Mar95P Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 Mar95P gdybym miał kupować prem tanka zastanawiałbym się nad KV-5 (nie wiem czy jest jeszcze dostępny) oraz nad Super Pershingiem. Oba kosztują po ok 7500 golda KW 5 wycofany, a SuprPershing strasznie mułowaty no i działo nie za cudowne(odczucia po teście).. Poczekam na Brytole, może jakiś nowy prem/tank dojdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 (edytowane) KV-5 pewnie będzie do kupienia raz na ruski rok tak jak Typek, a SP w końcu jest medem i kosztuje 7200 golda to cudów się spodziewać nie można. Ma ktoś SP? Ile to zarabia? Począwszy od piątku 12. października od godziny 7.30 rano czasu polskiego aż do soboty 13. października do godziny 7.00 rano będziecie mogli korzystać z następujących ofert: 50% zniżki na zakup następujących pojazdów: Czołg Średni III tieru M2 Medium Tank Czołg Średni IV tieru M3 Lee Czołg Średni V tieru M4 Sherman Czołg Ciężki V tieru T1 Heavy Czy marzyliście kiedyś o posiadaniu amerykańskich maszyn w garażu? Dzięki tym zniżkom będzie to o wiele prostsze! Dlaczego by nie wzbogacić swego garażu o amerykańską stal? 50% większe przychody na następujących czołgach: Czołg Ciężki VI tieru M6 Czołg Średni VI tieru M4A3E2 Czołg Średni VI tieru M4A3E8 Sherman Potrzebujecie szybko większego zastrzyku gotówki? Nie ma co sprzedawać z trudem zakupionych czołgów! Wykorzystajcie ten specjal i zarabiajcie o 50% więcej kredytów na tych maszynach! Cieszcie się obniżką na konto premium: 3 dni za 250 sztuk złota 7 dni za 650 sztuk złota Zaoszczędź złoto wykupując premium! Czy nie chodzi właśnie o to, by jednocześnie zaoszczędzić złoto i lepiej zarabiać? Edytowane 11 Października 2012 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 Marna ta promocja, za chwilę tier II będzie w promocji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 no może na premiere brytow z checią pogram czyms innym co jeszcze nie tkneła wena nerfiarza Siergieja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 KV-5 pewnie będzie do kupienia raz na ruski rok tak jak Typek, a SP w końcu jest medem i kosztuje 7200 golda to cudów się spodziewać nie można. Ma ktoś SP? Ile to zarabia? Mam i nie mam SP bo konto czeka na odblokowanie ;) ale grałem Super "P" zanim zostałem...... Co do czołgu to tak jak za 7000 golda to super ale... Jest bardzo wolny i to jest jego największa wada i druga mniejsza to działo a dokładnie penetracja szału nie ma ale coś tam można pierdyknąć. Ale naprawdę bardzo fajnie nim się gra pomimo tępa żółwia dla nie obeznanych graczy jest śmiercionośny zwłaszcza jak walą pod podłogę ;) tam dopiero coś pokroju ISU/object przebić może ale nie musi (testowane) wieża ma płytę i bardzo dużo chroni ale można wyłapać pod itp. albo w dekle na wieży lub działko (chyba granatnik) też słaba strona to górna płyta przodowa dolną to i atomówka nie podoła ale tu już wchodzi choć też nie z byle czego. Co do zarobków zarabiałem nim tyle samo baaa nawet i więcej udawało mi się niż t-34 a do tego koszta naprawy jak i amunicji są bardzo dużo tańsze. Sam na sam rozwaliłem nim dwóch chińskich braci ;) którzy mnie napadli. W skrócie mniejszy dmg niż w T-34 do tego czołg tańszy prawie o połowę a zarobki takie jak w chińczyku czy T-34. Jeśli okiełznasz jego prędkość to fajny czołg do zarabiania. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 Zainteresowałem się nim, bo można go kupić za 3 pudełka WoT'a o ile się je jeszcze dorwie, po za tym za jakiś czas ma być kolejna partia pudełek, no i jeśli dostaną golden joy'a to będzie za 6120 golda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 Stoję na rozdrożu i mam pytanie co brać dalej . Mam VK3601H i zastanawiam w co iść - w Tygrysa I , Panterę czy Tygrysa (P) . Pod względem expa to wygląda tak : Pz VI - 45 K , PZ VI (P) - 52,5 K , PZ V - 65 K . Oba Tigery mają identyczne wyposażenie i identyczną ilość HP , Tiger (P) ma trochę lepszy pancerz wierzy z przodu , boki mają na wierzy podobne . Z tego co od kumpla słyszałem to T(P) jest wolniejszy od zwykłego T ( kumpel miał T(P) na max. chyba że załoga@100% i dodatki typu ostrogi/zawieszenie premium zmieniają prędkość ) . Tigery to HT , Pantera to med - jak wyglądają na nich koszty napraw , ammo i ew. zarobki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 Zadaj sobie pytanie, w co chcesz iść. Jak w medy - bierz panterę. Jak w HT - bierz Porsche. Poza tym, sprostowanie: Porsche ma vmax większe od zwykłego tygrysa, chociaż wolniej się rozpędza. Poza tym - 200mm pancerza na przodzie (jak Ferdynand - to ten sam kadłub). No i mniej chętnie się pali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 reyden, litości - wieży! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 (edytowane) Patch notes 0.8.1 http://forum.worldof...81-patch-notes/ Takie 2 ciekawsze punkty. Added possibility to purchase premium rounds using credits in addition to the current gold variant (prices are based on 1 gold = 400 credits exchange rates) Added possibility for a platoon creator to exclude game modes for the platoon – this means that platoon will enter only game modes, which are selected in platoon creator options. Przecież nikt o zdrowych zmysłach nie będzie z gold ammo za kredyty korzystał. W przypadku 12 golda z pocisk to jest 4800 kredek za pocisk, przy wystrzeleniu 10 jest się 48k w plecy. Edytowane 11 Października 2012 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryndza Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 Takie tam, 4-tierowe wojenki ;) Victory!Battle: Erlenberg 11 października 2012 20:21:31Vehicle: SU-85BExperience received: 1 071Credits received: 17 213Battle Achievements: Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker" Uploaded with ImageShack.us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 Patch notes 0.8.1 http://forum.worldof...81-patch-notes/ Takie 2 ciekawsze punkty. Added possibility to purchase premium rounds using credits in addition to the current gold variant (prices are based on 1 gold = 400 credits exchange rates) Added possibility for a platoon creator to exclude game modes for the platoon – this means that platoon will enter only game modes, which are selected in platoon creator options. Przecież nikt o zdrowych zmysłach nie będzie z gold ammo za kredyty korzystał. W przypadku 12 golda z pocisk to jest 4800 kredek za pocisk, przy wystrzeleniu 10 jest się 48k w plecy. Nie w randomach - ale taka mozliwosc sporo daje klanom z ambicjami ale bez wlasnej prowincji. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 (edytowane) No tak ja o randomach mówiłem:) Bo dla początkujących klanów to jest ok. Chociaż można wozić 3-4 pestki na czołgach których się ma dość przy grindowaniu, bo mają np. żałosną penetrację. Edytowane 11 Października 2012 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 ...... rzałosną penetrację. http://www.sjp.pl/%BFa%B3osny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 Ups:) Jak to mówią nikt nie jest nieomylny, błąd poprawiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 Przecież nikt o zdrowych zmysłach nie będzie z gold ammo za kredyty korzystał. W przypadku 12 golda z pocisk to jest 4800 kredek za pocisk, przy wystrzeleniu 10 jest się 48k w plecy. Ja bym użył grając pluton. Samemu to raczej nie. Na pewno wolę kredytami niż złotem ;) złota ine wydał bym na pestki celowo choć raz niechcący tysiaczek wywaliłem ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 No dobra lepiej kredytami niż złotem, ale granie na tych pestkach to jest 100%, że będziesz sporo w plecy, chociaż pewnie KV-2 z gold ammo musi być fajne:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacp3r Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 "- Added possibility to purchase premium rounds using credits in addition to the current gold variant (prices are based on 1 gold = 400 credits exchange rates)" E-100, nadchodzę!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 Chociaż lubię m103 to nie mam szczęścia do teamu na nim z małymi wyjątkami jak dziś: Zwycięstwo! Bitwa: Urwisko 12 października 2012 00:14:01 Czołg: M103 Doświadczenia: 2 662 (x2 za 1. zwyc. każdego dnia) Kredytów: 47 989 Osiągnięcia w walce: Odznaka mistrzowska:As pancerny 5,5k dmg pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 Orientuje się ktoś czy kody z wersji BOX się kumulują ? Bo kupił bym sobie ze 3-4 wersje po 15 zł , wpadło by trochę kasy , kilka dni premium ( chyba że się też czasy kumulują ) i 3-4 k golda który mi jest najbardziej potrzebny . Bo tak zanim odkryje Tigera P to sporo czasu minie a do tego trzeba by było wydać więcej kasy , chyba że bym poszedł w zwykłego - tego mogę mieć normalnie z VK3601 , Tigera P muszę odkryć za free expa . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryndza Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 Jest limit - 3 pudełka na konto. Dni premki i gold kumulują się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 (edytowane) "- Added possibility to purchase premium rounds using credits in addition to the current gold variant (prices are based on 1 gold = 400 credits exchange rates)" E-100, nadchodzę!!!!! Edit: doczytałem ze tylko kulki co nie zmienia faktu ze pomysł dobry (pisałem podczas bitwy na szybko nie ma to jak losowanie T7 z max pen 200 na T9..) Edytowane 12 Października 2012 przez Ns5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 to chyba błąd bo7200 golda(SP) to jakies 2 880 000 kredek przy tym przeliczniku ;) jeśli będzie taka możliwość to od razu T34 i T26E4 mam w garażu :P Premium rounds. Amunicję premium. Świta? Nie czołgi, tylko ammo. Czołgi premium za kredki byłyby strzałem w stopę WG. Ba, headshotem. Chyba największym w historii gier online. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 (edytowane) Widzę, że się niektórym zamażyło:D Pewnie jeszcze byście chcieli premium za kredyty czyli rok za 9 600 000:) Edytowane 12 Października 2012 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 Ale trzeba przyznac ze WG znow zastosowal mistrzowska strategie. Ja premium pestek nigdy bym nie kupil (chyba ze zarabialbym gold na CW ale to inksza para kaloszy) ale juz wywalic 20k kredek na nie jestem sklonny. Problem w tym ze grajac E100 trzeba bedzie jeszcze drugie tyle poslac w piach na naprawy. Okazuje sie wiec ze bitwa na E100 bedzie mnie kosztowac jakies 40-50k kredytow! W jaki sposob najlepiej sobie to odbic? czolgiem lub kontem premium. Wiec w ostatecznosci i tak trzeba wybulic sie na gold. Tylko w innej formie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 (edytowane) Mnie najbardziej wkurza premium ammo artylerii. I chyba sobie je przetestuję, jak będzie taka opcja - i tak gram artą dla zabawy, a nie dla zarobku. No ale do rzeczy: - stoję sobie kiedyś za budynkiem i ostrzeliwuję z innym czołgiem. Nagle - puf. Kilka metrów za mną wybucha pocisk z GW pantery. Obie gąsienice, silnik, pożar (w rezultacie ~1300hp mniej). Dystans eksplozji jednoznacznie wskazywał na to, że to było SPGR 36 z pięciometrowym splashem. Inaczej by mnie nie zarysował. Ja nie zarysowywałem w takich sytuacjach. Edytowane 12 Października 2012 przez m4r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 Tez tak mysle. Premium ammo na arte, medy i niskie tiery z tragiczna penetracja (przyda sie przy grindowaniu fiveoclockow) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 Na takim SP to też by nie był zły pomysł, tylko podejrzewam, że mógłby wtedy zarabiać bardzo przeciętnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 (edytowane) Chociaż lubię m103 to nie mam szczęścia do teamu na nim z małymi wyjątkami jak dziś: Zwycięstwo! Bitwa: Urwisko 12 października 2012 00:14:01 Czołg: M103 Doświadczenia: 2 662 (x2 za 1. zwyc. każdego dnia) Kredytów: 47 989 Osiągnięcia w walce: Odznaka mistrzowska:As pancerny 5,5k dmg pzd To m103 jest taki ciężki do grania, że wyliczyło Ci zaledwie (jak na IX tier) 1300xp na asa pancernego ? Z tego co czytałem, to miód malina czołg, kiedyś się do niego dobiorę, póki co T29. ;> Edytowane 12 Października 2012 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 Czy ciężki...raczej nie, jak wspomniałem gra mi się nim dobrze, tylko do teamów nie mam szczęścia. Nie mam pojęcia jak to nalicza. Ostatnio ktoś wspominał, że ogólnie dostaje się mniej xp (czyżby kolejne zabiegi WG dla zwiększenia sprzedaży premki...?), więc te 1300 uważam za całkiem niezły wynik (co też potwierdza odznaka). pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...