demon92 Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 (edytowane) Od soboty 13 października od godziny 7:30 czasu polskiego, do wtorku 16 października do godziny 7:00 czasu polskiego będzie mogli skorzystać z następujących bonusów: 50 zniżki na następujące pojazdy: Sowiecki niszczyciel czołgów VII tieru, SU-152 Niemiecki niszczyciel czołgów VII tieru, Jagdpanther Amerykański czołg średni VII tieru T20 Francuski czołg lekki VII tieru, AMX 13 75 Powiększ swój arsenał za pół ceny! 50% zniżki na miejsca w garażu Będziesz mógł zaparkować nowe pojazdy za jedyne 150 sztuk złota! Nie przegap okazji! 70% więcej przychodów na następujących pojazdach: Sowieckie działo samobieżne VI tieru SU-14 Niemieckie działo samobieżne VI tieru, GW Panther Amerykańskie działo samobieżne VI tieru, M12 Francuskie działo samobieżne VI tieru, Lorraine155 50 Amerykański czołg ciężki VII tieru, T29 Sowiecki czołg średni VII tieru, KW-13 Takie pytańko, na SU-152 warto kupować pierwszą 122, czy może lepiej dopiero tą drugą 122 kupić, czy zostać przy 152mm z pociskami HE? Edytowane 12 Października 2012 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 nie nie tak 152 all the way :) można wrzucic na nią kilka ppc wtedy papiery zdejmujesz na hita przeważnie ale...podobnie jak przy 122 może dingnąć od krzywizny papiera pokroju t50 i [gluteus maximus], masz koszt. HE nawet jak nie trafisz w czołg to trafiasz obok, i przeważnie coś tam uszkodzisz. Bezpośrednie trafienie od 100 do 900, raz za 1100 zapakowałem w zad jakiegoś czołgu... 122 może i ma większą penę ale...na swoim tierze i tak jest problem przebić cokolwiek. Z HE obrażenia są praktycznie zawsze w dodatku..ma zadziwiającą celność 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 Sam mam zamiar kupic SU152 ale chyba do konca zostane z derpgunem. 175mm penetracji na 122 to troche nedza jak na tier 7. JP ma 200mm na 88L71 i 105L52. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 To w sumie spoko, bo silniczek i radio jest, jedynie gąski zbadam i będę miał gotowego TD:) A działa pewnie i tak odkryję, bo ZSRR staram się na eilte robić:) Dzięki za poradę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 A najlepsze w 152 jest to, że walę w kierunku scouta i urywa mu łeb trafię czy nie ;) No wiadomo, trzeba sporo wyprzedzić bo taki pocisk wolno leci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 SU-152 tylko z trollgunem. A pozostałe działa warto odkryć, bo i tak będzie to trzeba zrobić na ISU w drodze do BL-10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 Przyznać się kto czekał na tego TD (SU-152)?:P Już powoli traciłem nadzieję, że kiedyś będzie w promo :) Posiadacze T29 będą mieli grube zarobki na tym czołgu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 SU to byl moj 1 pojazd ktory lvlowalem i oj warto, szczegolnie dla BL10 na ISU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 (edytowane) Mi tak jakoś nie szło zbieranie kasy na tą sucz, a tu taka niespodzianka. W sumie bardziej się kiedyś spodziewałem zniżki na sucz jak był weekend niszczycieli, ale w sumie dobrze, że wtedy nie dali, bo nie miałem uzbieranej kasy. Od jutra zacznę zabawę suczą i zbieranie 2,4kk na KV-4 chyba, że pierwsze zbadam IS-3 to wtedy kupię IS'a trzeciego. Zagrałem dziś kilka bitew i o ile na stugu mi nie poszło(pomijam idiotę z mojego teamu w Marderze który mi jednym strzałem ściągnął pół HP przez pożar, może nawet ponad pól), o tyle IS'em wprawdzie grałem tylko 3 bitwy, ale wszystkie 3 całkiem ładnie poszły. Edytowane 12 Października 2012 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 A ja sobie odkupię jPanterę i wyleveluję brakujący exp do jPantery II :mrgreen: No i machnę T20, bo zabierałem się do niego jak pies do jeża. Dobre promo nie jest złe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 Ja czekałem na niemieckiego TD VII i się doczekałem, no i T29 i tak srogo zarabia a z tym bonusem to już w ogóle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 Slodki jezu przeciez JP tez jest! Łooo to biore i SU i JP :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 (edytowane) Ktoś ma i może coś powiedzieć na temat grubego maxa? Obejrzałem kilka filmów na YT i całkiem nieźle się sprawuje, w miarę mobilny i fajny dmg jak na VI tier, dodatkowo jako premium losuje go chyba zawsze w top. Edytowane 12 Października 2012 przez Banzai Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 Warto obejrzec nie tylko ze wzgledu na specyficzny sposob maszerowania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 A ja sobie odkupię jPanterę i wyleveluję brakujący exp do jPantery II No i machnę T20, bo zabierałem się do niego jak pies do jeża. Dobre promo nie jest złe. U mnie tak samo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 Test ruszył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 Póki co launcher jakiś błąd wywala i nie da się pobierać plików. Niezły lolek -> http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/162955-20-000-bitw-pewien-zaklad-i-swego-rodzaju-katharsis/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 Warto obejrzec nie tylko ze wzgledu na specyficzny sposob maszerowania :) youtube.com/watch?v=PaK1jFg8JBE Sowiecki X tier artylerii. Nasi dorwali i się bawią: Amerykański X tier artylerii z premium ammo: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 Jak pobierzecie to dajcie znać czy znowu jest 100 mln kredek i free expa czy wrócili do starej formuły, czyli zarobki x10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 (edytowane) Po sto tego i tego + 20k złota. Właśnie testuje. Wiem, że to subiektywna opinia, ale brzydkie te brytole, wszystkie podobne do siebie, albo jakiś miks churchilla. Conqueror chyba najbardziej mi się podoba, jeśli chodzi o model. Edytowane 12 Października 2012 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 (edytowane) To jest chyba jedyny czołg t6 na którym mogę bezwarunkowo polegać(czołg do odbudowy WR :D : Edytowane 12 Października 2012 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 Ale ten X HT brytol szybko przeładowuje (RoF 7,5) i szybko się celownik zbiega, no i podczas jazdy też celny. Do znerfienia jak wyjdzie 8.0 na live lub w kolejnym paczu. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 jednak nie poprawie WR, na 15 walk 2 zwycięstwa, pocieszenie jest tylko takie ze zawsze bylem w top3 w ilości dmg ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 Kto mi wyjaśni dlaczego Valentine, lekki czołg brytyjski 4 tieru osiąga oszałamiającą prędkość 24km/h ? Poza tym sprawdziłem topowego meda i heavy, i wyróżniają się mobilnością. To co mi w ciężkim X przeszkadza to wieża zamontowana z tylu kadłuba. Wiadomo z czym to się wiąże. Ja jestem przyzwyczajony do głębokiego wychyłu działa w dół w czołgach USA a tu tego brak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 Kto mi wyjaśni dlaczego Valentine, lekki czołg brytyjski 4 tieru osiąga oszałamiającą prędkość 24km/h ? Bo mu sie jedynka zacięła xD ogólnie to Med szybko się rozpędza armor ok gun ok tylko te 40hm/h ;/ HT taki se. Czekam na Arty i TD ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 Ten nowy brytyjski HT T10 wygląda jak... coffin ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 Ludzie są głupi czy co, że uważają, że na randomach każdy będzie jeździł z magazynem wypchanym gold ammo. Myślą, że jak ktoś ma premkę i prem tanka to zarabia po 150k w każdej bitwie. Jak czytam forum WoT'a to się nie dziwię, że w grze czasami spotyka się 20 idiotów i 10 średnio/dobrze grających. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 Bitwa życia w ARL 44 z najlepszym działem. 4326 xp w pierwszej bitwie z premium 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryndza Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 Uff... w końcu doexpiłem brakujące 100 000 expa do IS8 (ponad 100 bitew w 1,5 dnia ;)) W związku z tym prośba o głosowanie na GoldenJoya dla WOTa coby zniżka na IX tiery była Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 Kill me pls, 8 gier kw-is, nabijam ok 500 800exp na przegranych i nie mogę zdjąć gwiazdki, kur... to co się dzieje to jakaś masakra. Nawet jak sam będąc na środku losowania zdejmę 5-7 czołgów to przegrywamy. XVM pokazuje średnią eff ok 400-600.... Ps. Działa wam msi afterbuner po patch'u? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...