dzik86 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 (edytowane) Ja się skusiłem na ten kod, podjąłem pewne ryzyko utraty 9zł, bo gram na amerykańskim serwerze, ale się udało Dodatkowo będę miał co czytać w WC :lol: Tutaj macie kod dla nowych, może się komuś przyda: 6T2AT9-E3EECR Edytowane 5 Listopada 2012 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 To ja w imieniu kolegi podziękuję za kod. On tu konta nie ma a ja go od miesiąca namawiałem na WoT, teraz się udało. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 U mnie do garażu zawitały: -GWTiger O to będziesz płakał i przeklinał ten zakup, zresztą tak jak ja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 O to będziesz płakał i przeklinał ten zakup, zresztą tak jak ja GwTiger z drugim działem jest rewelacyjny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 (edytowane) Na pierwszym dziele i nie narzekam, trzeba po prostu myśleć gdzie będziesz chciał strzelać za jakiś czas. Już w drugiej bitwie ubiłem E-100 :F niestety nasze próbowałem ubić T-44 który się zbliżył do naszego. Ledwo wygraliśmy. Ale świadczy o tym, że nawet pierwsze działo ma kopa. Do drugiego działa trzeba zwiększyć nośność więc 16900 + 67500 = 84400 expa. Long long way Od dzisiaj tydzień przerwy. Akurat po evencie nic ciekawego nie ma a odwyk się przyda.Na stronie wo jest świetny film instruktażowy na czym polega penetracja i jakie czynniki mają na nią wpływ: http-~~-//youtu.be/wq5S8CrsUig CC aby wybrać język napisów. Edytowane 5 Listopada 2012 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Kolejna świetna...przegrana ;) Tyle dobrze, że człowiek swoje zarobił. Porażka Bitwa: Lotnisko 5 listopada 2012 21:08:29 Czołg: T34 Doświadczenia: 973 Kredytów: 99 550 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 No to dziś w ramach nagrody za doładowanie złotem, MM mnie tak losuje że cały czas przegrywam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 wytłumaczy mi ktoś dlaczego losuje mnie do bitew, gdzie jestem najniższym tierem razem z działami? to jest nieporozumienie biorę PzKpfw 38 nA i wrzuca mnie na serwer z 7 tierami... a mam tylko wieżę i działo niestockowe WTF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Uważa Cię za scouta. Ten czołg ma takie zadanie. Nie masz strzelać, tylko wskazywać pozycje wrogów, więc im wyższe tiery tym lepiej dla Ciebie, więcej expa i kasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Ale zaliczyłem faila na Hummelu, zamiast odkryć nowe działo, odkryłem nowe gąski :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Uważa Cię za scouta. Ten czołg ma takie zadanie. Nie masz strzelać, tylko wskazywać pozycje wrogów, więc im wyższe tiery tym lepiej dla Ciebie, więcej expa i kasy. ale to nie jest szybki czołg... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 ale to nie jest szybki czołg... AMX12t to też g...nie skaut a tak jest losowany. Życie. no i kolejna wtopa. Porażka Bitwa: Bezdroża 5 listopada 2012 22:55:12 Czołg: T34 Doświadczenia: 1 014 Kredytów: 107 061 Osiągnięcia w walce: Snajper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 @up z premką? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 @up z premką? Ano, dali 3 dni to trzepie kasę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Ja skorzystalem z promocji i mimo watpliwosci skusilem sie na T34. Czolg jak dla mnie jest genialny i w dodatku nigdy wiecej problemow z kasa, zawsze te okolice 100k z premium. Teraz juz nie wiem na co ja wydawac. Nie moge tylko zrozumiec opancerzenia wiezy. O ile ponad 200 z przodu jest ok to lekko ponad 100 po bokach to dla mnie nieporozumienie bo na tyl wsadzili znow 200 nie wiem po co. Wolalbym jakies niecale 200 po bokach, a z tylu ok 80 no ale nie mozna miec wszystkiego. Tapatapatap i9001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 (edytowane) po radach maxymili'ego wybralem droge rozwoju, na co najlepiej przeznaczyc 6k golda?niewazne, kupilem superpershinga i muszę powiedzieć, że przyjemna maszynka (screen z 2 bitwy, jak na nooba nieźle mi idzie) ;P Edytowane 6 Listopada 2012 przez grzechuk 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 SP ma to do siebie, że jak trafisz na nooba, to możesz stać przed nim aż właduje w Ciebie całą amunicję i tak wiele ci nie zrobi. Na teście nim grałem to pakowało we mnie 5 albo 6 czołgów i nie mogli mi nic zrobić:) Trochę boli brak penetracji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 Wiadomo, że jak czołg był nowy to nie każdy wiedział gdzie walić. ;> W sumie teraz jak się dobrze ustawi to z dalszej odległości ciężko w weakspoty trafić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 Super Pershing... taki dziwny Amerykanin z przodem od KW :lol: Rykoszetowałem na nim już wszystkim w tej grze, nawet artylerią. -=--=-=--=- Niech mi ktoś wytłumaczy: - Grałem T-50, to mnie mało szlag nie trafił - ciągle albo ostatni na liście, albo równorzędne tiery robiły mi z doopy jesień średniowiecza. - Gram Leopardem i nie wiem nawet kiedy zrobiłem na nim 30k expa... żal będzie sprzedawać :blink: Aż taka różnica między nimi jest, czy po prostu ja nie lubię ruskich (IS-4 + obiekty TD imo są genialne, no ale whatever)? -==-=---=-- Mini Maus jest fajny... wczoraj razem z T30 wykosiliśmy na Himmelsdorfie pół wrogiego teamu. T30 chował kadłub, ja kadłub wystawiałem. Dwa IS-3 pod koniec bitwy stały bezradnie i nawet nie próbowały w nas strzelać, dopóki na nich nie ruszyliśmy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 Wczoraj na el halluf wrogi IS odbił wieżą mój pocisk z IS-8 (~270 peny) i kumpla z E-75 noob-ammo z 311 peny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 SP ma to do siebie, że jak trafisz na nooba, to możesz stać przed nim aż właduje w Ciebie całą amunicję i tak wiele ci nie zrobi. Na teście nim grałem to pakowało we mnie 5 albo 6 czołgów i nie mogli mi nic zrobić:) Trochę boli brak penetracji. Superpershing: Penetracja 170 - to nie jest na tym poziomie tragedia, obrażenia 240, typowe dla meda. Nadrabia dobrym pancerzem. M26: 180 Panter M10: 150 Panter II: 230 T-44: 175 ale obrażenia 235 Centurion Mk. I: 230 Typ59 (niedostępny): 175. Z czołgów premium jedynie typ59 uznał bym za konkurencyjny w zbliżonej cenie, zdaje się był nieco droższy, ale jest już niedostępny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 Tylko co on ma wspólnego z medem oprócz działa ? Wolne to jak wół, obrót wieży chyba taki jak w moim T34, jedynie może służyć jako żywa tarcza, którą ciężko przebić z przodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 GwTiger z drugim działem jest rewelacyjny. Tylko jak żyć z pierwszym działem panie premierze??? Na pierwszym dziele i nie narzekam, trzeba po prostu myśleć gdzie będziesz chciał strzelać za jakiś czas. Już w drugiej bitwie ubiłem E-100 :F niestety nasze próbowałem ubić T-44 który się zbliżył do naszego. Ledwo wygraliśmy. Ale świadczy o tym, że nawet pierwsze działo ma kopa. Do drugiego działa trzeba zwiększyć nośność więc 16900 + 67500 = 84400 expa. Long long way Pierwsze działo ma kopa? Toż nie jest wiele silniejsze od topowego działa GW Pantery a trafić nim coś to cud. Mam na razie 24% celności, dla porównania GW Panterka 46%, Hummel 37%. M7 Priest wróć ale to nie jest szybki czołg... Nieważne, załóż siatkę i lornetkę. Znajdź dobry krzaczek na mapie spotuj, nie strzelaj. Jak dobrze ukryjesz czołg to będziesz niewykrywalny do 50m. Niech mi ktoś wytłumaczy: - Grałem T-50, to mnie mało szlag nie trafił - ciągle albo ostatni na liście, albo równorzędne tiery robiły mi z doopy jesień średniowiecza. - Gram Leopardem i nie wiem nawet kiedy zrobiłem na nim 30k expa... żal będzie sprzedawać Aż taka różnica między nimi jest, czy po prostu ja nie lubię ruskich (IS-4 + obiekty TD imo są genialne, no ale whatever)? lol T-50 niszczy każdy tier 4 jak chce, no może z paroma wyjątkami. Jak będziesz grać lekkimi to ciągła obecność w pierwszej piątce od dołu jest normą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 lol T-50 niszczy każdy tier 4 jak chce, no może z paroma wyjątkami. Jak będziesz grać lekkimi to ciągła obecność w pierwszej piątce od dołu jest normą. Nie odrobiłeś zadania z czytania ze zrozumieniem. Grałem T-50. Gram Leopardem. Napiszę więc bez owijania w bawełnę: Dlaczego T-50 w porónaniu do Leoparda to taka padaka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 Pierwsze działo ma kopa? Toż nie jest wiele silniejsze od topowego działa GW Pantery a trafić nim coś to cud. Mam na razie 24% celności, dla porównania GW Panterka 46%, Hummel 37%. M7 Priest wróć Jeden strzał, cały GWTiger poleciał, drugi strzał, JgPzE100 ok 30% HP do piachu. Nie twierdzę, że jest super. Ale w perspektywie jest poprawa dmg więc z przyjemnością można się nim pobawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 co mi przypomina że już chyba niewiele brak mi do 2 działa na m40/43 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 Superpershing: Penetracja 170 - to nie jest na tym poziomie tragedia, obrażenia 240, typowe dla meda. Nadrabia dobrym pancerzem. M26: 180 Panter M10: 150 Panter II: 230 T-44: 175 ale obrażenia 235 Centurion Mk. I: 230 Typ59 (niedostępny): 175. Z czołgów premium jedynie typ59 uznał bym za konkurencyjny w zbliżonej cenie, zdaje się był nieco droższy, ale jest już niedostępny. Tylko SP nie jeździ jak med, a jak HT, co utrudnia objeżdzanie od boku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 Nie odrobiłeś zadania z czytania ze zrozumieniem. Grałem T-50. Gram Leopardem. Napiszę więc bez owijania w bawełnę: Dlaczego T-50 w porónaniu do Leoparda to taka padaka? A potrafisz jakoś to uzasadnić. Też sobie mogę napisać że T29 to padło, a Tygrys odparowuje inne czołgi samą swoją aurą. BTW. Po Twoich statach nie widać specjalnej różnicy. T-50 -> średni dmg - 182; średni exp - 282; Leopard -> średni dmg - 174; średni exp - 292; Jeden strzał, cały GWTiger poleciał, drugi strzał, JgPzE100 ok 30% HP do piachu. Nie twierdzę, że jest super. Ale w perspektywie jest poprawa dmg więc z przyjemnością można się nim pobawić. Miałeś farta i tyle, ja też w pierwszej walce odstrzeliłem AMX50B na strzał, i MAUSa na 3. Dla szerszego porównania dopiszę celność art którymi grałem już jako w miarę ogarnięty gracz. 1.) SU-5 -> 56% 2.) AMX105AM -> 47% 3.) GW Pantera -> 46% 4.) M41 -> 44% 5.) SU-8 -> 41% 6.) M7 Priest -> 39% 7.) GW Tiger -> 24% - żal, a każda pestka to 1,3k cr i w dodatku większość leci psu w d***, każda bitwa to średnio -10k cr, nawet na premium ciężko wyjść na plus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 A potrafisz jakoś to uzasadnić. Też sobie mogę napisać że T29 to padło, a Tygrys odparowuje inne czołgi samą swoją aurą. BTW. Po Twoich statach nie widać specjalnej różnicy. T-50 -> średni dmg - 182; średni exp - 282; Leopard -> średni dmg - 174; średni exp - 292; Potrafię: - Expienie na T-50: ciach!a, znowu trzeba daily double <_< - Expienie na Leopardzie: ♫ Sialala ♪♫ /*robi jeszcze 4 bitwy dla samej przyjemności*/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 Potrafię: - Expienie na T-50: [ciach!]a, znowu trzeba daily double - Expienie na Leopardzie: ♫ Sialala ♪♫ /*robi jeszcze 4 bitwy dla samej przyjemności*/ I co ja mam na to odpowiedzieć? Jak Ci leży leopard to się ciesz. Oba czołgi są dość dobrze zaprojektowane, może z delikatną przewagą na rzecz T-50, który jest łatwiejszy do prowadzenia dla słabszych graczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...