ath Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2012 Panowie taka prośba, jakbyście mogli się przenieść z pogaduszkami do tego tematu -> http://forum.purepc.pl/topic/349265-ppc-world-of-tanks-dyskusja-czlonkow-klanu-purepcpl/ Ten jest informacyjny a został trochę zaspamowany dyskusją klanowiczów. :) 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2012 Tu jest 398 stron pogaduszek, bo od tego chyba forum jest i zakładanie kolejnego tematu jest bezcelowe. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2012 Jak tam chcecie, ale teraz ciężko znaleźć jakieś info o grze jak rozmawiacie o walkach taktykach itp. Sprawdziło się w przypadku BF3 i CS także myślę, że i do WoT'a taki temat będzie dobrym rozwiązaniem. Człowiek chce dobrze a tu od razu najazd i minusy daje. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkkam Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2012 (edytowane) LT: Chaffee (max, skille, ogarniam) AMX 13 90 (załoga ok ale mało nim grałem i czasami mogę więcej Chaffee narobić zamieszania) HT: IS-3 ARTY: SU-14 (załoga ma po 4 skille) Edytowane 18 Listopada 2012 przez szkkam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulv Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2012 MT Type 59, M26 załogi 200% HT IS-3 (załoga 150%), T34 (załoga 300%) ARTY SU-8 tylko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2012 Masz replay? niestety nie, atm wyłączone mam, bo gra lezy na ssd i coś ostatnio go zapychało...kingston 40gb to za duzo pola do manewru nie ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2012 MT: AMX 13 90 (załoga ok ale mało nim grałem i czasami mogę więcej Chaffee narobić zamieszania) to nie jest med Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkkam Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2012 My bad, wydawało mi się że już od tego tieru to medy ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2012 Ja mam typa i T34, jakoś innych 8 chwilowo brak. S-51 zmieniłem tydzień temu na Obj212 i trochę żałuję, bo Ską wymiatałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2012 (edytowane) Proponuję od razu zrobić listę kto czym może jeździć by później opracować strategię: Lista kto czym może jeździć Jakie są warunki? Do 8 tieru tylko? Słabo bo mam większość dobrych od 9. LT - T-50-2 175% dobrze nie rewelacyjnie MT - 9 tier 4 szt HT - T34 464% expa ogarniam, KV-2 326% expa ogarniam + 9 tier 4 szt + 10 tier 2 szt TD - "AMX AC Mle. 46" 97%, SU-152 178% troll gun, ogarniam , Stug III 89% średnio + 9 tier T30 264% ogarniam SPG - Hummel 195% jako tako, GWTiger 17cm 190% fajnie mi się nim gra ale daleko do perfekcji Edytowane 18 Listopada 2012 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2012 Ja też coś mam choć gracz ze mnie przeciętny; HT- IS-3, Lowe MT- PantherII TD- Ferdinand, AC Mle 48 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2012 (edytowane) Też chyba odkupię IS-3. Do tych kompanii jaka jest max artyleria? 5 tier? Drogi Wargaming... jak by wam to delikatnie napisać... CHYBA SE, [ciach!]A, ŻARTUJECIE. 1000dmg na 7 penetracji. Czyli mamy średnio ~150 dmg na strzał. Z działa które ŚREDNIO robi 490 dmg. Strzelane na 100-200 metrów do [ciach!]ianych Francuzów. No bez jaj. Witam w Klubie. Ja podczas naszej ostatniej walki trafiłem jakiegoś angola z ferdasa w bok za 0 dam, potem T34 w przód kadłuba równiez za radosne 0 dam. Wiecej pocisków już nie wystrzeliłem To było wtedy jak dostlismy do jaja :P Edytowane 18 Listopada 2012 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2012 To poczytajcie sobie o strzałach za 0 na forum, jest tego kilka stron. Po prostu ta gra ma elementy losowości i raz się uda a raz nie. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2012 ta...tylko przy niemcach o wiele bardziej to boli nizy przy innych nacjach bo: -pociski mają tansze -bo czesciej strzelają -bo pen większy wiec jak na niemcu se strzelisz raz na 14sek(z celowaniem to 15) i widzisz strzał za 0 to cie trafia gorzej niż w przypadku innych nacji... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2012 narazie tylko t34 i t26e3, zabralem sie ostro za amxy i do konca roku powinien byc 8 tier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 Panowie, jeśli jeszcze ktoś posiada kodzik dla nowych to chętnie przyjmę, staram się wkręcić kolegę, wiem ze już założył konto ale to dzień temu, myślę ze 1.5k złotka zrobi nowe i trochę nim pogra. Będe wdzięczny na ew. kod dla nowego gracza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 niech kupi komputer swiat za 9 zł 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 @Beerd: Później ci podeślę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 (edytowane) To ja wam podpowiem jaki secik najlepiej sprawdza się na kompaniach 8tier: 2x AMX 13 90 - jako spoterzy 3x arta - S51 + 2x GW lub Lorki bo szybko strzelne 1 med T44/t59 lub 1-2 AMX 50 100 Cała reszta to IS3 lub ewentualnie 1-2 T32, choć isy najlepiej się sprawdzają na kompaniach T34, Lowe i Tdki można sobie darować bo bo są za wolne i mało przydatne na kompaniach. Jak już postawicie TS to mogę kiedyś wpaść pograć z wami, może Banzai też się skusi choć ta maruda nie lubi przegrywać btw w końcu udało mi się nabić Mastera na T110e5 :] Edytowane 19 Listopada 2012 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 ładnie ale miałem wiency :P tyle że to było chyba przed paczem ze zmianą MM, gdzie pakowało do bitwy tier 6 nawet, więc może dlatego kojarze wynik 96k kasy, expa nie pamiętam niestety co do kampanii to podpisuję się pod tym co napisałeś obiema rencyma, bo cza mieć przedewszystkim szybkie czołgi I taktyke i porządny komunikator, a nie to padło gdzie raz działa normalnie, innym razem wcale, jeden ledwo go słychać, inny ryczy że sąsiedzi się budzą... i prawda jest też taka, jeśli się zgra banda na kompaniach to dopiero wtedy możnaby (czysto rozrywkowo) pomyśleć i o ESL i o CW Inaczej nie ma se co siary robić, bo tak to wygląda gorzej niż random, tam też czasem sie udaje wygrać... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 (edytowane) To ja wam podpowiem jaki secik najlepiej sprawdza się na kompaniach 8tier: 2x AMX 13 90 - jako spoterzy 3x arta - S51 + 2x GW lub Lorki bo szybko strzelne 1 med T44/t59 lub 1-2 AMX 50 100 Cała reszta to IS3 lub ewentualnie 1-2 T32, choć isy najlepiej się sprawdzają na kompaniach T34, Lowe i Tdki można sobie darować bo bo są za wolne i mało przydatne na kompaniach. Jak już postawicie TS to mogę kiedyś wpaść pograć z wami, może Banzai też się skusi choć ta maruda nie lubi przegrywać jedyna opcja zamienna to 1xAMX90 + 1xMed w za mian za 1xHT reszta się nie zmienia tak jak Borys pisze u nas jak wygrywamy to 1 osoba może premium tanka wziąć i to by bylo na tyle Edytowane 19 Listopada 2012 przez Ns5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 Przed tą masakryczną kompanią pisałem, że T34 się nie nadają ;) I mój typ na najlepsze czołgi do kompanii pokrywają się z tym co pisze Borys to znaczy, że jestem dobrym taktykiem? ;) Za parę chwil pożegnam się z JP epicki TD polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 Jak są 2 x 13 90 to już nie potrzeba meda, ewentualnie jakiś tier 1 pozostawiony w krzakach jeżeli będzie 13 graczy (mistrzowska). Bez TS'a lub Mumble lepiej nie podchodzić. Co do czołgów tak jak wyżej, rzadko kiedy pojawia się KT, Lowe a jeżeli jest to zostaje sam na defie po jednej stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 Ale zamiast Lowe i innych na defie chyba lepiej użyć TD z działem pokroju 128 jak u Ferdka prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 Jesli zrezygnujecie z mojego Ferdka to odkupie IS3, co prawda ekipa bedzie tylko na 75% ale jesli bedzie trzeba to przysiade zeby wymaksowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 Małe, a cieszy... Zwycięstwo! Bitwa: Lotnisko 19 listopada 2012 12:06:52 Czołg: Valentine Mk. III Doświadczenia: 3 063 (x3 za 1. zwyc. każdego dnia) Kredytów: 17 534 Osiągnięcia w walce: Specjalista, Strzelec wyborowy, Strzelec pancerny, Odznaka mistrzowska:As pancerny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 ODkupienie IS-3 mi trochę zajmie.. mogę w tym czasie grać Typem, ew. coś dogrindować.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 Nie mam załogi do is-3, grinduję ją w is-8 elite. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 W sumie tez moglbym dolaczyc w wolnej chwili do kompanii - moge wystawic IS-3, IS-8, IS-4, ISU-152 lub Type 59 (wszystkie w pelni zmodyfikowane i z zaloga od 180 do 300%). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 (edytowane) Co za problem przełożyć bez przeszkalania? Wydaje mi się, że najgorzej to odkupić IS-3 bo to są koszty już. @spavatch W kompanii mogą grać: HT- tier VIII MT tier VIII LT tier VIII TD tier VIII Arty tier VI Edytowane 19 Listopada 2012 przez Ram1rez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...