Hitokiri Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Jeśli to w czymś pomoże, to ja u siebie widzę znaczek WoT ale znajomy spoza klanu twierdzi, że widzi to wrzucane przez was logo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Ciekawe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 (edytowane) Mozna to zweryfikowac zara, wbije na koncie syna i zrobimy plutek :) Nie trzeba jednak, widze bez tego Edytowane 11 Maja 2012 przez Gregu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 To teraz osoby, które widzą, niech napiszą czy korzystają z modów (jakich) i czy instalowały grę od nowa, czy robiły update z 7.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Poszukajcie, czy nie ma jakiegoś cache na dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 I co, cache działa tak sprytnie, że wyświetla logo WoT i wszystkich innych klanów, a mojego akurat nie? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 (edytowane) ok wiec tak 1. komp most used( z syg, 1) - 7.3 updatowana, przekopiowane mody z pakietu ceber33 czy jakos tak plus nowy j1mbo i nowy xvm - dzis jeszcze, rano, nie widziałem loga, tylko standard. 2. 2 komp z syga - tu widze normalnie logo, własnie dokonałem aktualki...przy czym przekopiowałem katalog z modami 7.3 z pierwszego konfigu... 3. 3 komp, ax2 64, 2gb ram, gf7900 512 gs, j.w w pkt 2 wiec nie wiem ocb, moze chodzi o cache w katalogach user/uzytkownicy, wargaming.net czy coś btw- 20120511_2022_france-Bat_Chatillon25t_hills.wotreplay - Speedy Share - upload your files here ładna bitewka, nie żebym wiele dokonał, ale batem uratowałem meczyk :) ps, komp 2 i 3 nie właczam wot loggera(statystyki moich meczy-np max dmg dla is7 jaki wyciagnelem to 7299 w bitwie) no i nie uzywam xvm moda, nie przeciagnelem skrotow na pulpit... Edytowane 11 Maja 2012 przez Gregu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Greg natchnął i zacząłem szukać tego folderu wargaming.net i pomogło. C:\Users\xxx\AppData\Roaming\wargaming.net\WorldOfTanks\custom_data - usunąłem wszystkie pliki które tam były i pomogło, jest logo. Nie wiem co tam jest, kopie zapasową sobie zatrzymałem. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Greg natchnął i zacząłem szukać tego folderu wargaming.net i pomogło. C:\Users\xxx\AppData\Roaming\wargaming.net\WorldOfTanks\custom_data - usunąłem wszystkie pliki które tam były i pomogło, jest logo. Nie wiem co tam jest, kopie zapasową sobie zatrzymałem. Działa :D Niech jeszcze Michaelius ustawi logo które wysłałem i będzie miód malina. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 (edytowane) I co, cache działa tak sprytnie, że wyświetla logo WoT i wszystkich innych klanów, a mojego akurat nie? ;) Nie wiem jak działa. Wiem, że jest i pobrane logoski są w katalogu: %APPDATA%\Wargaming.net\WorldOfTanks\custom_dataOtworzyłem sobie parę plików i trafiłem na jakieś logo- mimo innych rozszerzeń mają w nagłówkach m.in. "png", chociaż część plików nie chce mi się otworzyć (mniejsze - te po 1kb). Możecie spróbować przeczyścić ten katalog i zobaczyć czy pomoże. .:.:edit:.:. szybciej odświeżać :mur: Edytowane 11 Maja 2012 przez m4r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 U mnie tez zadzialalo. Swoja droga mialem tam 5000 plikow :| wtf? tworzony jest nowy z kazdym uruchomieniem czy ki diobel? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Za każdą bitwę. Za dużo na uruchomienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsowlad Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 (edytowane) M62-T2 daje rade Zwycięstwo! Bitwa: Przełęcz 11 maja 2012 21:49:57 Czołg: IS-4 Doświadczenia: 1 342 Kredytów: 62 432 Osiągnięcia w walce: Odznaka mistrzowska: As pancerny, Strzelec pancerny, Rozpruwacz, Medal Bioltera, Snajper, Specjalista http://imgur.com/vYJsG Edytowane 11 Maja 2012 przez dsowlad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Rozegrałem dwie bitwy, nastukało mi ok 20 plików ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 U mnie pech jakis dziaj był. 88l71 na Tygryise nie mogłem dzisaj przebić zadnego IS/IS3/Obj, odbijały pociski ze wszystkich stron. Zupełnie jakbym miał penetracje na poziomie 40mm. a trochę pocisków wsystrzelałem. do tego aktywowałem kod i zamiast o 12:00 to aktywowali mi o 19:00 jak już byłem w pracy i nie mogłem zdobyć expa x5 na premium. ehhhhhhh Na koniec dzisaj mnie zbanowali. Gram sobie mikormausem na mapie mines, wjechałem pod górke, zjechałem 3 czołgi, oczywiscie jak tylko moja drużyna zauważyła ze można ze mną jechać i dobijac to co ja zjade do kilkunast procent to zaraz za mna pojawiło się kólko adoracji. Oczywiscie baza została pusta zwróciłem uwage, zero efektu, jeden czołg pojechał ale zaraz zginął a przeciwnik zaczał zajmowac baze. Napisłęm jeszcze raz nic. No wiec przy 50% jak widziałem ze każdy mam t w d*** rozwaliłem 2 swoje czołgi które za mną jechały i jeden uszkodzłem do koło 50%. warto było :] BTW. Dużo nie grałem jeszcze ale długa 122mm na KV1S to na razie zagłada. Obrażenie ma niesmaowite i jeszcze ani razu mi nie dingowałą, do tego nawet jak mam celownik w kolorze pomarańczowy (penetracja) to wchodzi zabierając chocy te 10% hp. Jedynie co mozna zarzucić to wolne przeładowanie ale załoge mam na jakieś 70% i brak Rammera więc to oczywiste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Fajna bitwa Ferdkiem weszla na koniec dnia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 Nowe logo jest w pytke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 jakim trza być talentem by miec 24k bitew, is4, win ratio 44% i 657 efficiency??? skąd sie tacy biorą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 657 efficiency??? Efficiency zalezy tez sporo na jakich tierach grasz. Na nizszych tierach przewaznie ugrywa sie mniej - slabsze wyniki niz na 8-9 gdzie przewaznie jednego wroga sie ubije. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 Sprzedałem dzisiaj is4 i chyba kupię is7. Czwórka jest za słaba jak na tier10, działko słabe, pancerz słaby, mimo większej v-max jest stosunkowo powolna. Wydaje mi się że is7 bije ją pod każdym względem, ja przynajmniej się nie potrafiłem na niej odnaleźć. O ile is8 z tym działkiem daje radę to tu naprawdę wypada słabiutko. Sprzedałem też kv1, kv2, t150, kv3, moim zdaniem zmiany tylko na niekorzyść dla wszystkich czołgów, generalnie ruskie dostały po tyłku, może wcześniej te czołgi były OP jak na swój tier to teraz wypadają po prostu słabo. Najgorsze że zarabiać teraz nie ma na czym, chyba tylko su85 został :) Jeszcze trochę takich zmian i bez premium się nie da grać ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 o to sie zdziwisz jak wsiadziesz w is7... ja to zastanawiam sie czy go nie sprzedac i teamu nie przezucic na is4... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 Teraz amerykance sobie dobrze radza (tier 9-10). Mogliby poprawic MM dla KW1, T-150 bo losuje ciagle na koncu stawki - jeszcze KW2 zrozumiem jak sie spojrzy na trollguna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 Co to jest za czołg ? Uploaded with ImageShack.us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 Nie da sie ukryć że IS4 jest bardzo powolny, zwłaszcza po IS/IS3, ale jak sie popatrzy na niemieckie, to już tak źle nie jest :) IS7 jest ładniejszy :) wiecej odbija, ale mniej HP, a IS4 też potrafi sporo odbić, zwłaszcza jak go ogarniesz, warto kontować pancerz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 (edytowane) Co to jest za czołg ? [img.]http://img26.imageshack.us/img26/715/shot005oh.jpg[/img] Uploaded with ImageShack.us Premium za betę. Edytowane 12 Maja 2012 przez m4r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 Mam takie lekko zapóźnione pytanie. Czy kamuflaż kupowany za złoto wprowadzony w paczu bodaj 0.7 ma jakieś własności taktyczne (obniża wykrywalność wozu) czy to tylko płatne skórki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 Z tego co wiem to nie, to tylko ładna farba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 Premium za betę. Za betę był Sherman M4A2E4, ten był dostępny w jednym z preorderowych pakietów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 wywalilem ten cache, ale nadal widze logo WT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsowlad Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 Warto expic do VK4502B czy iść w E-75? Którym według was gra się lepiej. Tier X mnie nie interesuje. Tigerem P gra mi się rewelacyjnie. Jeżeli VK byłaby podobna to szedłbym ta ścieszką przez VK4502A który ma gorsze działo od Tiger II :( takie tam przed sniadaniem Zwycięstwo! Bitwa: Murowanka 13 maja 2012 07:31:02 Czołg: PzKpfw VI Tiger (P) Doświadczenia: 2 908 (x2 za pierwsze zwycięstwo każdego dnia) Kredytów: 37 305 Osiągnięcia w walce: Odznaka mistrzowska: As pancerny, Medal Bioltera, Snajper, Specjalista http://imgur.com/jR5JQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...