SilaHD Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 Trzeba bedzie tydzien premki kupic :) Dobrze, ze tani gold jest. Cos czuje, ze T34 bedzie ostro tyrany, bo kilka zakupow sie szykuje. Wysyłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2 A mnie już nie naciągną na kasę, za dużo tu niedoróbek żeby ich sponsorować jak dla mnie. A tu dzisiejsze szaleństwo GwTiger`em. Lekko nie było. Zwycięstwo! Bitwa: Karelia 7 maja 2012 10:23:38 Czołg: GW Tiger Doświadczenia: 7 370 (x5 za pierwsze zwycięstwo każdego dnia) Kredytów: 44 158 Osiągnięcia w walce: Rozpruwacz, Specjalista Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 Całkiem niezły specjal. Szkoda tylko, że $ starczy mi na co najwyżej 1-2 czołgi z promocji. A na zakup czeka chyba z 5 :) BTW. Czy dziś nie miał wejść update? Jakieś wieści kiedy wreszcie go wdrożą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 U mnie w nowym specialu tylko Light Tank tier VII AMX 13 90 wejdzi ena stan. W sumie dobrze, bo już mam dość tego farmienia i chciał bym w końcu sobie spokojnie pograć dwie trzy bitwy dziennie po 10 minut i starczy ;) Za to exp *5 bardzo miło zobaczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 U mnie AMX M4, może Tygrys i S-51 odkupię (dwa ostatnie jak starczy chęci do farmienia kredek :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 Trzeba bedzie tydzien premki kupic :) Dobrze, ze tani gold jest. Cos czuje, ze T34 bedzie ostro tyrany, bo kilka zakupow sie szykuje. Wysyłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2 Tym razem cwaniaki nie daly promocji na krotkie abonamenty niestety :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr1est Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 (edytowane) teraz patrzę że nie ma w sklepie tych GIFT'ów co były w weekend? brak T-127 i T14...hmmm czy tylko ja tak mam ISem-3 czy też macie tyle rykoszetów (120mm ta lepsza)... po prostu masakra. a w walce z premium tankami to już całkiem wymiękam. vs KW-5 to już kilka razy ubiłem do kilku % i dalej dópa, rykoszet, strzał w 10tke za 0% hp, Lówe raz mnie wkurzył: ubiłem do 3% i w bok rykoszet, w tył rykoszet... i tak cały czas... do usrania. premium-fatum czy jak. Edytowane 7 Maja 2012 przez pr1est Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 :( a mialem dzis kupic kilka sztuk :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 nie ma za to wrócił type59 :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 fajny special , na amerykanach jest to samo, tylko szkoda ze czuje sie jak w weekend..... tyle ze jest x5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 (edytowane) OMG jutro patch 7.3 - Zbliżająca się aktualizacja 7.3! | News | World of Tanks Nareszcie! :) Dobrze że nie czekałem z zakupem tych T127 i udało mi się dobić 6 szt. Sowją drogą WG tym mykiem z wycofaniem tego czołgu z oferty przed końcem miesiąca tylko potwierdziło, że jest bandą oszustów i cwaniaków... miało być do końca miesiąca! P.S. Type59 za 112zł... znowu się zaczną "typowe" bitwy... Edytowane 7 Maja 2012 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 OMG jutro patch 7.3 - Zbliżająca się aktualizacja 7.3! | News | World of Tanks :) Ile taki type59 zarabia średnio kredytów z premium/bez? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 @Dziobak Od czasu kiedy mam Typa mam premke ze złota uciułanego na gazetkach i innych okazyjnych kodach, więc nie odniosę się Tobie do konta non-premium - u mnie średnia to ~60.000, a max 143.000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 Duet type + t34 zarabia zacnie :D Lipa straszna z tymi T-127 :( chciałem sobie dobić jeszcze ze dwa, trzy... eh.. bardzo nie fair zagranie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 A kupilem sobie kodzik na allegro na starter za 25 zeta. Akurat 3 dni premki na event , 1k golda zostanie na pozniej a przy zakupie nastepnego kolejny M22 mi sie zmieni na 900 golda. No i last but no least - mniej kasy cwaniaczki z WG dostana :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 (edytowane) ciekawe czy zmienią coś w MM, bo teraz przez idiotów nie da się grać Edytowane 7 Maja 2012 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 Wklepujcie ENDWAREU dodaje: Extra Combat Rations - x5 Case of Cola - x5 Chocolate - x5 Improved Combat Rations - x5 Strong coffee - x5 1 day Premium Time Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 Wklepujcie ENDWAREU Do kiedy mozna to wklepywac?? Bo wpracam dopiero w czwartek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 Taka sobie gra ze szkkamem 2*IS-4: http://speedy.sh/xQHfF/20120507-2338-ussr-IS-4-himmelsdorf.wotreplay Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 Do kiedy mozna to wklepywac?? Bo wpracam dopiero w czwartek. The Victory Day Promo code will remain active from May 8, 2012 through May 15th at 16:59 PDT (23:59 UTC). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 teraz patrzę że nie ma w sklepie tych GIFT'ów co były w weekend? brak T-127 i T14...hmmm czy tylko ja tak mam ISem-3 czy też macie tyle rykoszetów (120mm ta lepsza)... po prostu masakra. a w walce z premium tankami to już całkiem wymiękam. vs KW-5 to już kilka razy ubiłem do kilku % i dalej dópa, rykoszet, strzał w 10tke za 0% hp, Lówe raz mnie wkurzył: ubiłem do 3% i w bok rykoszet, w tył rykoszet... i tak cały czas... do usrania. premium-fatum czy jak. Mam podobnie, połowa strzałów nic nie robi przeciwnikowi, w użyciu było BL-9, S-70 i 10,5cm KwK46 L68, ze 105 miałem rykoszeta na tyle JagdPZ IV :) coś jest zwalone w grze albo dzień był taki niefartowny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbq Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 kuźwa poważnie dziś patch ? :F w środku specjala? :P szkoda, nie zdążyłem do IS-4 :( no ale sam sobie winien ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Cały czas trwają "prace konserwacyjne" także to już jest faktem. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Ja na szczecie kupiłem all i ustawiłem all wcześniej tak jak chciałem ;) ogólnie co teraz będą dodawać w 7.4 francuzów dalej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Mam nadzieje, że będzie teraz długo wyczekiwana druga linia niemieckich TDków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 @bobras Nie będzie jeszcze długo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 o której planują publikacje patcha do ściągnięcia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Type59 za 112zł... znowu się zaczną "typowe" bitwy... nie zaczna sie... 1. cena 2. nerf typka 3. wiele osob zalapalo sie na T34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Mam nadzieje, że będzie teraz długo wyczekiwana druga linia niemieckich TDków. To było na blogu: THURSDAY, MAY 3, 2012 With the "soviet" 7.3 update fast approaching live EU and US servers (RU release has just taken place while you still have some time to grin IS-4 :)), the development team is now switching its focus to the next step, namely 7.4 update. The upcoming update is supposed to be more than just a content patch. While the exact content and features for the next update, which is 7.4, is still to be finalized and extended. Extension of French tech tree SPGs: Renault BS Lorraine 39 L AM AMX 105 AM AMX-13 F3 AM Lorraine 155 (50) Lorraine 155 (51) Bat. Chatillon 155 (features cassette reloading or autoloader) TDs: Renault FT AC Renault UE 57 Somua Sau 40 S 35 CA ARL V 39 AMX AC de 100 AMX AC de 120 AMX 50 Foch MT: Renault G1R New premium vehicles previously available only to supertesters: Soviet premium heavy tank of tier 8 Object 252/IS-6 German TD of tier 8 JagdTiger mit 8.8cm KwK 43 L/71 Two new maps: Wide Park. This map is based on Munich landscape and contains a large city part. Airport/Airfield. The map features airport located in the desert. In addition to that we can expect a bunch of new premiums available for supertesters only until 7.5. Also at this stage a lot of work is being done on the following stuff: multiple UI improvements, especially the design of tank trees new camo patterns new game modes - Assault and Counter battles, both entered the final production stage new sound effects improvements to the current team damage reimbursement mechanics The updates of the 7.4 current status will be provided closer to its release date. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 JT z 88 ;D Ciekawe jaki armor i ile będzie zarabiał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Można wsysać pacz. Linka mam z forum WOT więc z dozą ostrożności. Upcoming update of the 7.3 version! - World of Tanks official forum - Page 8 Edit: avast nie wykrył zagrożenia. Edit: Patch jest w wersji en, działa update. World Of Tank 0.7.3 #95 :) Działą już stronka WOT: lista zmian Szczegółowa lista zmian pomiędzy wersjami 7.2 a 7.3: | World of Tanks Torrenty z patchem: Upcoming update of the 7.3 version! - World of Tanks official forum - Page 10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...