dzik86 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 A nie masz jakiegoś moda na drzewko technologiczne ? Bo u mnie się dobrze wyświetla. No właśnie tak się składa, że folder z modami jest pusty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 Mimo tego i tak masz coś zje... skaszanione po Twojej stronie, bo to co pokazałeś, to modyfikacja na kompaktowy wygląd nowego drzewka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 Szkoda, że smocza grań wróciła, nie wiem co oni tam przemodelowali, ale nadal nie lubię tej mapy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 @Turkina: Na forum WoT'a masz ten sam nick? To ty pisałeś, "dlaczego pewna grupa osób obraża wszystkich i modzi nie reagują?" ? jakie polecicie lekkie/srednie czolgi usa/wlk bryt Fajną zabawką jest brytyjski LT Tier II A13. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 Dzisiaj rano widziałem juz 9 Tier brytyjczyków. Lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 A ja wczoraj HT X tieru brytoli. ;> Ludzie konwertują za złoto chomikowane miesiącami doświadczenie na premtankach i mają pierwszego dnia najlepsze czołgi, proste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 Taa proste, ja jeszcze przed 13 w dniu patcha widziałem X tier i to do tego Polak był. Ehh...znowu kilkanaście czołgów do master tankera, wygląda jakby w ogóle nikt nie jeździł obiektem 263 pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 (edytowane) jakie polecicie lekkie/srednie czolgi usa/wlk bryt USA: M24 Chaffee VI tier M4A3E8 T20 M26 Pershing WB: Nie polecam, bo się nie znam ale z pola walki widzę, że kiepskie. Edytowane 1 Listopada 2012 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 rzeczywiscie wot dzieli los innych gier (bfbc2, bf3) i poziom strasznie sie obnizyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Jest już kodzik bonusowy. KOD BONUSOWY: GGWP (prosimy wpisać kod wyłącznie za pomocą dużych liter) Po wpisaniu kodu bonusowego otrzymacie następujące dobra: 3 dni konta premium 5 x Dodatkowe Racje Bojowe 5 x Skrzynka Coli 5 x Czekolada 5 x Ulepszone Racje Bojowe 5 x Mocna Kawa 5 x Pudding i Herbata Kod można wpisać jedynie od 2 listopada od godziny 1:00 do 9 listopada do godziny 11:59. Po tym terminie ważność kodu wygaśnie, więc spieszcie się z jego wpisaniem! Kod bonusowy można aktywować tylko raz na koncie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Zwycięstwo! Bitwa: Kopalnie 2 listopada 2012 01:49:41 Czołg: T-43 Doświadczenia: 1 989 Kredytów: 41 113 Osiągnięcia w walce: Specjalista, Odznaka mistrzowska:As pancerny Pożegnalny prezent od T-43, aż szkoda go będzie sprzedawać, mam nadzieje, że T-44 mnie nie zawiedzie tak samo :) pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Nie szkoda ci gwiazdek x5? Ja właśnie miałem sobie rozegrać z 2-3 bitwy przed spaniem, ale przypomniałem sobie, że przecież x5 będzie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 nom x5 warto zrobic wszystkim co sie ma, bo wiecej free expa wpada, po takiej promo zawsze 20-40k free expa wiecej jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Paaanie.. aby zbić gwiazdki i do przodu. :D Ja sobie prem zostawiam na przyszły weekend, bo teraz nie mam tyle czasu. ;> Ale mi się łatwe walki trafiły, gwiazdki praktycznie na każdym czołgu za pierwszym razem i sumki też nie złe, ~5k xp bez premy. Nawet na IX tierze zarobiłem ~20k kredytów. :> Skończyłem T20, bardzo fajny czołg był, teraz tylko uzbierać kasę na persa (promocja wyssała ze mnie trochę grosza jeśli chodzi o wyposażenie..). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Szkoda, że smocza grań wróciła, nie wiem co oni tam przemodelowali, ale nadal nie lubię tej mapy. To jest jedna z lepszych map (o ile nie najlepsza) w tej grze. Jeżeli nie wiesz, co jest przemodelowane, to musisz być w przegrywającej drużynie :lol: Za to to, co zrobili z El Halluf, woła o pomstę do nieba. Jak ją zobaczyłem pierwszy raz po zmianie, to tylko "co to, k..a, jest" udało mi się wykrztusić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Mało słyszałem pozytywnych komentarzy na temat tej mapy, ale ok ja się nie znam za mało bitew mam. ;> El Halluf to za to jedna z moich ulubionych map zaraz po klimatach miejskich i dla mnie zmiany są ok, taktyka się nie zmieniła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Jak dla mnie taktyka na elhaluf sie bardzo zmienila. Jazda 10 czolgami na A1 juz jest niemozliwa. Poza tym podjazd jest mniej stromy i duzo latwiej jest trafic kogos kto chowa sie na dole. Wiekszosc druzyn juz nie pcha sie na A2 tylko chowa na C1. Ale to chyba dobrze bo trzeba wiecej kombinowac srodkiem. Zmienilo sie tez Abbey i duzo trudniej gra sie arta. No nic, trzeba sie przyzwyczaic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 (edytowane) @demon92. Tak ten sam nick czekam teraz na odpowiedź z suportu. O ile inne tickety rozpatrywali szybko to ten o dziwo jakoś nie. Dzięki za kod ale raczej wykorzystam go w tygodniu mniejsze parcie graczy na zbicie gwiazdek. Choć przyznaje KT mnie dziś zaskoczył 1 bitwa http://imgur.com/qdXlE Edytowane 2 Listopada 2012 przez Turkina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Jak dla mnie taktyka na elhaluf sie bardzo zmienila. Jazda 10 czolgami na A1 juz jest niemozliwa. Poza tym podjazd jest mniej stromy i duzo latwiej jest trafic kogos kto chowa sie na dole. Wiekszosc druzyn juz nie pcha sie na A2 tylko chowa na C1. Ale to chyba dobrze bo trzeba wiecej kombinowac srodkiem. Zmienilo sie tez Abbey i duzo trudniej gra sie arta. No nic, trzeba sie przyzwyczaic Mam wrażenie, że spieprzyli te mapy przeróbkami. Lubiłem Abbey, lubiłem Halluf. Teraz ilość normalnego* terenu drastycznie zmalała, za to tego pojawiły się jakieś przeszkadzajki w postaci wszechobecnych podjazdów, kamieni i wąskie gardła. * - normalnego terenu - takiego po którym jedziesz z jednostajną prędkością bez obawy, że jakiś poganiacz w medzie będzie się pluł, że zwalniasz kolumnę. O właśnie, kolumnę. Bo już się nie daje jechać trzema czołgami jeden obok drugiego. Przynajmniej nie tak, jak dawniej :/ O, i jedną wkurzającą rzecz zauważyłem - centymetrowej wysokości przeszkadzajki (kamyki, płoty, etc.). Jak to jest, że przejeżdżasz przez dom (nie każdy) jakby był z papieru, ale przy najechaniu na resztki zniszczonego słupka, dostajesz -90% do prędkości? Jechałem sobie T34, zniszczyłem płot... pech chciał, że obiema gąsienicami wjechałem na słupki. Zwolniłem w trybie natychmiastowym praktycznie do zera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Jak dla mnie taktyka na elhaluf sie bardzo zmienila. Jazda 10 czolgami na A1 juz jest niemozliwa. Poza tym podjazd jest mniej stromy i duzo latwiej jest trafic kogos kto chowa sie na dole. Wiekszosc druzyn juz nie pcha sie na A2 tylko chowa na C1. Ale to chyba dobrze bo trzeba wiecej kombinowac srodkiem. Zmienilo sie tez Abbey i duzo trudniej gra sie arta. No nic, trzeba sie przyzwyczaic Ja gram na randomach a Ty piszesz o jakiś taktykach na clanwarsy. ;> Dla mnie dalej jest tak jak było czyli walka o górkę i jazda. Jestem niedzielnym graczem nie zagłębiam się w jakieś szczegóły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 No to krótkie info dla niedzielnego gracza: Już nie ma walki o górkę, a przynajmniej nie na taką skalę (bo i tak strzela jeden/dwóch, a reszta stoi grzecznie z braku miejsca i obrywa od artylerii/td z okolicznych wzgórz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Dla mnie super info, bo nie ma nic gorszego jak zerg i przepychanie się w jednym miejscu.. Fajnie, że dali fizykę, przemodelowali mapki, trzeba od nowa kombinować, mi to pasuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Jak dla mnie to też trochę przesadzili w niektórych miejscach z teselacją ;) pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 (edytowane) Próbuję wykonać czystą instalację nowej wersji WoT. Po odinstalowaniu starej oraz czyszczeniu rejestru mam takie cyrki (załącznik). Zna ktoś problem? Reinstalowałem netFram.4 i nic. Edytowane 2 Listopada 2012 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 @demon92. Tak ten sam nick czekam teraz na odpowiedź z suportu. O ile inne tickety rozpatrywali szybko to ten o dziwo jakoś nie. Dzięki za kod ale raczej wykorzystam go w tygodniu mniejsze parcie graczy na zbicie gwiazdek. Choć przyznaje KT mnie dziś zaskoczył 1 bitwa http://imgur.com/qdXlE To jest paranoja co się na forum WoT'a dzieje, tutaj hrabia i kilku jego przydupasów by już dawno miało bana, ale tam nie, no bo przecież jak można zbanować kogoś kto wali gold ammo na randomach, więc i sporo kasy na konto firmy trafia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryndza Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Posiada ktoś JagdTigera 8,8? Jakie wrażenia? Chcę skorzystać z 15% przeceny i zastanawiam się czy to dobry wybór. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Victory! Battle: Murovanka 2 listopada 2012 12:57:46 Vehicle: Löwe Experience received: 6 255 (x5 for the first victory each day) Credits received: 90 097 Ale bitwa 5.1K dam. W E75 w dolną płytę wchodziło jak w masło :P BTW bez premki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkkam Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 @Havok zobacz nagłówk okna, woła o C++ Runtime Library. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 (edytowane) Co można więcej zrobić, żeby wtopić bitwę? Porażka Bitwa: Cichy Brzeg 2 listopada 2012 14:33:48 Czołg: T110E4 Doświadczenia: 617 Kredytów: 35 825 Osiągnięcia w walce: Medal Radley'a-Waltersa, Specjalista, Snajper, Strzelec pancerny 3 dni premium zostawię na grę w tygodniu, szkoda nerwów. Edytowane 2 Listopada 2012 przez ShaoLee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 @Havok zobacz nagłówk okna, woła o C++ Runtime Library. Tak widzę, wklepałem w google i pobrałem vcredist_x64 z SP1. Zrobiłem aktualizacje Win7, było wiele poprawek różnych bibliotek. Ale wciaż bez skutku. Na forach WoT takie problemy widzę nierozwiązane. Tyle dobrego że właśnie odpakowuję SSD, więc będzie clean install i pewnie wszystko zadziała. Ale już dla potomnych chciałem to rozwiązać. 2 m-ce nie odpalałem sprzętu, po powrocie Launcher WoT nie działał sam z siebie, wywalając taki sam komunikat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...