ath Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 ZEMSTA M4RA !!! Trafiłem pierwszy raz na X tiery swoim KT, było sporo dingów i ogólnie nie tak strasznie. ;> 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Kilka razy dzisiaj też z X walczyłem, ale większość bitew to tier VIII. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2012 (edytowane) Od kilku dni słyszę narzekanie na Panterę II. Mimo, że jakiś czas mi nie sprzyjała wciąż ją lubię. Odwzajemniła się tak: Zwycięstwo! Bitwa: Urwisko 23 października 2012 14:37:58 Czołg: Panther II Doświadczenia: 2 608 (x2 za 1. zwyc. każdego dnia) Kredytów: 34 988 Osiągnięcia w walce: Specjalista, Snajper, Strzelec pancerny http://speedy.sh/GNG...cliff.wotreplay Edytowane 23 Października 2012 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2012 Tak z ciekawości bawi się ktoś w ten konkurs zgadnij gdzie? Jak dla mnie kosmos, jak by jeszcze ten screen był w 1080p to może jeszcze można by było się próbować bawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2012 czasem wydaje mi sie, ze cos za duzo narzekacie . Ja nie patrze na statystyki, za dobrym graczem sie nie czuje, gram, bo lubie, a statystyki mnie wsumie innych, jak i swoje malo interesuja. raz sie wygrywa, raz przegrywa, trudno . Ale i ja ponarzekam troche . Troche mnie irytuje, ze ktos podczas ruchu w dodatku 12m przedemna wali wemnie, a ja go nie widze...helou cos jest chyba nie bardzo ok. Ja rozumiem, maskownice, kamuflaze, plus umiejetnosci na 100%, ale bez jaj. Jak juz go w koncu zobacze, zazwyczaj, jak juz mnie zdejmie, to nawet kamu nie ma. Odwrotna sytuacja, zero scoutow, ktorzy by podswietlali(chyba, ze znowu ich nie widze ;0 ), ja 100% do kamu, + kamu i siatka, wala do mnie skitranego w dodatku z polowy mapy, czasem mi sie wydaje, ze mnie zawsze sobie upatrza . Lagow nie mam, zazwyczaj 60/max 80. Wiec o co kaman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2012 Its not a bug. Its a feature. Working as intended. Jak to mawiaja za wielka woda "deal with it" :P odkad pamietam byly takie jaja i WG raczej nie zmieni nic w tej materii :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2012 Kwestia wprawy. Nie wystawiaj tyłka powyżej linii okopów ;) A w praktyce z czasem zorientujesz się gdzie na której mapce będziesz widziany. Wczoraj wydawało mi się na przykład że już obczailem gdzie wali arta i tak 5 zarąbistych walk z mojej strony skończonych remisami i porażkami w których dając drużynie maks możliwości ginę głupio od arty w końcu. I po kilku sparzeniach takich wziąłem po prostu poprawkę na arty, zwiększyłem ostrożność i już we mnie nie walą. Da się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2012 Ostania bitwa na TII, mam wexpiony 1 IX tier jupi :) http://imgur.com/OI4cm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2012 Nie ma ktoś ochoty pograć razem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2012 Ma jak coś to w grze ten sam nic będę za ok pół godziny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2012 Za wysoka poprzeczka jak dla mnie ;) Mam co najwyżej is'a. Jak coś w grze: NeilPryde Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2012 (edytowane) @Turkina To teraz tylko 3500k No chyba, ze event z Golden joystickiem wejdzie. Edytowane 23 Października 2012 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2012 Srebro na E75 mam, expię jeszcze IS3 ( brak mi jakieś 20K do IS8) jeżeli event wypali kupię oba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2012 (edytowane) Coś nie bardzo wierzę w tego Joya patrząc na to ile ludzi gra w LoL'a. Mogli dać jeszcze VIII w cenie VII:) Kupił bym w końcu KV-4. Edytowane 23 Października 2012 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2012 Rok temu mimo, że WOT joya nie dostał były jakieś bonusy należy mieć nadzieję, że znów je dadzą, i że będą to czołgi w cenach niższych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2012 Ech, są takie momenty, że człowiekowi się odechciewa grać. Zaczęła mi się w GW Panterze fajna bitwa - dwa hity z rzędu, ogólnie lajt. No i jak już skatowałem parę czołgów, zerwało mi połączenie. Wtedy właśnie mi się odechciało. Ale sprawdziłem net - wszystko ok, no to reconnect. No i wpadłem, w taki stan bitwy: Tutaj mógłbym napisać, że wpadłem akurat jak do naszej bazy wpadł KT i fuksiarskim strzałem z biodra uratowałem d@^ę naszemu S-51. Mógłbym też napisać, że chwilę później zostało 3 (IS-3, ja + S-51) vs 5 (E-75 + 4 artki), ale z paru minut bitwy wyszłoby parę godzin dramatu okraszanego ludzką tragedią, odorem niemytych od tygodnia czołgistów i zgrzytem niesmarowanych gąsienic. Więc nie napiszę. Nie wrzucę też replaya, bo reconnect z serwerm pokroił go na dwie części, z czego pierwsza się odtwarza, a druga (ta fajniejsza) nie. Całość drugiej części replaya, zresztą, widzicie, bo wiesza się na powyższym screenie i dalej iść nie chce. Ale przechodząc do meritum, wirtuoz GW Pantery ma zaszczyt przedstawić: Bitwa, którą prawie spisałem na straty. {szit, zabrzmiało jak tytuł jakiejś podrzędnej sztuki teatralnej} Bitwa skończyła się stanem 1vs1: IS-3 miał 1000hp, E-75 - 245. E-75 nie zdążył dojechać, żeby zresetować counter. Co jeszcze mogę dodać... to jest bitwa odrobinę powyżej przeciętnej na GW i normalnie nawet bym o niej nie wspominał, bo miałem ciekawsze. Wstawiam te screeny, bo wygraliśmy przez cholerny upór, niesamowite zgranie (serio, jakbyśmy sobie pod koniec w myślach czytali), masę szczęścia (bo ile razy się zdarza, żeby na artylerii mieć 12 trafień z 15 strzałów?) a przede wszystkim przez to, że jej nie przekreśliłem po rozłączeniu z serwerem. W telegraficznym skrócie: kolejna akcja z cyklu "nigdy się nie poddawaj". 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Tak szczególnie kiedy jedziesz sam a reszta topowych tierów zostaje w bazie i nie ma co liczyć na pomoc, wczoraj po przegranej bitwie sprawdziłem dmg top tanków w mojej drużynie i tak Jgp100 - 0dmg, T30 - 0 dmg, Is7 - 0 dmg, T54 - 0 dmg, tak się ustawili sprytnie, że żadnego wsparcia, grałem M103 na South coast. Druga bitwa praktycznie to samo, Steppes i widzę że sobie za długo sam nie pogram nie wspominając o 6% szansy na zwycięstwo, zresztą napisałem do przeciwnej drużyny, że nawet wody nie ma żeby zanurkować to wyrazili swoje ubolewanie, bitwa bardzo szybko się skończyła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 (edytowane) Wczorajsza przygoda podczas gry z użytkownikiem maxymili: A jak ktoś chce to wrzucam replay całej bitwy: https://dl.dropbox.c...fjord.wotreplay Edytowane 24 Października 2012 przez GeMtin1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Wow jaki nab w t95...:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Ja wczoraj miałem wybitną bitwę gdzie sam w SU-152 musiałem bronić flanki, zbyt długo nie przetrwałem, bo wyjechał na mnie Tiger, Su-152, KV-1S i po chwili KV-1, zdąrzyłem raz strzelić zanim mi zrobili z du... jesień średniowieczną. Oczywiście jak wcześniej dawałem F7 to nikt nie reagował, a jak napisałem thx noobs to mi jeden gość coś tam odpisał, że wyszło na to, że to moja wina i powinienem sobie poradzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 No bo jestes noob ;P pr0 nie bronia sami flanki tylko jada lemmingtrainem by w chwale zginac jeden po drugim. Co Ty wiesz o WoT.. :P PS. Zanim ktos mi minusa sprzeda - to powyzej to ironia ;) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Cholera, a ja się głupio czuję, jak startuję sobie medem i widzę, że banda przygłupów ciągnie za mną jak hipsterzy za nowym iPadem <_< ...i często zawracam. Chyba uwielbiam ginąć w samotności -_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 (edytowane) Ja jak zaczynam medem to przeważnie z 10s siedze na spawnie...i tak pacze...jak siedze w bacie to od razu prawie sypią się komentarze ale patrze też co robią ludki...przeważnie jakoś się rozjeżdżają grupowo...wtedy ruszam tam gdzie wiem że w razie czego ktos mi pomoże(choćby zwłokami swego pojazdu) bo jako 1 nie ma sensu padać, zwłaszcza że jak się CZĘSTO okazuje, robię 10-70% dmg całego teamu. 10% to nie jak od razu padam...tylko jak grają dobrze, z wykorzystaniem osłon i mózgu przede wszystkim... W przeciwnym wypadku... :P BTW wczoraj w końcu przekroczyłem równe 53% win ratio :), bujałem się z setnymi % gdzieś od miesiąca by dojść z poziomu 52,51% Bardzo mi pomógł 110e4 w tym :P bo mam chyba 7 walk i wszystkie wygrane, nie wiem jakim cudem...tera nic tylko czekać nerfa... Edytowane 24 Października 2012 przez Gregu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 IS8 coraz bliżej http://imgur.com/GUvo1 :) Panowie pytanie mam, czy może ktoś jeździ/jeździł KW4? Mam 6KK srebra jeżeli w weekend byłby jakiś event po Golden Joyu i obiecana obniżka to zakupił bym E75, IS8 i KW4. Ale mam mało free expa a moduły + działo z KW4 pasują tylko do niego. Warto go przemęczyć idąc do ST1/IS4 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Kumpel ma, nie przepada. Ale mówi też, że męczy go, bo na teście jeździł ST-1 i to jego zdaniem jeden z najlepszych HT w tej grze. A mnie KW-4 wkurza niemiłosiernie, jak do niego strzelam. Dingi mam od niego na wszystkim, włączając działa z 9 i 10 tieru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Grinduj bo w weekend powinien być 50% tańszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Dzięki, jeżeli będzie obniżka to zaszaleję i kupię 3 tanki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Drzewo HT u Ruskich olałem w całości. Od kiedy znerfili IS-4 nie ma tam już do czego iść. Odkryłem KV-4, ale nie kupuję, choć hajs mam. IS-4 mam jeszcze z przed pacza i leży w garażu mimo, że mam na nim BiA + sixt sense + cammo na 3 i naprawy na kilkadziesiąt %. KV-4 to 8 tier a czytałem, że po joyu 9 ma być w promo a 8 tylko arty. To jak to ma być w końcu? I też nie wiem kiedy ta promocja będzie, było jakieś info? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 (edytowane) Poza tym newsem http://worldoftanks....en-joystick-pl/ nic nie wiem Zawsze jest nadzieja że jeżeli nawet WoT nie wygra dadzą jakiś event. Nadchodzą brytole, zawsze to jeden slocik w garażu więcej :) http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/166837-jutro-path-na-ruski-serwer-wychodzi/ Edytowane 24 Października 2012 przez Turkina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Poza tym newsem http://worldoftanks....en-joystick-pl/ nic nie wiem http://worldoftanks.eu/news/3726-roll-out-golden-joystick-awards-pl/ Czytał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...