Trawienny Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2012 Duzo siedze na forum WoTa i ci, ktorzy dostali bana na konto za gifta od PRAWDZIWEGO znajomego juz maja odbanowane konto (tak WG przyznal sie do bledu). I nie widzialem ani jednej osoby, ktorej nie chca odbanowac "legalnego" konta. I nie masz racji bo informacje o gifcie WG przesyla. Nie udostepnia jedynie informacji o platnosciach (tzn czym i jak bylo placone oraz jak zostalo wycofane). I po raz wtory to napisze. Zaakceptowaliscie regulamin? Jest jasno i wyraznie napisane by NIE AKCEPTOWAC giftow z nieznanych zrodel. Moj znajomy zrobil gifta synowi i wcale nie peka. Dostanie ktorys bana to maja dowod ze zostalo oplacone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2012 @up Masz rację, ale w regulaminie nie ma nic o płaceniu za odbanowanie. To z kolei rodzi uzasadnione podejrzenie, że WG mogło, nie musiał ale mogło zwlekać z zatrzymaniem postępowania, aby zwiększyć zyski z tego typu odszkodowań. To jest przestępstwo i jeżeli zostanie zgłoszone to francuska policja zabezpieczy ślady czyli dokumentację WG i nie wykluczone, że też serwery z danymi. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 To co opisałeś jest przestępstwem. Podejrzewam, że we Francji też, a znając zamiłowanie Francuzów do bizantyjskiego prawa to tym bardziej. To może sprzedawca z allegro by łaskawie przesyłał potwierdzenia wpłat przez system, żeby można było się bronić u WG. Po pierwsze już sam zakup gifta jest nielegalny, bo z założenia ma to być podarunek a nie usługa. Dla porównania jak kupisz trefnego gifta z allegro na steam, to nie zabierają gry tylko blokują całe konto. Ale dosyć już rozprawiania na temat lewego złota, dzisiaj 8.0 radujmy się i tańczmy. Btw podobno naprawili kamerę, że po przejściu ze sniper moda do zwykłego, będąc przy jakiejś przeszkodzie kamera już nie wariuje, potwierdzi ktoś z bety, bo ja już nie pamiętam ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 Oraz czy performance/wydajnosc nowej "grafiki" w czwartym tescie poprawila sie wzlgedem pierwszego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 Po pierwsze już sam zakup gifta jest nielegalny, bo z założenia ma to być podarunek a nie usługa.Gifta możesz kupić także dla siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 Wiadomo, że chodzi o zakup gifta od kogoś, bo sama zasada dawania sobie samemu podarunku jest dziwna. ;> Trawienny - w ostatnim beta teście wszystko chodziło elegancko, tylko pewnie pobawię się ustawieniami, bo wolę mieć lepszą widoczność podczas walki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 (edytowane) Z forum WoTa: Download links (simply changed "us" to "eu" in the address and file name), working for me: Full client: http://dl.wargaming.....0_eu_setup.exe Patch: http://dl.wargaming.....0_eu_patch.exe Jakby komus nie banglalo to tu jest info: http://forum.worldof...l-update-links/ Edytowane 27 Września 2012 przez Trawienny 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 Instaluję dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacp3r Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 Wraz z wejściem nowego patcha WG traci (wg. mnie) jednego z najlepszych devsów - Overlorda: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/703-eu-questions-answers/page__st__9100&do=findComment&comment=2838302 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 Strasznie długa instalacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 WoT na SSD to dobre rozwiązanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 I tak każdemu wot ładuje się grubo przed rozpoczęciem bitwy. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 @Trawienny - nawet nieźle wsysa :) @ath - masz rację co do tego, że nie wolno było kupować na allegro, ja tego nie bronię. Ale nie wolno też było WG opóźniać ścigania procederu, a wiemy z forum, że już co najmniej kilka dni przed pierwszymi banami WG wiedziało co się dzieje. WG ewidentnie skorzystało więc mamy przestępstwo, motyw i korzyść. To, że ty zrobiłeś źle nie uprawnia też WG do działań nielegalnych jak zbieranie haraczy za odblokowanie prawidłowo zbanowanych kont. Tu jest może kwestia dla prawników, ale wg mnie jest to nielegalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 Nasze prawo nie pozwala na karanie osob trzecich,,, Jezeli WG zostalo oszukane przez jakiegos lebka z allegro... to niech sciga wlasnie jego, ale teraz pojawia sie problem. Szybciej sciagna kase z uzaleznionych graczy, czy z cwaniaczkow ktorzy wykorzystali braki zabezpieczen w platnosciach na WG? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 Sciagajcie z tych linkow Trawiennego, przez launchera to by sie chyba do wieczora nie sciagnelo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 Już można grać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 (edytowane) Wchodzę ci ja do garażu , a tam....ilość złota mi się nie zgadza. Miałem 615 ( 500 za ostatni konkurs) a teraz mam 1090? Promocja jaka czy co? Albo zaraz bana dostanę za gifta od WG P.S Drzewko badań jest masakrycznie nieczytelne. Edytowane 27 Września 2012 przez ShaoLee 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 P.S Drzewko badań jest masakrycznie nieczytelne. Kwestia przyzwyczajenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 Złoto to zwrot za skórki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 mi tam sie nie podoba, stare było lepsze co do zlota to może masz jakiś zwrot za kamo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 mi tam sie nie podoba, stare było lepsze co do zlota to może masz jakiś zwrot za kamo? Fakt zabrali, ale co mam sobie kupić jeszcze raz czy o co kaman? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 (edytowane) Są teraz cammo adaptacyjne. Na każdy czołg trzy, ale dają bonus do kamuflażu. Jak chcesz to kup za złoto. Ja poczekam na jakieś promo 50% off i kupię na T34, bo nim zawsze jeżdżę a na pozostałych raczej za kredyty. Edytowane 27 Września 2012 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 mi tam sie nie podoba, stare było lepsze co do zlota to może masz jakiś zwrot za kamo? IMO powinni wprowadzić wybór w opcjach chcesz stare drzewko wyłącz nowe. Mam nadzieję, że ktoś takiego moda zrobi lada chwila ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 Nieźle t50-2 wpadają w poślizgi. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 (edytowane) Su100M1 fajne, na stokowych gąskach zapiernicza, zwrotne, w sumie jak komuś nie zależy na zakładaniu rammera itp to nawet nie trzeba odkrywać kolejnych.Ale bez nich nic się nie założy oprócz drugiego działa to wchodzi na styk. Przeładowanie 6,29 bez rammera i z załoga na 91% Edytowane 27 Września 2012 przez ShaoLee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 Stare mody działają, max zoom i celownik jumbo, czy jak on się tam zwał. ;> Ogólnie fajne wrażenia z nowego patcha, HT mi się jeszcze lepiej gra, ludzie lekkimi i medami się trochę gubią, bo poślizgi itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 No co Wy... u mnie się przez launchera w 8 minut pobrało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 Ale miałem przed chwilą walkę. El haluf, spotkaniówka, wybiłem is-8 5 typa, został T34, któremu waląc w bok z bliska zerwałem tylko gąski a był na hita (czemu mnie to nie dziwi) i podjąłem decyzję, że taranuje i zabiłem jego i przy okazji siebie. Na sam koniec zostały dwie arty, które się objeżdżały wokół flagi i nasz gwpanther wygrał tylko po to, żeby w ostatnich 10 sekundach zabił go T20, który całą walkę był afk i na koniec się podłączył. LOL :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 Gracie na klasycznych ustawieniach grafiki, czy na tych poprawionych? Pytam, bo u mnie na tych drugich fps potrafi dochodzić do ~50, ale czasami też załapuje dziwnego dropa na pozoiomie ~15 fps, na "klasyku" jednak jest znacznie wyżej i stabilniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 (edytowane) Są teraz cammo adaptacyjne. Na każdy czołg trzy, ale dają bonus do kamuflażu. Jak chcesz to kup za złoto. Ja poczekam na jakieś promo 50% off i kupię na T34, bo nim zawsze jeżdżę a na pozostałych raczej za kredyty. Hm, chyba dotąd nie było nigdy promo na kamuflaże. Wątpię, żeby zrobili. Niektóre mapy to tak "świecą" , że oczy bolą. Edytowane 27 Września 2012 przez ShaoLee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...