Michaelius Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2012 Tak to mialem grajac B1 i BLR potem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2012 (edytowane) Ja się gwiazdkami x2 nie przejmuję, bo są codziennie, więc zbicie takiej gwiazdki to tylko skrócenie drogi o 1-2 bitwy, ale x3 albo x5 już staram się zbijać, bo z x5 można już ładnie expa wyciągnąć. A z Wotem na lapku nic mi się nie udało zrobić, wkurzyłem się i napisałem do supportu. Edytowane 20 Września 2012 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2012 Ja się gwiazdkami x2 nie przejmuję, bo są codziennie, więc zbicie takiej gwiazdki to tylko skrócenie drogi o 1-2 bitwy, ale x3 albo x5 już staram się zbijać, bo z x5 można już ładnie expa wyciągnąć. A z Wotem na lapku nic mi się nie udało zrobić, wkurzyłem się i napisałem do supportu. Może założyli Ci bana na lapka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2012 Ja tam juz ponad dobe czekam na odpowiedz na ticketa... Chyba maja to ze tak powiem w [gluteus maximus].. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2012 Raczej nie mają w [gluteus maximus], tylko są bardzo 'zajęci' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2012 Wspolczucia dla supportu. Swoja droga moje konto nadal w porzadku, wiec wszystkich "allegrowiczow" chyba jednak nie pobanowali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2012 Zieeeeeeeew. Narazie i tak nie mam czasu by grac... Ale denerwuje mnie to Poprosilem o dowod cofniecia zaplaty za Lowe poniewaz bedzie mi to potrzebne do moich roszczen... Oczywiscie nic takiego nie otrzymam, ale warto sprobowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2012 (edytowane) Od 7:30 w piątek 21 września do 7:00 we wtorek 25 września będziecie mogli skorzystać z następujących bonusów: 50% zniżki na następujące niszczyciele czołgów: S-35 CA, francuski niszczyciel czołgów V tieru ARL V39, francuski niszczyciel czołgów VI tieru AMX AC Mle. 1946, francuski niszczyciel czołgów VII tieru T49, amerykański niszczyciel czołgów V tieru M36 Slugger, amerykański niszczyciel czołgów VI tieru T25 AT, amerykański niszczyciel czołgów VII tieru T25/2, amerykański niszczyciel czołgów VII tieru Zaopatrz się w te potężne maszyny za pół ceny! 60% więcej przychodów w kredytach dla następujących niszczycieli czołgów: S-35 CA, francuski niszczyciel czołgów V tieru T49, amerykański niszczyciel czołgów V tieru 30% więcej przychodów w kredytach dla następujących niszczycieli czołgów: ARL V39, francuski niszczyciel czołgów VI tieru AMX AC Mle. 1946, francuski niszczyciel czołgów VII tieru M36 Slugger, amerykański niszczyciel czołgów VI tieru T25 AT, amerykański niszczyciel czołgów VII tieru T25/2, amerykański niszczyciel czołgów VII tieru Pojazdy te będą nie tylko tańsze, będą również więcej zarabiać! Widać na SU-152 jeszcze sobie poczekam... Edytowane 20 Września 2012 przez Ram1rez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2012 Wspolczucia dla supportu. Swoja droga moje konto nadal w porzadku, wiec wszystkich "allegrowiczow" chyba jednak nie pobanowali. Przecież oni banują jak leci, skoro trafiają się osoby z banami które kupowały tylko od nich. Po za tym od niektórych próbują wyłudzić pieniądze, no bo co to jest jak nie wyłudzenie, gdy twierdzą, że ktoś niewłaściwie opłacił. Skoro dostał golda tzn. że na ich koncie musiała pojawić się kasa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2012 Przecież oni banują jak leci, skoro trafiają się osoby z banami które kupowały tylko od nich. Po za tym od niektórych próbują wyłudzić pieniądze, no bo co to jest jak nie wyłudzenie, gdy twierdzą, że ktoś niewłaściwie opłacił. Skoro dostał golda tzn. że na ich koncie musiała pojawić się kasa. A wiesz jak dziala chargeback? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2012 Aaaaaaaaa.... dzisiaj kupiłem Slugger!!!!! :( Grrrr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2012 Taki stary, a jeszcze nie wie, ze nie kupuje się nic tuż przed weekendem ;) Szczególnie tier 5-7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2012 A wiesz jak dziala chargeback? Ale gość kupował przez stronę WoT nie na allegro, no chyba, że sam wycofał kasę i liczył na cud. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2012 a ja akurat kupilem ac 1946.... btw ładna bitewka w koncu na t30 Zwycięstwo! Bitwa: Redshire 20 września 2012 19:13:11 Czołg: T30 Doświadczenia: 4 008 (x2 za pierwsze zwycięstwo każdego dnia) Kredytów: 88 426 Osiągnięcia w walce: Odznaka mistrzowska:As pancerny 7400 dmg(ale to nic, na testowym na jpE100 czy jak zwal te krowe zrobilem 8100dmg) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2012 (edytowane) Tak czytam wasze posty i postanowiłem sprawdzić czy zostałem wybrańcem... i jak napisał jonathan trza chyba popykać w diabolo aby się odkuć na RMAH jak kiedyś będzie mi się chciało odblokować konto. Także narazie sobie tanki odpuszczam bo i chęci do gry zbytnio niema. Plust taki że mało kasy się wtopiło raptem dwie flaszki... Btw jakiejś szansy na odzyskanie kasy od resellera pewnie niema. Wydębiał ktoś kasę od tego systemu ochrony kupującego może tędy się da? Edytowane 20 Września 2012 przez oliwer21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2012 Ja zlozylem normalny spor... Placilem przez allegro wiec niech oni go scigaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2012 Bosh co za banda nieogarów. Gram ostatnio głównie TDkami. Do tego, że medy się za mną chowają już się przyzwyczaiłem. Ostatnio zaczęły się chować też ciężkie. Top tanki najczęściej w ogóle chowają się za jakimś kamieniem blisko bazy. Strzelam się z innym TD, a co robi med? Objeżdża go spokojnie i pakuje kulkę w tyłek? Nie. Wykorzystuje zamieszanie, żeby uciec. A najlepiej jest w czasie assaultu jeśli jestem w drużynie która atakuje. Wtedy to już w ogóle jestem pierwsza, drugą i jednocześnie trzecią linią ataku, bo reszta chowa się w krzakach i chyba liczy, że przez te 3 minuty pozostałe do końca wróg sam się wystrzela.. eh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 23 walki ,zzbiłem gwazdki 4 czołgami, a może 3. total Win ratio 52%->51%. Podziękowania dla wszystkich kretynów i niedorajdów bez których ten wyczyn byłby niemozliwy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 A ja dzis dostalem zwrot kasy od allegro za kv5 pomimo ze nie zglaszalem nigdzie sporu ani nic, mile zaskoczenie. :) Wysyłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 Raczej od sprzedawcy, Allegro nic nie zwraca no chyba że. koszty prowizji. :P Tapnięte z Desire. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 Bosh co za banda nieogarów. Gram ostatnio głównie TDkami. Do tego, że medy się za mną chowają już się przyzwyczaiłem. Ostatnio zaczęły się chować też ciężkie. Top tanki najczęściej w ogóle chowają się za jakimś kamieniem blisko bazy. Strzelam się z innym TD, a co robi med? Objeżdża go spokojnie i pakuje kulkę w tyłek? Nie. Wykorzystuje zamieszanie, żeby uciec. A najlepiej jest w czasie assaultu jeśli jestem w drużynie która atakuje. Wtedy to już w ogóle jestem pierwsza, drugą i jednocześnie trzecią linią ataku, bo reszta chowa się w krzakach i chyba liczy, że przez te 3 minuty pozostałe do końca wróg sam się wystrzela.. eh... Wczoraj jechalem Ferdkiem ze 105mm a za mna - na dlugosc czolgu - trzymal sie E100. Kiedy spytalem co robi to stwierdzil ze.. jest stockowy. Kiedy w atakujacego wroga w E75 wpakowalem kulke za 350dmg stwierdzil ze jestem noobem bo powinienem jezdzic ze 128mm. Ktos z wrogiej druzyny sprawdzil jego efficiency - 430 :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 Moim zdaniem druga fala banów powinna się posypać za kupowanie kont. Nie wierzę, że ta rzesza debili w tX doszła sama do tego, bo czegoś by się musieli nauczyć po drodze.. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skus Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 huhu, WG mnie podliczyli na 23,800 chyba kończe przygode z WoT ;] 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 To jest to co juz pisalem... Jezdza debile w is-7 czy e-100 ktorych mozna pyknac tygryskiem2 ;] Jedyne co to teskni mi sie troszke za e75... juz naprawde zaczelo mi sie fajnie grac tym czolgiem... Support oczywiscie dalej na ticketa nie odpowiada. Super Pewnie kolejna banda debili poslala po 20 razy te same zapytania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 A ja dzis dostalem zwrot kasy od allegro za kv5 pomimo ze nie zglaszalem nigdzie sporu ani nic, mile zaskoczenie. Reseller mi wczoraj odpisał (on, albo bot, mniejsza), że zwrot kasy może się przedłużyć do 30 dni z powodu natłoku podobnych roszczeń. Zrobiło mi się go odrobinę żal :lol: :lol: :lol: Pożyjemy - zobaczymy. Wczoraj jechalem Ferdkiem ze 105mm a za mna - na dlugosc czolgu - trzymal sie E100. Kiedy spytalem co robi to stwierdzil ze.. jest stockowy. Kiedy w atakujacego wroga w E75 wpakowalem kulke za 350dmg stwierdzil ze jestem noobem bo powinienem jezdzic ze 128mm. Ktos z wrogiej druzyny sprawdzil jego efficiency - 430 Najwidoczniej zbanowani burżuje już opłacili konta :lol: Gdybym miał E-100, to bym chyba ze stockowym działem jeździł. Serio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 (edytowane) Ja nie jestem jakimś super graczem bo posiadam na razie KW1, pz3/4 i t-34-85 (którego nienawidzę) ale bardzo bardzo często zdarza się że po bitwie ja mam wynik 3-5 zabitych a reszta nic w dodatku 3 na 4 bitwy są przegrane (jak nie wiecej). Miałem spora przerwę w wota (pół roku) i wtedy takie rzeczy się nie działy. Wiec pytam się gdzie są Ci wszyscy dobrzy gracze? Exp leci mi teraz tak wolno że odblokowanie czegokolwiek graniczy z cudem. Edytowane 21 Września 2012 przez GeMtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 A ja wam bardzo dziękuję za oświecenie w temacie weakspotów Tygrysa P :D wcześniej unikałem go jak ognia a ostatnio nawet E8 wygrywam 1 na 1 :D jest jakaś stronka gdzie w jednym miejscu są pokazane weakspoty wszystkich czołgów? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 (edytowane) A ja wam bardzo dziękuję za oświecenie w temacie weakspotów Tygrysa P wcześniej unikałem go jak ognia a ostatnio nawet E8 wygrywam 1 na 1 jest jakaś stronka gdzie w jednym miejscu są pokazane weakspoty wszystkich czołgów? Na przykład na YT www.youtube.com/watch?v=4HjOZcP8e4Q&playnext=1&list=PL2CA665EAE2247D61&feature=results_video Edytowane 21 Września 2012 przez ShaoLee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 A ja wam bardzo dziękuję za oświecenie w temacie weakspotów Tygrysa P wcześniej unikałem go jak ognia a ostatnio nawet E8 wygrywam 1 na 1 jest jakaś stronka gdzie w jednym miejscu są pokazane weakspoty wszystkich czołgów? http://wotarmory.com/ i galeria Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 W sumie całkiem podobna akcja do banów z WOT: http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,12528337,Nic_nie_zrobiles__a_EA_zbanowalo_ci_konto__Nie_tylko.html?bo=1 Ciekawe jak tu się potoczy dalej.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...