skus Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 Skus rozumiem chęć pokazania jaki fajny masz czołg. Nigga pleaseee. Natomiast spróbuj to powtórzyć na normalnym czołgu i normalnym dla niego losowaniu. Nie jest moim celem jakakolwiek obraza, weż zwykły nie OP tank o pokaż co nim zrobisz. Wyżej napisałem cytuję: Takie losowania na KV-5 są częste. Także jak się ktoś chce poczuć bogiem to polecam . Można z tego wywnioskować, że autor filmu nie chwali się skillem. Dlatego zignoruje Twoje ostatnie zdanie. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 (edytowane) Widzisz ja miewam swoje 5 min w tej grze. Natomiast kupno pixeli żeby gnębić graczy z niższym tierem jest ciut żałosne. Potrafię dobrze się bawć zwykłym tankiem natomiast ty musisz wydać realne pieniądze. A a propo skila gdzie go masz walcząc z ludźmi o 3 tiery niżej? W losowaniach z tierem 7,8 KW5 nie ma co robić ale do tieru 5 strzela się fajnie i to uczucie boskosci.... ps. z "Nigga pleaseee." spróbuj w piaskownicy pls Edytowane 12 Lipca 2012 przez Turkina 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skus Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 Porzucam temat, ponieważ sprawiasz wrażenie człowieka mającego problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Jakiekolwiek riposty z mojej strony i tak będą przez Ciebie omylnie zrozumiane. Pozdrowienia z piaskownicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 (edytowane) Mam dylemat czy T-35 85 isc w KW-13 i docelowo w IS, czy w T43 / T44. Co doradzacie? A moze poczekac na patcha i te nowe drzewka? Edytowane 12 Lipca 2012 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 (edytowane) Czyli nie będzie filmu ty i równy tobie tier no cóż szkoda. ps. literówka się zdarza Edytowane 12 Lipca 2012 przez Turkina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skus Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 No nie będzie i popraw te "cuż" bo pali w oczy. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 Na testowym spory re-balans czołgów. Myszka 3k HP, IS-4 2,5k HP. Ciekawie. Jest tego dużo więcej. Ja expie by nowego Pattona przetestować. 160k expa + 45k nowe działo (ale można używać najlepszej 105 ze starego Pattona. T-62 wcale nie jest twardy. E50M to masło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 Czyli nowy Patton bedzie ownowal od teraz? Bo mialem kupowac Tier 9 E50 ale zastanawiam sie czy nie ruszyc znow Pershinga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 To jest absolutnie czołg z innej ligi. Nawet ze 105m ze starego Pattona jest moc. Tylko trzeba umieć tym jeździć bo w testach ludzie kaleczą ten czołg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 Przetestowałem super-pershinga, ten nowy czołg premium i poza niezłym działem (delikatnie słabsze od topowego w zwykłym pershingu, mniej peny) to nic za bardzo nie oferuje. Mobilność taka sobie, słabe pancerze, tragiczny obrót wieży. Jeszcze na nowych mapkach się dobrze nie ograłem a tutaj wchodzą nowe. W 7.5 na jednej grałem, jakaś w klimatach zieleni i całkiem fajna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 Tak patrzę na ten changelog i widzę kilka pozytywnych zmian: Now a hit to an internal module will still deal damage even if the armour wasn’t penetrated. Reworked Match-Making for the majority of vehicles. Now players won't normally see vehicles of more than two tiers difference to the tier of his/her own vehicle. Faktycznie to działa? Za to zastanawia mnie: Credit revenue and repair cost rebalanced for some tanks Rebalanced tier II and III tank destroyers Dokładnego info jak zwykle brak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 Ależ podają http://worldoftanks.com/news/1413-75-update-overview/#vehicle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 Dzięki, nie zauważyłem tego. Tabelka z ekonomią rozwalająca - Amerykańskie medy tier 6 zarabiały lepiej niż czołgi innych nacji? No problem, znerfimy. Tiger P zarabiał trochę lepiej? No problem... Ale żeby gracze nie płakali, to zwiększymy zyski z czołgu premium. Fakt, że kilka zmian ma sens, ale kolejne zrównanie w dół zwykłych, nieźle zarabiających czołgów przy jednoczesnym zwiększeniu zysków na Loewe (M6A2E1 pomijam, bo to niedostępny normalnie czołg) to czyste chamstwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 U mnie spadną zarobki na M18 i T49. Może faktycznie czas na premium tanka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkkam Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 Testował ktoś na testowym tego nowego premium Pershinga? Jak zarobki w porównaniu do KV-5? Też zaczynam się zastanawiać czy sobie nie sprawić jakiegoś premium tanka ze średniej półki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 MM w wersji 7.5: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 (edytowane) Kocham celność panterki, 2 scoutów nawinęło się na "shotguna". Sniper, Top Gun, Sharpshooter i Master Gunner w 1 grze. Edytowane 13 Lipca 2012 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 (edytowane) Moja na KW3 co prawda x2 ale za to każdy pocisk w celu http://imgur.com/BpZ5E Edytowane 13 Lipca 2012 przez Turkina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 Oj tam oj tam: Victory! Battle: Murovanka 13 lipca 2012 19:59:58 Vehicle: Löwe Experience received: 1 659 Credits received: 124 269 Battle Achievements: Sniper, Master Gunner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 (edytowane) O moj boze, usuwaja 100mm z t-34-85 i t-43, czyli oba te czolgi zostaja z armatami max 85mm a t-43 to przecie Tier VII, wtf? Darmowe 14.400 expa: Removed 107mm ZiS-6S gun, researchcost compensated as Free XP Edytowane 14 Lipca 2012 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 (edytowane) Ale E50 znerfili jeszcze bardziej za to T54 dostał buffa. Lol. Dobrze że chociaż E100 i MAUS dostały lekkiego buffa. Skyline nie poszaleje tez już Maraderem, bo tez dostał nerfa. Marader nie Skyline Na Lowe za przegraną bitwę dostaję przeciętnie około 40k - 60k, przeciętna wygrana 60k - 80k naprawa chyba 6k więc nie wiem po co te zwiększone zarobki Fixed the game crash that could occur when leaving a battle to go to the garage Wreszcie!!!!! Edytowane 14 Lipca 2012 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 O moj boze, usuwaja 100mm z t-34-85 i t-43, czyli oba te czolgi zostaja z armatami max 85mm a t-43 to przecie Tier VII, wtf? Darmowe 14.400 expa: Removed 107mm ZiS-6S gun, researchcost compensated as Free XP a na czym to było ? na Su 85 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 Właśnie zauważyłem to na SU-100, że jakiś free exp wpadł. Warto zrobić z tych TD elite przed patchem tak jak warto zakupić AMX 12t i w miarę możliwości wyższe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 (edytowane) Chyba na SU-85, bo na SU-100 raczej nie mieli nic zabierać. @Ns5: Tak to jest najlepsze i w sumie jedyne sensowne działu na SU-85. PS: Dobrze wam działa PPC?? Bo mi coś dzisiaj muli. Edytowane 14 Lipca 2012 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 Tak ale na SU-85 najlepszym działem będzie 85mm zamiast 107 a 85 masz do odkrycia w SU-100, jeżeli będziesz miał odkryte i jedno i drugie to wtedy dostaniesz free expa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 (edytowane) To dziś sprzedam SU-85 i biorę się za SU-100, tyle Free XP piechotą nie chodzi:D Edytowane 14 Lipca 2012 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 Znaczy ja nie wiem czy ten exp przechodzi na free expa czy zostaje na czołgu bo u mnie ewidentnie został na czołgu i mogłem zrobić za to gąsienice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 (edytowane) Co wy mowicie, przeciez tez patch jeszcze nie wszedl. Za co niby mielibyscie teraz dostac tego expa? Ja obecnie tyram na KW13 bo ma byc jakis rebalans w 7.5 tego truchła, moze zrobia z niego cos konkretnego bo aktualnie to podobno straszna słabizna. A w T43 nie zamierzam isc skoro usuwaja 100mm działo, to by byla droga przez mękę. Edytowane 14 Lipca 2012 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 ELC AMX, ten za AMX 12t. to fajna zabawka. szybszy i zwrotniejszy od 12t, ale nie ma obrotowej wiezy :D i rof troche kuleje. chyba go sobie jednak zostawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 @klecior: Ram1rez zapewne na testowym to zauważył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...