Szawel Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Faktycznie fajnie się lata z X-B. Kąśliwa pstrykawka i dość szybka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Nie było łatwo zrobić Asa na Lori więc podam :) http://speedy.sh/MDh...-asia.wotreplay Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 Niech mi to ktos prosze wyłumaczy jak to jest. Jedzie przede mna w lesie 6 czołgów a przecnik widzi tylko mnie i do mnie nap**** arty i wszystko co ma działo??? WTF???!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 Podejrzewam ze skupili sie na najlatwiejszym celu (bo o to ze celowali w najcenniejszego przeciwnika nie podejrzewam zadnego random teamu :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 (edytowane) Niekoniecznie. Jakiś czas temu rozwaliliśmy jakiś czołg, który wjechał w któregoś z naszych. Jechaliśmy bodaj we czterech w pierwszej linii. Do mnie praktycznie nic nie strzelało, za to do teamu (głównie Niemce i USA) jak najbardziej. Ale nawet nie to jest śmieszne. Znaleźliśmy Lwa (padł), T34 (padł), E-75 (padł)... Dopiero przy E-75 zacząłem obrywać, mimo że goście za mną zgarniali szoty już od jakiegoś czasu. Podjeżdżam trochę do przodu i... jebut - wbijam się na czołówkę w dziób obiektu 268 :blink: Edytowane 15 Listopada 2012 przez m4r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 Ja to się już przyzwyczaiłem bo często zgarniam pierwszy mimo iż jadę w otoczeniu 3-4 sojuszników w jednej lini, arta zresztą też jakoś chętniej do mnie wali a nie do czołgów oddalonych o długość pojazdu Od 2 dni mam problem z penetracją na wszystkich czołgach, w co bym nie wsiadł jest problem z przebiciem mimo iż powinno spokojnie wejść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 Z moim obserwacji szczególnym magnesem na pierwsze shoty jest Löwe (zazdrość o zarobki czy jak? :)) Chociaż w sumie to wielka i powolna krowa, która oprócz wieży jest też bardzo miękka... więc chyba nie ma się co dziwić. Drażnią mnie SuperPershingi... Da się to w ogóle przebić z przodu np. działem Typa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 Wczoraj na treningu straciłem na SP grzecha z 300m tylko 10 pocisków (Lew) :lol: Śmieszna sytuacja - trzy pociski wylądowały praktycznie w jednym miejscu (rozrzut paręnaście cm, z tego co widziałem) i zrobiły combo: - hit za 0 - ding - zjechanie z ~300hp. Z dwóch pocisków, które trafiły w wieżę, jeden poszedł w osłonę działa z (mojej) lewej strony - ding, z (mojej) prawej strony - hit. Najwięcej strzałów weszło w górny pancerz kadłuba, tak jakby ten czołg był odwrócony po prostu - w górny kadłub wchodzi, w dolny ni cholery. Plus jest taki, że on zdjął mi HP tylko raz albo dwa, więc w 1v1 SP jest skazany na porażkę. Ale... jak jest ich dwóch, gdzie SP robi za chłopca do bicia, a ktoś inny (nawet jakiś med 7 tieru) trolluje cię po każdym strzale, i się chowa, masz w większości pozamiatane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 (edytowane) Tak, strzelaj w wieżyczkę dowódcy, jest zaraz za tymi dwoma "rurami" na wieży, możesz też próbować przebić gniazdo km-u czy turret ring. Edytowane 15 Listopada 2012 przez WestCoach 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 Może nie najlepszy poradnik na yt, ale wyjaśnia o co chodzi, SP już mi nie straszne, wręcz przeciwnie, sami uciekają http-~~-//www.youtube.com/watch?v=MF2ZgOvLvFc pzd 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 (edytowane) Może nie najlepszy poradnik na yt, ale wyjaśnia o co chodzi, SP już mi nie straszne, wręcz przeciwnie, sami uciekają pzd No brakuje tylko strzałów z ponad 300 metrów, ale wtedy to już będzie czysta loteria. Edytowane 15 Listopada 2012 przez ShaoLee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 (edytowane) Fajna gra i As pancerny wpadł Edyta: zakupilem na alledrogo proste sluchawki do komunikacji z wami (jakies logitechy z wymiennymi kolorowymi okladkami za 6,50;-) ). I teraz pytanie. Czy ktos ma wejscia lub mozliwosc stworzenia kanalu dla naszego klanu na TS3? Bo jak zapewne zauwazyliscie jakosc komunikacji w WOTowym "TS" nie jest ciekawa. Edytowane 15 Listopada 2012 przez Ram1rez 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 (edytowane) Edyta: zakupilem na alledrogo proste sluchawki do komunikacji z wami (jakies logitechy z wymiennymi kolorowymi okladkami za 6,50;-) ). I teraz pytanie. Czy ktos ma wejscia lub mozliwosc stworzenia kanalu dla naszego klanu na TS3? Bo jak zapewne zauwazyliscie jakosc komunikacji w WOTowym "TS" nie jest ciekawa. a daj linka do tego sprzęta Edytowane 15 Listopada 2012 przez ShaoLee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 dziś przy plutonie poszedłem do klopa i jak się łamałem to mi korki wywaliło sorry chłopaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 a daj linka do tego sprzęta A proszę bardzo http://allegro.pl/logitech-zestaw-sluchawkowy-internet-chat-headset-i2778113780.html polowałem na inne (http://allegro.pl/sluchawki-logitech-nowe-i2770759428.html) ale nie dam za słuchawki z mikro więcej niż 20zł bo i tak nie wytrzymają miesiąca znając życie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 dziś przy plutonie poszedłem do klopa i jak się łamałem to mi korki wywaliło sorry chłopaki Nie jedz więcej tego, co jadłeś :P 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastersrybnik Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 Czesc, Z polecenia Trawiennego zgłaszam chęć przystąpienia do klanu. Nick w grze to mastersrybnik. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=2790474148&ap=2&bid=7321&aid=24562922&tid=0 Polski MS-1 zwany dalej F126p HT ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 znalazlem na pc lolu :) http://www.file-upload.net/download-6788159/20121108_0105_germany-E-100_37_caucasus.wotreplay.html e100 spadl se na uszkodzonego t62 i calego m48...ubil oba 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 Wyjaśnijcie mi jak działają te laddery na eslu... Zapisuję się na bitwę w matchmakerze i co dalej? To mi samo odpali WOTa? Czy ja mam odpalić i coś zrobić żeby załadował się zaplanowany mecz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heex307 Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 Trzeba zrobić pokój treningowy, a bitwa musi być potwierdzona, inaczej nikt nie przyjdzie. Na koniec robisz screeny i upload, ale lepiej poczytaj na ich stronie, bo coś tam zmieniali w regulaminie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 Chcemy uczcić to historyczne wydarzenie za pomocą niewielkiej oferty specjalnej. Od 7:30 w sobotę, 17 listopada, do 7:00 we wtorek 20 listopata będziecie mogli skorzystać z następujących bonusów: 50% zniżki na następujące pojazdy: M3 Lee, amerykański czołg średni IV poziomu M3 Stuart, amerykański czołg lekki III poziomu PzKpfw III, niemiecki czołg średni IV poziomu PzKpfw IV, niemiecki czołg średni V poziomu M7 Priest, amerykańskie działo samobieżne IV poziomu StuG III, niemiecki niszczyciel czołgów V poziomu Zrób zamieszanie na pustyni za pomocą czołgów, które brały udział w tej historycznej operacji! 50% zwiększony przychód dla następujących pojazdów: M3 Lee, amerykański czołg średni IV poziomu M3 Stuart, amerykański czołg lekki III poziomu PzKpfw III, niemiecki czołg średni IV poziomu PzKpfw IV, niemiecki czołg średni V poziomu M7 Priest, amerykańskie działo samobieżne IV poziomu StuG III, niemiecki niszczyciel czołgów V poziomu Every special is a new occasion to rake in the credits! Choose your tanks wisely and give your credit account a much appreciated boost! Trzykrotny mnożnik doświadczenia za pierwsze zwycięstwo każdego dnia Chcemy nagrodzić każdego, kto pragnie odtwarzać historyczne bitwy Drugiej Wojny Światowej. Dodatkowe doświadczenia powinno być odpowiednim wynagrodzeniem! 50% zniżki na materiały eksploatacyjne za kredyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 Chyba pora Stuga III odkupic poki nie znerfili mu L70 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 Ja to się już przyzwyczaiłem bo często zgarniam pierwszy mimo iż jadę w otoczeniu 3-4 sojuszników w jednej lini, arta zresztą też jakoś chętniej do mnie wali a nie do czołgów oddalonych o długość pojazdu Czolgisci maja swoje humory i zawistne zachowania. Np pierwszy zawsze obrywa Type 59 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 Bo oni zawsze wyjeżdżają na scouta. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 (edytowane) ogłoszenia parafialne na 1 sobotę NIEZWYKŁĄ! Dziś postaramy się śmignąć kompanię. Potrzeba nam: - czołgów ciężkich tier VIII zalecane czołgi to: IS-3, Tiger II, T34 i inne - czołgi średnie tier VIII zalecane czołgi to: Type 59, M26, Pantera II i inne - czołgi lekkie tier VIII zalecane czołgi to AMX 13-90 i inne - artyleria tier VI zalecane arty to: S-51, GWPanther i inne - niszczyciele czołgów tier VIII zalecane to: T28, ISU-152, Ferdynand, JagdPanther2 Planujemy zebrać się ok godziny 21 i zagrać coś wspólnie. Kto może serdecznie zapraszam Edytowane 17 Listopada 2012 przez Ram1rez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 (edytowane) ogłoszenia parafialne na 1 sobotę NIEZWYKŁĄ! Dziś postaramy się śmignąć kompanię. Potrzeba nam: - czołgów ciężkich tier VIII zalecane czołgi to: IS-3, Tiger II, T34 i inne - czołgi średnie tier VIII zalecane czołgi to: Type 59, M26, Pantera II i inne - czołgi lekkie tier VIII zalecane czołgi to AMX 13-90 i inne - artyleria tier VI zalecane arty to: S-51, GWPanther i inne - niszczyciele czołgów tier VIII zalecane to: T29, ISU-152, Ferdynand, JagdPanther2 Planujemy zebrać się ok godziny 21 i zagrać coś wspólnie. Kto może serdecznie zapraszam Mogę podjechać Panterą II, ale zwykle gram nią jak memeja więc nie wiem czy warto. Zdecydowanie bardziej odnajduję się w HT, niestety mój Tiger II i Lew mają bana ;/ Edytowane 17 Listopada 2012 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 Jak to bana ? Nie idzie i nie grasz nimi ? ;> Ram1rez - T29 to nie niszczyciel ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 ogłoszenia parafialne na 1 sobotę NIEZWYKŁĄ! Dziś postaramy się śmignąć kompanię. Potrzeba nam: - czołgów ciężkich tier VIII zalecane czołgi to: IS-3, Tiger II, T34 i inne - czołgi średnie tier VIII zalecane czołgi to: Type 59, M26, Pantera II i inne - czołgi lekkie tier VIII zalecane czołgi to AMX 13-90 i inne - artyleria tier VI zalecane arty to: S-51, GWPanther i inne - niszczyciele czołgów tier VIII zalecane to: T29, ISU-152, Ferdynand, JagdPanther2 Planujemy zebrać się ok godziny 21 i zagrać coś wspólnie. Kto może serdecznie zapraszam Postaram się być :b Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 Ja jak cos moge poszalec z wami w IS3, Tigerem 2 czy T34 :) Tylko mam nadzieje ze niezapomne sie lognac o tej godzinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...