Adam83 Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 (edytowane) Skąd jest brana/liczona efektywność gracza? Już znalazłem z czym to się je Edytowane 7 Września 2012 przez Adam83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Czy francuskie TD najwyższych tierów mają reloader? I jeżeli to ile naboi i jakie czasy przełaowania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Z tego co mi wiadomo to tylko Tier X, 3 pociski każdy co 5s. To tak mniej więcej. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Hmm... po paru dniach dziwnego zachowania XVM, dzisiaj w końcu ożył. Za to gra zdechła - wisi na synchronizacji sklepu. Przy wejściu normalnie (przez launcher WoT, znaczy się) jest ok. Spotkał się ktoś z czymś takim? Odnośnie francuskich TD: Chyba się zaprzyjaźnię na dłużej z ARL V39. 6 tier z działem o przebitce 212mm. Od kiedy je założyłem, mało który czołg zalicza ding. Minus tego działa jest taki, że jest się trochę wkurzającym "dobijaczem" - zwykle, zanim celownik tego działa się zejdzie, przeciwnik jest już mocno uszkodzony i można mu posłać co najwyżej fatality. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Przed chwilą zrobiłem kilka bitew wszystko ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Czy francuskie TD najwyższych tierów mają reloader? I jeżeli to ile naboi i jakie czasy przełaowania? Z tego co mi wiadomo to tylko Tier X, 3 pociski każdy co 5s. To tak mniej więcej. Potwierdzam, AMX 50 Foch 155 - 3 pociski, co 5 s każdy, a czas ich załadowania z załogą na 100% + wentylacja = 46,87 s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 Weszło wszystko... w E-50 cały przód to weakspot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 Potwierdzam, AMX 50 Foch 155 - 3 pociski, co 5 s każdy, a czas ich załadowania z załogą na 100% + wentylacja = 46,87 s. to przy nowym ruskim TD T10 wymieka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 Ta td, który wygląda jak arta a strzela i rusza się jak med/ht. Do znerfienia w oficjalnym 8.0. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 T9 tez nie gorszy. rusek w batmobilu nie mogl mnie objechac. sapal jak cholera jak go zjechalem ze 100 do 0. lepiej mi sie gralo niz tą krową T10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 Ten rosyjski TD TX chyba ma troszkę za mocny pancerz z przodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 Gdzie można zobaczyć przyszłe drzewko do badania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 (edytowane) http://worldoftanks.eu/media/?tag=10 ale takiego z expem na dany czolg nie mam Edytowane 8 Września 2012 przez Sarkazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 Na tym sowieckim drzewku jest druga linia TD w której jest 7 nowych TD, a w grze tylko 4, WG zrezygnowało z tych 3 czy w przyszłości je wprowadzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 (edytowane) Weszło wszystko... w E-50 cały przód to weakspot. Oj tam, przesadzasz. Nawet się nie zapalił. :P Edytowane 8 Września 2012 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 Ta td, który wygląda jak arta a strzela i rusza się jak med/ht. Do znerfienia w oficjalnym 8.0. ;> dmg ma tylko 400 a kolos widoczny i łatwy do trafienia z księżyca. W praktyce przeładowuje prawie razy szybciej niż 268 i ma ponad połowę mniej dmg czyli zniszczenia na minutę mniejsze, pierwszy strzał zdecydowanie nie wykańcza. Grałem na testowym 268 i nie zamieniam na nowego. Zalety, przód twardy jak skała, waliłem ammo premium z 268, is-7, M8 i jak w dzwon. ding ding... ale z boku to już nie jest twarde a boku schronić się po prostu nie da. Za wielkie. Ma to podobne wady co jgtiger tyko na większą skalę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 Powiem Wam ze mi ogolnie nie podoba sie ten X tier DT Stoja tylko i czyhaja... a jebniecie takie ze czesto biora czolgi na jeden hit 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2012 od dwoch dni nie moge sie dostac na testowy. potworne oblezenie :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2012 O drugiej z piątku na sobotę dało się pograć. Ale wczoraj o 23:31 jeszcze "server busy". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejay999 Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2012 Czy ktoś się orientuje, czy nowa wersja pudełkowego WOTa ($2000 i 7 dni premium) działa na kontach z servera US? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2012 (edytowane) 9 10 11 przegranych z rzędu, gimbusy odrobiły zadania domowe i siadły do WoTa. Przeciętny wynik: 15:3, gdzie 3 zrobiłem ja Dobrze, że nie ruszałem E-50. Edytowane 9 Września 2012 przez m4r 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2012 (edytowane) Też dzisiaj tak miałem, dałem sobie spokój. Do tego ciągle Ammo Rack, pozar albo rykoszety od fancuzów z E75. Czy wręcz epic miss arta kilka razy z rzędu po dokłądmy wycelowaniu. BTW Dalej mnie zastanawiam, jak druzyna tier 8 i 9 może zachowywac się jak lemingi. Przecież kadży z nich ma co najmniej kilka tysięcy bitew. Rachunek prawdopobienstwa też chyba eliminuje możliwość spotkania się 10 kretynów z góry listy w jednym meczu. lol Edytowane 9 Września 2012 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2012 Spróbujcie pograć Grille. 14 strzałów w ciągu jednej bitwy i wszystkie niecelne, załoga na 100%..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2012 Pamiętam to z hummela - na 18 strzałów, wchodziły może dwa, a ammo zaczynało się kończyć gdzieś w połowie bitwy przy takim strzelaniu na wiwat. Na GWP za to 150% frajdy. Aż się boję GWT kupować... może to dobrze dla przeciwników :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2012 Zwycięstwo! Bitwa: Autostrada 9 września 2012 21:58:31 Czołg: Bat Chatillon 25 t Doświadczenia: 3 570 (x2 za pierwsze zwycięstwo każdego dnia) Kredytów: 81 412 Osiągnięcia w walce: Medal Bioltera, Specjalista, Odznaka mistrzowska:As pancerny A mi sie udało w koncu z pomocą legionisty i zulika w koncu asa zalapać na bacie :P ogołem dzień dzisiejszy to jakies 50-55% może win ratio ogółem, zdazały sie pacany gdzie było 3 do 15 lub 6 do 15 gdzie połowa kili moja a zdazało sie i 15:1... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 Pamiętam to z hummela - na 18 strzałów, wchodziły może dwa, a ammo zaczynało się kończyć gdzieś w połowie bitwy przy takim strzelaniu na wiwat. Na GWP za to 150% frajdy. Aż się boję GWT kupować... może to dobrze dla przeciwników Hummelem zrobiłe prawie 800 walk jak dla mnie był super. GwP dużo gorszy, za to GwTiger z drugim działem to chyba najlepsza niemiecka arta. GwType E jest o niebo gorszy. Akcje takie jak czołg na hita, jak w GwTigerze, się nie zdarzają. I to myślę o wysokich tierach nie jakimś planktonie. Niby dmg większe i co z tego jak efektów nie ma rewelacyjnych. Właściwie to chyba sprzedam go i wrócę do GwTigera. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 Tez wczoraj mialem dziwny dzien... Albo wysokie zwyciestwa i duzo DMG, albo jakas masakra... Jedna bitwa w ogole cudowna bo GWtiger wzial mnie na hita na respie oczywiscie strzal na czuja ;/ Ale musze przyznac ze E-75 coraz bardziej mi sie podoba... Z silniczkiem 1200HP i nowymi gaskami zaczyna byc w miare fajnym czolgiem... Teraz musze tylko wymeczyc wieze i ostanie dzialo i mysle ze gra nabierze sensu 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 czy ktos uzywa jakiegos zabezpieczenia przed wybuchem ammo racka w su-100 i wyzej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 Nie widzę sensu zakładać mokrego magazynu, wyszkol ładowniczego w bezpiecznym magazynowaniu jeśli chcesz zostawić sobie ten czołg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 czy ktos uzywa jakiegos zabezpieczenia przed wybuchem ammo racka w su-100 i wyzej? ja mam su-100 i nie używam, rzadko kiedy pada mi AR, tym bardziej wybucha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...