetracją, a obecnie 26x z AP staje się standardem na tier 9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2012 nowe działa amerykanskie mielą wszystko...is4 to betka, naprawde trza miec pecha by zaliczyć strzała za 0, lub rykoszeta. Oczywiscie w is4 :P ciekawe kiedy je i w jaki sposób znerfią... Bo celność maja podobną do dział niemieckich z bety jeszcze(o ile dobrze pamiętam, starość nie radość...) - takie mam odczucie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2012 Widzieliście kiedyś tyle art? http://img29.imageshack.us/img29/3109/shot050o.jpg Chyba nowy rekord. Dziwne, bo po patchu do tej pory więcej niż po 4/strona (i to najniższych tierów) nie miałem. Zapomniałeś się ruszyć po strzale? :> nowe działa amerykanskie mielą wszystko...is4 to betka, naprawde trza miec pecha by zaliczyć strzała za 0, lub rykoszeta. Oczywiscie w is4 :P ciekawe kiedy je i w jaki sposób znerfią... Bo celność maja podobną do dział niemieckich z bety jeszcze(o ile dobrze pamiętam, starość nie radość...) - takie mam odczucie. W betę nie grałem, więc nie powiem. Ale pamiętam co potrafiło 105L68 przed tymi wszystkimi patchami, a co potrafi teraz (czyt. "niewiele"). A działo z M103/T110 to imo w tej chwili największy wymiatacz w tej grze- szybko celuje, dobry dmg, pena - bajka, a do tego celność taka, że często nawet nie czekam aż się celownik zejdzie, tylko grzeję bez zatrzymywania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...