Ram1rez Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 http://www.youtube.com/watch?v=drb6poyQZmc mało związane z grą ale jest czołg polecam ;) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Jak wygląda taka bitwa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 W połowie zostają same arty i szukają siebie jeżdżąc jak TD, albo jedna arta leci na scouta, najlepiej amx155. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Ja raz taka widzialem to wygralismy dzieki dwom typkom 59 Wystartowaly tam na scoting a reszte zalatwila arta.... 3min gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Ale to co się dzieje jak ktoś zostanie wyspotowany jest świetne :D Kanonada na sumę dmg gdzieś w okolicach 6k ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Od 6 października od godziny 7:30, do 9 października do godziny 7:00 czasu polskiego będziecie mogli skorzystać z następujących bonusów: 50% zniżki na następujące pojazdy: VK2801 – niemiecki czołg lekki V tieru M24 Chaffee – amerykański czołg lekki V tieru T-50-2 – radziecki czołg lekki V tieru AMX 12t – francuski czołg lekki VI tieru Inwestycja w lekkie czołgi to inwestycja w przyszłość! Zobaczcie sami, jak to jest być przed pierwszą linią! Dwa razy większe przychody w kredytach dla następujących pojazdów: VK1602 Leopard – niemiecki czołgi lekki IV tieru M5 Stuart – amerykański czołgi lekki IV tieru T-50 – radziecki czołgi lekki IV tieru ELC AMX – francuski czołgi lekki V tieru Zarabiajcie więcej przeprowadzając rekonesans! 50% zniżki na następujące pojazdy premium: T2 Light Tank – amerykański czołg lekki II tieru M22 Locust – amerykański czołg lekki III tieru T-15 – niemiecki czołg lekki III tieru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Ale widze ze po serii banow pokazalo sie multum promocji ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Łoooo pierwszy raz chyba wreszcie promocja na szybkie lekkie. Wiem ze VK2801 to kupa ale wreszcie kupie zeby wyelitowac i zamknac ta czesc drzewka w pierony :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Liczę, że docenicie moje znalezisko + ;) Stare dobre drzewko technologiczne znane z wcześniejszych wersji gry! http://drongo-lab.ru/wp-content/uploads/2012/10/res_mods.-без-линий-переходов.rar 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 (edytowane) Liczę, że docenicie moje znalezisko + Stare dobre drzewko technologiczne znane z wcześniejszych wersji gry! http://drongo-lab.ru...й-переходов.rar Też nie macie strzałek? Bo reszta prima sort Edytowane 5 Października 2012 przez ShaoLee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Wprowadzenie do aktualizacji 8.1: brytyjskie czołgi i nie tylko! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Oooo, dragon ridge wraca? Chyba sobie z powrotem kupię t-50, żeby poskakać z pól ryżowych :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Fajnie mi się gra t-50... zostawić go sobie czy przejść na t-50-2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Ja się właśnie zastanawiałem, czy jeśli nie podobały mi się czołgi lekkie innych nacji np. PzIII, to czy warto kupić T-50 i czy ten czołg może mnie przekonać do LT? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Łoooo pierwszy raz chyba wreszcie promocja na szybkie lekkie. Wiem ze VK2801 to kupa ale wreszcie kupie zeby wyelitowac i zamknac ta czesc drzewka w pierony Bluznisz ;) VK2801 jest swietny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Fajnie mi się gra t-50... zostawić go sobie czy przejść na t-50-2?Mi się dużo lepiej gra T-50-2, fakt, że T-50 też był fajny, ale dwójka ma skuteczne działo i ma lepsze losowania. Zobacz sam jak się nim gra: http://www.speedyshare.com/8wWC2/20121005-1430-ussr-T-50-2-18-cliff.wotreplay To nie jest najlepsza nim bitwa, ale taka dość standardowa, oczywiście jak rzuca na X tier to tak nie poszalejesz ale gra też daje możliwości, na przykład skopania tyłka GWTigerE :P mało związane z grą ale jest czołg polecam Obejrzałem z dzieciakiem 2 odcinki i jest zachwycony, twierdzi, że warsztaty czołgowe to jego ulubiony program ;) ma 6 lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Nie spaczaj dziecka czołgami, bo będzie nołjalfił jak my. ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 ponad 12tys bitew to jeszcze nie no life.. zreszta nie mam czasu sie spierac.. MUSZE EXPIC! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 (edytowane) Kompaktowa wersja nowego drzewka technologicznego - [0.8.0] Compact horizontal Tech Tree Edytowane 5 Października 2012 przez metal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Polacy nie mają w WOT szans na swoje pojazdy. Tu jednak jest miłe zaskoczenie, w 2000 roku ówczesny minister kupił licencję na wieżę do działa. Jest to tyle armata co TD. Polscy konstruktorzy już w 2001 roku wyprodukowali dwa prototypy działa: Niestety ministra szybko oskarżono o korupcję i odwołano, ach to Polska, wkrótce potem wstrzymano projekt działa, mimo, że Indie chciały kupić około 130 szt. Jeszcze lepsze jest to, że po latach minister wygrał w sądzie, okazało się, że niewinny, a co tam... Wznowiono produkcję ok 8 lat później, ale kontraktu z Indiami już nie odzyskano. Chociaż szczegółów już nie znam... Polskie SPG/TD w WOT ok 11 tieru ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2012 ISU zdecydowanie ISU. Jebnięcie od Isu urywa jaja a Ferd to albo się odbije albo jak wejdzie to nie narobi za wiele. Poza ty, czemu chcesz przez Ferda a nie JPII? Ostanio ISU152 (a może SU152) zdjał mi Lowe na 2 strzały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2012 Polacy nie mają w WOT szans na swoje pojazdy. Tu jednak jest miłe zaskoczenie, w 2000 roku ówczesny minister kupił licencję na wieżę do działa. Jest to tyle armata co TD. Polscy konstruktorzy już w 2001 roku wyprodukowali dwa prototypy działa: Niestety ministra szybko oskarżono o korupcję i odwołano, ach to Polska, wkrótce potem wstrzymano projekt działa, mimo, że Indie chciały kupić około 130 szt. Jeszcze lepsze jest to, że po latach minister wygrał w sądzie, okazało się, że niewinny, a co tam... Wznowiono produkcję ok 8 lat później, ale kontraktu z Indiami już nie odzyskano. Chociaż szczegółów już nie znam... Polskie SPG/TD w WOT ok 11 tieru To nie działo, tylko brytyjskie AS-90 na licencji. Bonus z tego całego cyrku jest taki, że w tzw. międzyczasie usprawniono elektronikę, systemy łączności i kierowania ogniem więc to, co jest obecnie budowane, to naprawdę nowoczesny sprzęt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2012 Ostanio ISU152 (a może SU152) zdjał mi Lowe na 2 strzały. Na 100% ISU, bo SU ma tylko działo od IS (175/390). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2012 SU, drogi kolego, ma na stocku trollguna 152mm ;) Odpowiednio użyty i z pewną dozą farta spokojnie może wziąć dowolny T8 na dwa strzały. Zdarzyło mi się raz urwać 800 HP Tygrysowi 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2012 Ale 135mm peny to trochę ryzyko strzelać na VII tierze. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryndza Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2012 (edytowane) Dlatego z trola strzela się pociskami HE Edytowane 6 Października 2012 przez bryndza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2012 Lesnik_54 Efficiency rating 556.57 grał T-44 , całą grę stał w jednym miejscu w krzaczorach i nic nie robił. Od razu sobie wstawcie do ignore list. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2012 Może bot ? Ostatnio często na nie trafiam, chociaż od momentu gdy została wprowadzona fizyka to przynajmniej spadają z klifów albo topią się w wodzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2012 Może bot ? Ostatnio często na nie trafiam, chociaż od momentu gdy została wprowadzona fizyka to przynajmniej spadają z klifów albo topią się w wodzie Nie, jak został ostatni i podjechał do niego Bat to od razu cudownie ożył i oddał nawet 1 strzał, sk**** Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2012 (edytowane) Wczoraj ten pan polecił mi uninstall http://worldoftanks.eu/community/accounts/503754747-PV71/ Polecam hit ratio ;] Niestety nie zrozumiałem jego master planu na wygranie bitwy :) Edytowane 6 Października 2012 przez Turkina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...