demon92 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2012 (edytowane) Nie no, gdybyś zarabiał po 100k bez premki to już by chyba była przesada:) Zresztą skoro w tym patchu albo w 7.4 Lowe dostał większe zarobki i chyba mniejszą naprawę, to może w kolejnym albo za kilka znowu mu zwiększą zarobki. Po za tym 50k na czysto to nie jest źle i z tego co czytałem, to czy przegrywasz czy wygrywasz to sporo zarabiasz. Edytowane 12 Sierpnia 2012 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Tak bo w dużej mierze ilość kredek zależy od zadanych uszkodzeń, czyli dużo punktujesz wroga dużo zarabiasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2012 (edytowane) Na T34 dziś średnio dochód z bitwy miałem 50k a zysk 10-12k mniej. Na porażce raz 75k przychodu ale koszty spore bo wywaliłem sporo ammo, o dziwo przeżyłem, ale czas się skończył na atak, ale hp zostało aby aby więc za naprawę. Wychodzi na to, że Lowek wcale taki lepszy od T34 nie jest. Max exp mam na bitwę na nim 2181, czołgów w bitwie zniszczonych 8, a max kredek niecałe 150k ale to z prem, a bez prem 96,5k. Edytowane 12 Sierpnia 2012 przez Sławomir Guzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2012 70zł to niezła cena... Gdybym nie miał Type59 z pewnością bym się skusił bo Lowe zarabia lepiej. Ale dwa premium tanki to przesada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Ja sobie "szczeliłem" te 16,5k za 99zł, pół roku premium za 13,5k a reszta na zdejmowanie modułów, albo przenoszenie xp z T34. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2012 4 podejscia, w koncu sie udalo, ale w dobrym stylu który zrekompensowal poziom wcześniejszych porażek: Zwycięstwo! Bitwa: Piaszczysta rzeka 13 sierpnia 2012 17:42:54 Czołg: E-50 Doświadczenia: 4 340 (x2 za pierwsze zwycięstwo każdego dnia) Kredytów: 80 209 Osiągnięcia w walce: Medal Bioltera, Specjalista, Snajper, Rozpruwacz szkoda że padłem.... 9 kili, uratowałem gre wczesniej ciagle albo gumokule(strzały za zero w niespotykanej ilości) albo gumokule plus zestawy niedzielnych graczy z eff 560-760 z 41-44% win ratio w tier9-10 pokroju is7...aleo max pech, jak wyglebienie sie na 2td pokroju t30 plus strzał z 2ht i arty na hitlersdorfie i pad w 3 s... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Ech... chciałem hat tricka ustrzelić z ELC, ale jeden mi za jakiś kamień spierdzielił :lol: GWPanther, a.k.a. anti-scout troll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2012 @bobras: Dostałeś miejsce w garażu do tego Lowe'a?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Wiesz co nie wiem, miałem jeszcze kilka miejsc wolnych i się nie zastanawiałem ale raczej nie bez miejsca, nic nie pisze żeby dodawali miejsce w garażu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2012 z tego co wiem miejsce jest dodawane na kazdy zakupiony czolg premium. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Już się dowiedziałem na forum WoT'a, jak kupujesz za golda to podobno nie, ale jak dostajesz gifta to tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Dokładnie tak, bo kupując za złoto kupujesz sam czołg, bez miejsca i wyszkolonej załogi na 100%. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2012 A w gifta wliczona jest 100% zaloga ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Nie wiem, ale obstawiam, że też nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2012 (edytowane) czy komus z Lowe dziala ta modyfikacja pojazdu http://translate.goo...K4OiElfWz90IjyA?? po zniszczeniu pojazdu pojawia sie u mnie nowy model, ale normalnie jest to zwykly Lowe. Edytowane 14 Sierpnia 2012 przez Sarkazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Na podstawie statystyk zmiany w update 0.8.0: Buff: - IS-6 - Lorraine 40t - AMX 50B - E-100 - JagdPz E-100 Nerf: - T30 - AMX50 Foch - T110E3 - T110E4 - M48A1 - AMX50 Fosh 155 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2012 O jak miło, ja właśnie zacząłem grindować Amerykańskie TDki a tu nerfik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Przecież zawsze jest tak , że jak dodadzą nowe , to przy następnym patchu dają nerfa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Nie zawsze, patrz JagdPz E-100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacp3r Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 @radiergummi Z skąd znasz już zmiany w poszczególnych statach? Co robią z E-100? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Gdzie napisałem, że znam te zmiany? Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Chyba dlatego że: trzeba mocno się domyślić, że miałeś na myśli statystyki poprzednich zmian. Ja osobiście też pomyślałem, że znasz statystyki pojazdów i dlatego piszesz co ma buffa a co nerfa ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Twórcy na podstawie statystyk zebranych od wprowadzenia patcha 0.7.5 (głównie chodzi o Win Ratio w %) wprowadzą zmiany we wspomnianych czołgach. Część zmian będzie kosmetyczna, część poważniejsza. Szczegółów brak. Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Czyli teraz Jagd E-100 będzie mnie brał na hita a nie na 1,5? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 buff może dotyczyć bardzo różnych parametrów, zasięg widzenia, kąt manewru lufą czy czas przeładowania. Nie sądzę, aby zmienili mu akurat dmg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/148568-official-qa-thread-75-era/page__st__200#entry2451589 PzIV dostanie dużego nerfa w 8.0: - zabiorą wieże z Pantery II - zabiorą 75mm L/70 - będzie nowa wieża z ekranami przeciwpancernymi, pewnie z wersji Ausf. H - 75mm L/48 będzie podobne do 57mm ZiS4 z T-34, podobny DPM i celność, większa alpha, ale mniejszy rof. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 A ja sobie go kupiłem do zarabiania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Czyli teraz Jagd E-100 będzie mnie brał na hita a nie na 1,5? JP E100 ma malego dps'a +/- jak Ferdek ze 128mm i o okolo 500 dmg na min mniejszy niz na JT wiec powinien dostac bufa rofa albo DMG :P tak jak by mial z 3200-3500 dmg/min bylo by git ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 A ja sobie go kupiłem do zarabiania. Biorą się za każdy OP czołg tak, żeby za łatwo się nie dało zarabiać, aż sięgniesz po czołg premium. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...