Turkina Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 Ciekawe kto spotował u zielonych E100 czy IS :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 (edytowane) Dostałeś rozpruwacza, czyli tylko dobijałeś te czołgi ostatnią pestką. ;> A reszta strzałów w ogóle dolatywała do celu, penetrowała ? Jakbyś wrzucił statystyki to by było łatwiej wydedukować czemu tyle w plecy jesteś. Ja w swojej najlepszej walce T29 miałem 23 penetracje i ponad 6200 obrażeń także do póki nie widać szczegółów ciężko coś więcej stwierdzić. Jaki dmg zadałeś? 16 trafień z 22 prób, 12 penetracji dmg 2707 Kumam że nie zawsze be zpremki wychodzi się na plus ale miałem tym czołgiem naprawdę kiepskie mecze, z których wpadało trochę kasy. to jest dopiero VII tier Edytowane 30 Października 2012 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 16 trafień z 22 prób, 12 penetracji dmg 2707 Kumam że nie zawsze be zpremki wychodzi się na plus ale miałem tym czołgiem naprawdę kiepskie mecze, z których wpadało trochę kasy. to jest dopiero VII tier No to masz odpowiedz, ledwo 12 penetracji na 22 strzały, do tego dużo dobijania, pewnie jakieś zero hity i taki efekt. Ammo dużo kosztuje i musisz się upewnić że pociski które wystrzelisz faktycznie coś zrobią. Za strzały chybione, odbite i hity za zero kredytów się nie dostaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 Wiem. T28 i tigera do zera. Jak się jest w dole tabeli to cięzko się penetruje wyższe tiery jeszcze nie wymaksowanym czołgiem.Dlatego ujemne kredyty bolą. Powinno to być lepiej zbalansowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 Zwycięstwo! Bitwa: Ruinberg 30 października 2012 13:15:00 Czołg: GW Panther Doświadczenia: 429 (grzywna za uszkodzenie sojuszników: 74) Kredytów: 0 lol, na samym końcu podjechał mi nasz pershing i dostał w zadek za 547, zabrało mi całe 10k kredytów za 2 zniszczonych :( pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 Aktualizacja 8.1 - Aktualizacja ta zostanie wprowadzona na serwer EU 31 października. Prace konserwacyjne na serwerze będą trwały od 7:00 do 13:00. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 :D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 Witam. Robiłem zakupy na amazonie i dostałem kod poromocyjny do wot, tylko dla nowych graczy! Nie będę grał więc wkleję tutaj. Może komuś się przyda: EW4S9E4EK9NH8R Niżej cytat z informacją o kodzie: "Your invitation code is good for 1000 in-game gold and 3 Day Premium Account status. You must be a new player to receive these benefits and simply need to input the code when you create your World of Tanks account. The invitation code can be used only once, during the account creation process. If you are already a World of Tanks player, this invitation code (Valued at $8.00) can be given to a friend to help them get started in the game. Instructions for Invite Code (for New World of Tanks Accounts Only) 1. Click http://wotcode.com/Amazon/?pub_id=amzon_email_invite 2. Click the red PLAY FOR FREE button 3. Create Account page: enter your email, desired in-game name, and password 4. Scroll down and click “Have an invite code?” 5. Submit your invite code 6. Click Play for Free 7. Complete your registration with World of Tanks, then install and run the game. Enjoy!" 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 Małe a cieszy http://imgur.com/HCAdj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Update juz jest: http://dl.wargaming.net/wot/eu/files/WoT_0.8.1_eu_patch.exe Pelna wersja jeszcze nie znalazla sie na serwerze ale przypuszczalnie bedzie to (najprawdopodobniej upload trwa): http://dl.wargaming.net/wot/eu/files/WoT_0.8.1_eu_setup.exe 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Nie wiem jak wy ale ja mam error po zainstalowaniu update z postu Trawienego :F Ci więcej nie chce się też uruchomić ściąganie przez lanczera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Mam to samo ;) Może wina leży po stornie że jeszcze jest 8.0 i lanczer wykrywa wadliwą wersje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Update jest zaplanowany do 13:00 a zwykle serwery chodziły na dwie godziny przed końcem. Zobaczymy. Jak by komuś już działał ten link niech napisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Serwer działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 (edytowane) 100 golda za podanie swojego numeru telefonu w ramach (ekhem) zwiekszenia bezpieczenstwa ;P http://worldoftanks.eu/news/4420-link-your-wargaming-account-your-mobile-phone/ Edytowane 31 Października 2012 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 (edytowane) Update przez launchera działa bez problemu Hallowenowy garaż roxx edit: Pierwsza bitwa i 100% MK I po obu stronach haha :D Edytowane 31 Października 2012 przez kiisiio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 100 golda za podanie swojego numeru telefonu w ramach (ekhem) zwiekszenia bezpieczenstwa ;P http://worldoftanks....r-mobile-phone/ Dodałem swój numer. Jak będą wysyłać jakiś spam to dam znać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Pierwsza bitwa type'm i... Tiger raz za razem dziurawił mi przód wieży. Trzeba będzie zmienić przyzwyczajenia w związku premium ammo za srebro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Yyyyy... Działo tygrysa nawet bez premium ammo nie ma zbytnich problemów z Typem :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 (edytowane) Za to wyłączyli mi możliwość zwycięstw na GW Panther, brakowało mi 1 wygranej w nocy do GW T, 7 przegrana już leci...eh btw. złote pestki zakupione ??? ;) pzd Edytowane 31 Października 2012 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Dodałem swój numer. Jak będą wysyłać jakiś spam to dam znać Da się zmienić ten nr telefonu później? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Numer można zmienić, a usługę potem nawet usunąć - http://worldoftanks.eu/game/guide/pl/account_security/binding-account-mobile-phone#1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Yyyyy... Działo tygrysa nawet bez premium ammo nie ma zbytnich problemów z Typem Wieżę w miejscu "zaokrąglenia", szczególnie z przodu ciężko przebić. A ten walił właśnie w to miejsce raz po raz z około 100m i wszystko wchodziło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Spokojnie jak się ludzie z kredek opróżnią to wróci do względnej normy, bo pewnie z 3-4 pestki każdy będzie woził. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Prem ammo teraz się opłaca na działach typu troll, bo tam będzie można wyjść na zero nawet bez prmki. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 (edytowane) Pełny magazynek do trollguna w KV-2 kosztuje 172,8k ale jako, że pracuję na eff po łikendzie pewnie się zaopatrzę Edytowane 31 Października 2012 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Czy ktoś miał problem z modem xvm w wersji 0.8.1? Mam u siebie wot z językiem PL, ale pomimo tego po odpaleniu przez xvm gra odpala się w ENG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Nie mam problemu, mam nowego xvm 3.1.1 i nie ma szansy na sukces co w sumie jest dobrą zmianą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Ja chyba zakupię kilka złotych pestek do SU-152 tak dla przetestowania. Najgorsze jest to, że rosyjskie gąski pochłaniają nawet gold ammo. Na teście jechałem sobie KV-2 z 152mm i gold ammo, strzeliłem z 20m w bok KV-13 i za zero w gąski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 (edytowane) @maxymili to można zmienić Ciekawsza zmiana to * przy stock wieży. Edytowane 31 Października 2012 przez Turkina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...