ath Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 W wot atm ponad 105 tyś. graczy, jakoś te banowanie nie miało wpływu na liczebność. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 bo to w zasadzie jest zawieszanie kont. wykupujesz sie i grasz dalej. no problemo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 dobra ....... mam już 7mln kredytów :D czas na zakupy.... na razie wezmę t32 + wyposażenie, a is8 kupie jak wg dostanie joisticka ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość glasser Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 Ja nie wiem jak można jeszcze grać w tego gniota, a już płacić za złoto to już odlot :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abaddon+ Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 Potwierdzam - bany lecą teraz za wszystko tzn: jakikolwiek zakup (gift) poza stroną wota. Łatwo to sprawdzić. W moim przypadku było to tak : Lipiec zakup 2x2,5k golda na allegro 2x ban . - po tej dacie golda już nie kupowałem I po tej akcji dostaje 3 ban , za gold kupowany znacznie wczesniej ok 8 miesiecy u legalnego allegrowicza. Więc WG dało mi 2x bana słusznie , a potem przeleciało po wszystkich moich tranzakcjach do roku wstecz i te co nie poszly przez ich strone (a tak robilem 90% zakupów) a za które DOSTALI KASE każą mi zapłacić Podsumowując SelaVi WOT UPDATE - po 5 dniach czekania na support - moje konto zostało odbanowane, zostałem przeproszony, wg przyznało się do błędu (skrypt przeleciał po wszystkich legal/nie) , dostałem rekompensate 5 dni premium. PS niesmak pozostał - wg mojej kasy już na oczy nie zobaczy pozdrawiam 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 Ja nie wiem jak można jeszcze grać w tego gniota, a już płacić za złoto to już odlot A ktoś Cię zmusza? Nie podoba Ci się to nie graj, jednego nooba mniej ;) 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość glasser Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 A ktoś Cię zmusza? Nie podoba Ci się to nie graj, jednego nooba mniej Odezwał się "ekspert", buhehehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 Odezwał się "ekspert", buhehehe. On tylko stwierdził znany wszystkim fakt. Dałeś przecudną popisówkę parę miesięcy temu, a teraz robisz powtórkę, starając się przekonać wszystkich do swoich racji. Moja rada - nie mierz wszystkich swoją miarą* i nie zaglądaj innym do kieszeni**. * - Udowodniłeś tu już, że ta gra jest dla Ciebie zbyt skomplikowana. Aczkolwiek zamiast z tym walczyć w "normalny" sposób (tzn wziąć się za siebie), walczysz od [gluteus maximus] strony - pokazując jakim to wielkim profesjonalistą jesteś, a cały WG to miernoty, bo nie potrafili zrobić gry, którą ogarniesz. ** - To, że ludzie są skłonni płacić za grę, to tylko i wyłącznie ich sprawa, i nie powinno Cię to w żaden sposób obchodzić. 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość glasser Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 On tylko stwierdził znany wszystkim fakt. Dałeś przecudną popisówkę parę miesięcy temu, a teraz robisz powtórkę, starając się przekonać wszystkich do swoich racji. Moja rada - nie mierz wszystkich swoją miarą* i nie zaglądaj innym do kieszeni**. * - Udowodniłeś tu już, że ta gra jest dla Ciebie zbyt skomplikowana. Aczkolwiek zamiast z tym walczyć w "normalny" sposób (tzn wziąć się za siebie), walczysz od [gluteus maximus] strony - pokazując jakim to wielkim profesjonalistą jesteś, a cały WG to miernoty, bo nie potrafili zrobić gry, którą ogarniesz. ** - To, że ludzie są skłonni płacić za grę, to tylko i wyłącznie ich sprawa, i nie powinno Cię to w żaden sposób obchodzić. Nie używaj słów, których nie rozumiesz, mam tu na myśli słowo "fakt", bo on nie stwierdził znanego wszystkim faktu :) Rzucił jedynie popularne hasło wśród eksperuf :) WoTa ogarniam lepiej niż ty, miernoto Dla mnie płacenie za tak słabą i zabugowaną grę, jest debilizmem i takie jest moje zdanie, do którego mam pełne prawo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 glasser wszyscy już znają Twoje zdanie więc przestań się produkować. Kolejny urlop od forum już wisi w powietrzu. A do reszty - postarajcie się nie odpisywać, bo wiadomo co się dzieje, jak nie ma pożywienia. 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość glasser Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 Kolejny urlop od forum już wisi w powietrzu.Będę usatysfakcjonowany kompletnym banem na konto + IP :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 Będę usatysfakcjonowany kompletnym banem na konto + IP To może sam się zbanuj i nie otwieraj więcej tego forum? 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 ... 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 ale że to glaser?i że steruje nim dziewczynka?to analogia, parodia czy sarkazm? :P 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość glasser Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 Uwielbiam ludzi z takim poczuciem humoru i umiejętnością przewidywania, kto siedzi po drugiej stronie kabla :) Masz plusa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 [img.]fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/551881_10152146246440377_562494225_n.jpg[/img] ... No co, przecież wygrywają :lol: A do reszty - postarajcie się nie odpisywać, bo wiadomo co się dzieje, jak nie ma pożywienia. Nawet nie wiesz, jak bardzo się powstrzymuję :mrgreen: Swoją drogą, chyba odżałuję tych parę złotch i się odbanuję, bo ciężko znaleźć jakąkolwiek alternatywę dla tej gry :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość glasser Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 Nawet nie wiesz, jak bardzo się powstrzymuję To się nie krępuj, tylko pisz. Ja chętnie wymienie się mięsem z "ekspertem"... :) Swoją drogą, chyba odżałuję tych parę złotch i się odbanuję, bo ciężko znaleźć jakąkolwiek alternatywę dla tej gry Dobry żart, masz plusa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 sorry za offtop ale glasser proszę zobacz ten filmik i weź sobie do serca tekst dziadka, który pada w minucie 1 http://www.youtube.com/watch?v=68e9aILugJo 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 No co, przecież wygrywają Nawet nie wiesz, jak bardzo się powstrzymuję Swoją drogą, chyba odżałuję tych parę złotch i się odbanuję, bo ciężko znaleźć jakąkolwiek alternatywę dla tej gry Nom.. jak nie grałem 3 dni w czołgi to w sumie nic innego nie odpalałem, bo nie było co. ;> Zależy ile masz, jak za samego lwa to jeszcze można przełknąć. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 @glasser: Zapraszam na onet, tam jest pełno troli twojego pokroju i na pewno cię tam będą dokarmiać. Już pomijając fakt, że jesteś zwykłym trolem to proszę podaj mi alternatywę dla WoT'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 To się nie krępuj, tylko pisz. Ja chętnie wymienie się mięsem z "ekspertem"... Niedoczekanie. Nom.. jak nie grałem 3 dni w czołgi to w sumie nic innego nie odpalałem, bo nie było co. ;> Zależy ile masz, jak za samego lwa to jeszcze można przełknąć. ;> Tylko lwa. Inna sprawa, że na razie sprawdzam jak długo wytrzymam A będzie z tym nędza, bo... książki mi się skończyły - w tempie "jedna dziennie" już w sobotę (szlag by trafił szybkie czytanie), w telewizji nic ciekawego nie ma, a z nowszych gier mam tylko Metro 2033, które jest imo marne (tak, marne). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 Zona mnie ostatnio opierniczyla ze za duzo siedze (fakt) wiec postanowilem troche zmienic kierunek: albo 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 ale że kartonowe? Ja to plastiki dla syna kleiłem, niestety każdy z nich ma już defekty..np kt z zdjęcia profilowego nie ma już gąsienic, lufy, 1 tlumika, ckm... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 Niedoczekanie. Tylko lwa. Inna sprawa, że na razie sprawdzam jak długo wytrzymam A będzie z tym nędza, bo... książki mi się skończyły - w tempie "jedna dziennie" już w sobotę (szlag by trafił szybkie czytanie), w telewizji nic ciekawego nie ma, a z nowszych gier mam tylko Metro 2033, które jest imo marne (tak, marne). E tam, ja nie będę sobie odbierał przyjemności gry za te kilka groszy. ;> Z singli to już mi się w nic nie chce, jednak wolę mordować żywy organizm. Niby bf3 jest, ale nikt nie chce grać już. Co do modeli to też myślałem, kiedyś samoloty kleiłem ale to było z podstawówce, może kiedyś powrócę - prezent pod choinkę ? ;> 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 Cha-chiiing. Poniedziałkowy ban. Później dorzucę na IP bo nie wątpię że ten typ tak ma. 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 Tak plastikowe z metalowymi elementami: siatki, skirty i male detale sa fototrawione, lufa jest aluminiowa. Bede sobie sluchal wieczorem muzyki i cos tam szkrobal jak kobieta bedzie w pracy a junior w lozku. Moze za pol roku a moze za rok bedzie na dioramie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 moze trzeba bylo zainwestowac w jakiegos armorteka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 Mechy maja zjebisty potencjal, ale brakuje im conajmniej kilku miesiecy ciezkiej pracy by zrobic z tego open bete. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 Widziales ceny armortekow? Stockowy Tiger 1 kosztuje ponad 3500 funtow. Tiger 2 na pelnym wypasie kosztowal prawie 8000 funtow. Za taka kase mozna juz kupic nowe auto! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 (edytowane) wiem jak to wyglada to byl lekki zarcik. ceny zaporowe, ale zabawki fajne. zeby jeszcze strzelaly respekt dla panow za te dziela sztuki. mnie swego czasu tez naszlo na modele, oczywiscie po WoT cos ze stajni dragon armor. nie ma jak miec garaz z WoT na polce w pokoju :D Edytowane 24 Września 2012 przez Sarkazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...