reyden Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Jw. Czołg ma być przede wszystkim skuteczny a nie ładny , a że część konstrukcji była i skuteczna i ładna to cóż . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Mody skinów to akurat mam na weakspoty raczej więc i tak mam same ciapki kolorowe, ale ta wieżyczka w kształcie kupy mnie odrzuca ;) Najchętniej przygarnąłbym KW-5 ale drogie toto diabelstwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Czołg premium ma zarabiać, żeby zarabiać musi robić obrażenia, w tym wypadku T34>Lowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Co do lowe'a za 66PLN, to niestety aukcja gościa co miał 23k pozytywnych komentarzy, a reszta ma dopiero po 400-500 i to nie wszystkie pozytywne, więc trochę ryzykowniej od nich kupować. Ale zawsze można kupić za 100PLN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Kilku gości ma w podobnej cenie także raczej to nie fake. ;> No i wow, szkoda, że takie ceny od premiery nie były to by chyba wszyscy na premce jechali od razu. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 osobiscie kupilem Lowe za 70zl pare dni temu. duzo taniej za T8 premium juz nie bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Kiedyś był za 120zł i też nikt nie podejrzewał, że będzie taniej. :) Teraz pół roku premki za 99zł się kupuje i jeszcze 3k złota zostaje na drobne wydatki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Albo masz na Lowe, miesiąc premki i zostaje 1,5k złota. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Po tym jak skyline kupił Lowe i oświecił mnie jak ten czołg zarabia, jakie zadaje obrażenia itd w sumie już nie uważam, aby T34 był gorszy. Ok, jest inny, zależnie od stylu gry jednemu podpasuje Jankes drugiemu Szkop. Ale co ciekawsze, statystyki czołgów są na korzyść T34: Lowe: WR (48.74%) T34: (49.96%) różnica niewielka, ale na RU: Lowe: (49.41%) T34: (50.15%) i na US: Lowe: (48.69%) T34: (49.55%) Czyli tak jak by prawidłowość, T34 daje średnio 1 wygraną na 100 walk więcej. Niby niewiele, ale każdy z nas lubi mieć 1% WR więcej na koniec :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 T34 ma lepsze staty bo gro ma go za darmo i nauczyli sie nim grać jak jeszcze był 9 tierem(z lepszym działem) Lowe - ma gorsze bo kupa ludu kupuje go na 1 czołg jak widzi jak cienko im z kasą idzie, stąd też gro ludków z win ratio 44-48% z effem 300-700 w tych maszynach - częsty widok...(przy rozpiętości przebytych walk 0-24k...) Ba...zobaczyć t34 z 1k i wynikiem poniżej 600 to rzadki widok w porównaniu do Lowe 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Podczas relacji z Gamescom WG wyświetla kody QR, skanujesz, podajesz maila i dostajesz 200złota. Nie ma to jak rozdawać gold gimbusom i bezrobotnym, bo chyba tylko takie osoby mogą czatować na kody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Lowe znowu w promocji po 59zł http://allegro.pl/lowe-czolg-world-of-tanks-najtaniej-dostawa-24-7-i2568022249.html :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Ja tam tez zakupilem Lowe i wczoraj nabijem 1,5mln Zarobki sa rozne... Ale eksploatacja taniotka... Na US pewnie zakupilbym Type-59 ;] Nie wiem jaka mam efficiency na tym czolgu, ale jak narazie winratio na plusie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Odpal dossier toola to sie przekonasz jaki masz eff :P Ja mam mizerny na t34, jakies 1500 czy 1600. Zanim był prem było 1800-1900 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 (edytowane) t34 po 85zł a 8.8 po 79zł 16500golda po 85zł :D Edytowane 17 Sierpnia 2012 przez czullo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Te ceny robią się podejrzane, 60PLN za Lowe'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 (edytowane) Jest ktos kto ma i T34 i Lowe i moze je porownac pod kazdym wzgledem? Bede robil ostatnia galaz w niemieckim Tiger P => Maus i przydaloby sie zaloge wykoksic na 100% zanim bym ich wsadzil do Tigera a przy okazji zarobic troche szmalcu EDIT: Kazdy gracz WoTa powinien byc podlaczony do paralizatora. Na wniosek innych graczy (glosowanie) bylaby mozliwosc porazenia takiego ciecia solidna dawka 40kV :P robie standard w strefie zabudowanej: strzal i chowam sie za winkiel, strzal i winkiel, itd.. ok wyjezdzam.. i nagle pod lufe wpada mi E50. Palec szybszy wiec dostal z E75 128mm za 590dmg (dammit a wczesniej trafilem wrogiego ISa za 300dmg) i co? glab mi pisze ze mysal ze przeladowuje. Tak - wystawiony pod lufe wroga przeladowuje :| ehh Edytowane 17 Sierpnia 2012 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 (edytowane) @jonathan: Za ile kupiłeś Lowe'a?? Bo nie wiem co myśleć o tych cenach, z jednej strony nic tylkob brać w końcu 13k pozytywnych komentarzy , z drugiej, jak gość może sprzedawać, aż tak tanio. Edytowane 17 Sierpnia 2012 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 No wlasnie. Jak to jest techniczne mozliwe? przeciez to jest gift wiec dostepny tylko z poziomu strony WoTa za 44 ojro. Czy sa jeszcze jakies inne oficjalne sposoby wyslania komus gifta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Skoro da się sprzedawać 5500 golda wartego 20 euro po 30zł, to chyba i inne gifty też się da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 po pierwsze hurtowe zakupy, jesli koles kupuje 1000sztuk to dostaje jakies zniki poprzez ultimatepay Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 No dla mnie Lowe na poczatku wydawal sie troszke za wolny,,, albo raczej zbiera sie za mulasto... Co do gier nim to roznie losowalo... najczesciej w srodku tabeli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Generalnie nie ma sensu kupować niczego poprzez stronę WoT. Sama idea czołgów premium mnie lekko irytuje. Dobrze, że załogi i XP się nie da kupić, bo byśmy mieli ludzi z tier 10 z 1 bitwą na koncie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 po pierwsze hurtowe zakupy, jesli koles kupuje 1000sztuk to dostaje jakies zniki poprzez ultimatepay Gdyby to bylo full oficjalne to legalni sprzedawcy kodow pokroju keye.pl by mieli to w ofercie. Prawdopodobnie jest to ten sam mechanizm co w kontach xbox live z 10k punktow za 30% ceny. Czyli kupione za kradzione karty kredytowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Dobrze, że załogi i XP się nie da kupić, bo byśmy mieli ludzi z tier 10 z 1 bitwą na koncie. Może z jedną bitwą to nie ale za złoto można kupić wszystko, expa prze konwertować z wolnego ugranego na prem tanku a załogę przeszkolić za złoto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Ale nie do wykrycia... Lowe kupilem za 70zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 (edytowane) Może z jedną bitwą to nie ale za złoto można kupić wszystko, expa prze konwertować z wolnego ugranego na prem tanku a załogę przeszkolić za złoto. Tylko XP najpierw trzeba zebrać, nawet na prem tanku, a perków się kupić całe szczęście nie da. EDYTA: choć pewnie jak WG dojdzie do wniosku, że ludzie kupią, to i to się da. Edytowane 17 Sierpnia 2012 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Szybkie pytanie: SU-152 z trollem. Wymieniać na pierwsze działo? Obawiam się niskiej penetracji, ponieważ do tej pory moje siódme tiery miały ~200 penetracji. A to i następne 175. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 (edytowane) Odpusc sobie 122mm , penetracja jest za niska na ten tier juz przez to przechodzilem. (ale odkryc tak czy tak musisz, bo te dziala beda wymagane przed BL10) Uzywaj derp guna + HE i to niestety az do BL10. (ktory to pozniej wynagrodzi ci cala mękę) Edytowane 17 Sierpnia 2012 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rasiak Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 (edytowane) Mam pytanie do posiadaczy Bat Chatillona: czy stabilizator pionowy MK1 z Lory pasuje do niego? Czy jest jakiś inny? Chciałbym skorzystać z promocji na wyposażenie i zakupić właśnie stabilizator do bat chatillona którego jeszcze nie mam, a nie jestem pewien czy to to ten sam sprzęt. Jakie moduły w ogóle polecacie do szybkich francuzów ( zwłaszcza 13 90 i bat chat.)? Edytowane 17 Sierpnia 2012 przez Rasiak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...