Boxster Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 (edytowane) GJA: World of Tanks is Best MMO Info: http://www.computera...ks-is-best-mmo/ P.S. Dawać obiecane bonusy! :P Edytowane 26 Października 2012 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 (edytowane) exp załogi x3 - masakra , szkoda że nie gram na tym serwerze co trzeba Edytowane 26 Października 2012 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 Jestem wielce zdziwiony, że WoT wygrał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 @ demon nie tylko Ty generalnie ludzie krzyczą gdy wymieniali od końca było tak: 3. Gwiezdne Wojny owacja 2. LOL cisza... 1. WOT cisza i chyba lekka konsternacja prowadzących Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 (edytowane) Nie przesadzajcie, WoT, mimo minusów, które wszyscy znamy, to gra jedyna w swoim rodzaju i jeszcze długo taka będzie. Zresztą, popatrzcie na to forum - zerknijcie na liczbę postów w tym temacie, a zerknijcie na liczbę postów w tematach o WoW, SWToR, LoL i im podobnych. Idę grindować kasę na 4502p, jest szansa :lol: Edytowane 26 Października 2012 przez m4r 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 GJA: World of Tanks is Best MMO Info: http://www.computera...ks-is-best-mmo/ P.S. Dawać obiecane bonusy! Nie dawać, czekać ;) Mam jeszcze 2kk do zarobienia i cztery czołgi do wyexpienia od 30 do 80k expa. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 (edytowane) Oj tam E75 już się do mnie usmiecha ps. tier IX miał kosztować tyle co tier VIII Edytowane 26 Października 2012 przez Turkina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 (edytowane) coś mi nie pasuje t9 miałbyć 50% ceny ? bo teraz jest tak, że kosztuje tyle co t8 edit. źle przeczytałem, i rura mi zmiękła Edytowane 26 Października 2012 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 Chyba jeszcze nie było: http://historia.org.pl/2012/10/20/unikatowy-czolg-renault-ft-17-trafi-z-afganistanu-do-polski/ BTW Wieża Lowe to jedyne miejsce gdzie się w ten czołg nie strzela. Zazwyczaj nie wchodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 Nie no fakt, sam zagłosowałem na WoT'a z moich 3 maili, tyle że byłem przekonany, że LoL wygra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 A kiedy zaczyna się promo? Coś już wiadomo ile mamy czasu? Pisali może na blogu albo gdzieś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 W announcements piszą że 2-5 listopad, http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/167481-golden-joystick-awards-2012-live-stream/page__pid__3076811__st__80#entry3076811 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 (edytowane) Ja nigdzie nie widziałem info od kiedy do kiedy to ma być, ale pewnie dadzą jak ten specjal się skończy bo teraz jest x3. EDIT: Tak jak obiecaliśmy, w następny weekend (od 2 listopada) będzie miał miejsce specjal, który został zapowiedziany w newsie na początku miesiąca.No to macie jeszcze trochę czasu na dozbieranie sreberek. W sumie spoko bo dzięki x5 przy odrobinie szczęścia jeszcze szybciej się wyelituje niskie brytyjskie tiery. Edytowane 26 Października 2012 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 O super, powinienem zdążyć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 Wot w zasadzie w swojej kategorii czołgowego MMO nie ma konkurencji . Stąd jego wygrana a także duży ruch w temacie . Ale best MMO to bym go nie nazwał , patrząc na wszystkie bugi i etc to nawet w TOP 10 najlepszych MMO by się nie znalazł . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 (edytowane) WoT wygrał tylko dlatego, że jest jedynym MMO o czołgach. Swoją drogą nie uważacie, że to trochę nie fair, że zniżka jest tylko na IX tiery? Edytowane 26 Października 2012 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 No to będą ładne kumulacje XP - x5 + prem, najs. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 Swoją drogą nie uważacie, że to trochę nie fair, że zniżka jest tylko na IX tiery? IX tiery w cenie VIII tierów. Artyleria VII tieru w cenie VI tieru Zniżka 15% na VIII tiery. 50% zniżka na sprzęt 50% zniżka na garaż 50% zniżka na trening załogi x5 exp za pierwszą wygraną 3 dni premium. Jeszcze mało? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 Taka odskocznia od wysokich tierów ;) Celność marna ale sporo zabawy 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 IX tiery w cenie VIII tierów. Artyleria VII tieru w cenie VI tieru Zniżka 15% na VIII tiery. 50% zniżka na sprzęt 50% zniżka na garaż 50% zniżka na trening załogi x5 exp za pierwszą wygraną 3 dni premium. Jeszcze mało? Mnie tam najbardziej interesuje sprzęt, bo prędko do kolejnej IX nie dotrę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 Hmm no to 10kk trzeba nafarmic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 WoT wygrał tylko dlatego, że jest jedynym MMO o czołgach. Swoją drogą nie uważacie, że to trochę nie fair, że zniżka jest tylko na IX tiery? Tak po prawdzie, to z WoT jest takie MMO jak z CounterStrike'a. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 (edytowane) IX tiery w cenie VIII tierów. Artyleria VII tieru w cenie VI tieru Zniżka 15% na VIII tiery. 50% zniżka na sprzęt 50% zniżka na garaż 50% zniżka na trening załogi x5 exp za pierwszą wygraną 3 dni premium. Jeszcze mało? Ja nie mówię że mi mało:) Tylko tak patrząc z punktu widzenia kogoś kto ma np. 500 czy 1000 bitew, to zniżka na IX tiery go nie interesuje, a zapewne też zagłosował. Ja tam jestem zadowolony z samego premium i sprzętu za pół ceny. Edytowane 26 Października 2012 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 8 tiery to premium 15% taniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 Ja dzisiaj odkupiłem sobie KW 1 żeby pociągnąć drugie drzewko HT, pierwszą bitwę tym tankiem trafiłem jako jeden z top, po ok 2 min zostałem ja i grille, xvm podpowiadał że nie mam się czego bać. http://www.images.net.pl/?di=ZP5B http://www.images.net.pl/?di=HIYR Niby nic a cieszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 Jakby dali jeszcze typa59 i kw-5 do kupienia to w ogóle szaleństwo. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 Tak po prawdzie, to z WoT jest takie MMO jak z CounterStrike'a. A LoL to niby wieksze MMO ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 8 tiery to premium 15% taniej. Faktycznie, nie dopisałem. Mea culpa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 (edytowane) Jakby mi odblokowali w końcu konto to by było szaleństwo. Nic czekam do jutra może ruszą [gluteus maximus]. Nie no golda mi już potrącili ale konta nie odblokowali!! Co mam teraz czekać z 2 tygodnie aż ktoś tam wytrzeźwieje bo wygrali złotego fajfusa. Edytowane 27 Października 2012 przez ememiks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 Zwycięstwo! Bitwa: Cichy Brzeg 27 października 2012 13:08:55 Czołg: VK 3601 (H) Doświadczenia: 2 982 (x2 za 1. zwyc. każdego dnia) Kredytów: 37 231 Osiągnięcia w walce: Specjalista, Strzelec wyborowy, Strzelec pancerny 7 kili :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...