grzechuk Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 5 tier lekkich brytów to dla mnie pomyłka, przyjemnie się gra 4 tierem matyldą, a ostatnio rewelacja kv-1, działko 85mm wymiata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 Wot stats wyrzucil mi na koniec bitwy T29 : Eff: 14 648pkt :D Żebym to ja taki miał ogólny to by uciekali wszyscy ;] Jak byś miał taki eff był byś pierwszym celem każdego ogarniętego gracza. Ledwo by Cię wykryli a wszystko z całej mapy strzelało by wyłącznie do ciebie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 Może z premką uda się wyjść z A13, kiepsko mi nim idzie. Tez mam takie losowania ze strach... Podinguje cala walke bo nawet spostowac sie tym nie da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 A ja wczoraj A13 Mk.II (3 tier) wybiłem sam cały rządek czołgów 2 i 3 tieru na himersdorie :) A13 są dobre tylko trzeba nimi uważać, bo 5 bierze na dwa 6 tier zabija na raz. Dlatego czołg musi być ciągle w ruchu a na tych tierach mało który gracz potrafi trafić ruchomy cel. Mam problem, bo nie jestem do tego przyzwyczajony, zazwyczaj stałem i czekałem na cel. Mimo to bardzo je lubię :) W 13 używam stockowego działa, sprawdziłem już wszystkie i to stock jest wg mnie najlepsze. Pom Pom nie przebija hetza, QF40 często nie trafia drugim strzałem i ma niską penetrację, haubica to jakaś pomyłka, nie trafiłem jeszcze ruchomego celu z niej. Zupełnie inna jest iż a kv czy su-152, nie polecam. Stock za to ma wysoką penetrację, ładnie się zbiera, szybko przeładowuje i jest dość celne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejay999 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 Ile trzeba mieć pkt na master ace na tigerze 2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 Każdego tygodnia jest inna suma xp jaką trzeba zdobyć żeby dostać asa, bo to właśnie z 7 dni zliczane są statystyki na każdy czołg i potrzebną do zdobycia blaszkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 No to w tym tygodniu będzie wysoka, bo zrobiłem parę dni temu rekord bez premium (ok. 1700) i chyba Wam wywindowałem staty :lol: :mrgreen: A bardziej serio - 1100- 1200. Więcej na pewno nie. __________________________ Coś, co można zatytułować "Choćbyś był najlepszy na świecie, mechaniki tej gry nie przeskoczysz". Dwóch kolesi z tej samej bitwy. Dwie takie same maszyny. Podobna liczba trafień. Patrzcie na dmg. Ale i tak jestem zadowolony, bo zemściłem się na nim srodze - wyjechał na mnie pewny wygranej, bo z drugiej strony miał E-75. Jak by to powiedzieć... Pokazałem mu, pod który kamień ma wpełznąć, bo rozwaliłem obu. :twisted: Dpoiero potem się napatoczyłem na jpz E-100 i miałem po imprezie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 taki tam wynik z plutonu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkkam Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 @m4r U Ciebie było 8 penetracji vs 12 u tego wyżej. Poza tym zależy czy robimy pełny dmg czy np dobijamy kogoś ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 + penetracje w gąski i za 0 ;> Ja dzisiaj też się męczyłem z gwiazdami, fajna bitwa na KT, 4 fragi, dużo dmg, ale isu z mojego teamu jakaś ofiara i miał duże kłopoty z celowanie, przy okazji zabił jednego z naszych, na koniec miał duela z jakimś medem i z 5 metrów strzelił w niebo + IS w naszej bazie afk i przegrana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 Dobra, ath zgadł, w nagrodę dostaje medal Niemcoownoczenki. - 3 hity za zero w sytuacjach "wysyłasz leszcza w piach". W tym jeden w KT... dziwna sprawa - leci sobie pocisk, trafia w kolesia, w kawałek płaskiej blachy (na wieży qrwa!!!1jeden), "we've hit them harrrd!" i dalej 100% hp. A pikanterii sprawie dodaje fakt, że tuż po tym rozwaliłem T32 strzałem w ten gruby kawał blachy na wieży... sam nie wiem jak (celowałem w wizjer i zeszło :blink: ). Nożeż po prostu cuda wianki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 Ja ostatnio zauważyłem wzrost strzałów ślepaków, pełne skupienie, żadnej przeszkody, jest rozbłysk ale gdzie pocisk poleciał... W większości zdarza się to przy strzale na dobicie kiedy przeciwkinowi zostaje te 100-300hp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 what can i say.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 Widać, że gimbaza dzisiaj na wagary poszła i zamiast w szkole to krwawią w wot'a. ;> Znowu jakiś retard (Lowe) się trafił AFK. ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 (edytowane) przykład doskonale dowodzonej kompanii, gdzie ostatnie 3 arty wygrywają bitwę, a ja zdobywam medal Fadina (za ostatniego fraga ostatnią pestką) http://tinyurl.com/grille-grzesiek-k Edytowane 7 Grudnia 2012 przez grzechuk 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 IMO nie możesz porównywać grillowania do sieczki na tier VIII 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 (edytowane) idealnie sprawdza się na 6 tiery w dół btw, rekord na superpershingu, 35 hitów od 7-8 tierów niestety drużyna lemingów i dali się odstrzelić jak kaczki... Edytowane 7 Grudnia 2012 przez grzechuk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 https://www.youtube.com/user/ShootAnimationStudio?feature=watch http-~~-//www.youtube.com/watch?v=S58_vfz2hiw&list=PLb-Fn4cShhHoX3xHkkc_rhkZx6TuUR5gE&index=2 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=FJODN4JUcW4&list=PLb-Fn4cShhHoX3xHkkc_rhkZx6TuUR5gE&index=5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 3 bitwy pod rząd remis na M103, pierwsza 5500 dmg i nikt do pomocy, druga 6500 dmg , trzecia 7000 dmg i to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 norma albo grasz artą, nawet 5 tier, starasz sie ale te idioty nie wykorzystuja osłon, padaja jeden po drugim od arty, od td od czolgow, bo po co zajechać bokiem a na koniec napiszą ci useless arty...poczysz w wynik a tu arty zrobila tyle samo co top dmg dealer lub jest wręcz nim jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 fizyka rox :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 dzis w zasstepstwie w sumie 6 gier poprowadzilem i 100% wygranych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2012 Pisaliście o spadającym poziomie graczy. Dzisiaj miałem przyjemność gry z Dionisty[iJA] w sumie mało gier 5k, czyli nowy, Zwycięstwo! Bitwa: Przełęcz 8 grudnia 2012 01:53:08 Czołg: KW-2 Doświadczenia: 2 952 (x2 za 1. zwyc. każdego dnia) Kredytów: 30 942 Osiągnięcia w walce: Specjalista Ustąpił mi ostatniego kila do specjalisty, a sam też dobrze zagrał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2012 5k - nowy Jak to zabrzmiało w ustach no-life'a. :D Ja sam mam trochę ponad 4k i myślę, że całkiem ok ogarniam grę.. ale może po 10k, 15k przeskoczę w nowy wymiar. ;> no offence max ;> 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2012 Gram ponad rok i dopiero przekroczylem 3k :D No ale robie wiele bledow, prawie jak nowy, tyle ze kiedy juz trafia sie dobry team to koncze z paroma killami. (z wyjatkiem ostatnich paru dni, jakis blackout). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2012 (edytowane) 5k - nowy Jak to zabrzmiało w ustach no-life'a. :D Ja sam mam trochę ponad 4k i myślę, że całkiem ok ogarniam grę.. ale może po 10k, 15k przeskoczę w nowy wymiar. ;> no offence max ;> Przeskoczysz w nowy wymiar, jak przestaniesz robić dziwne akcje w stylu "spycham IS-3 do wody". Owszem, jest śmiesznie; Jest widowiskowo. Ale ani expa, ani killa tym nie zdobędziesz. Ba, pomożesz mu w naprawach, bo (jeszcze) będzie miał taniej. A wystarczyło mu pyknąć jedną - dwie plomby. I takiego czegoś człowiek się uczy właśnie grając kilka tysięcy kolejnych bitew. - cierpliwości - opanowania - wyboru najbardziej niebezpiecznych w danej sytuacji celów - i tak dalej Najgorsze imo jest robienie "pojadę tam, bo ostatnio mi się udało". Nie ma dwóch takich samych bitew. Edytowane 8 Grudnia 2012 przez m4r 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zostało mu 668 hp, zszedł by dopiero na dwa strzały, czyli przeładowanie 12,5 sek. x 2 = 25 sekund dodatkowego czekania, żeby unicestwić typa, bo dwa retardy w superfailshingach chowały się gdzieś za górką i nic nie robiły, a 50 100 przegrał po prawej stronie pojedynek z t59. Jeśli twierdzisz, że wykonałem zły ruch unieszkodliwiając go od razu to na serio nie chcę osiągnąć takiego poziomu pro playera, dla którego liczą się tylko i wyłącznie statystyki, obrażenia, ilość fragów a nie efektywność. Sorry, ale masz bardzo dziwne myślenie. Może nie jestem materialistą i do gry podchodzę jako do zabawy a nie drugiej "pracy". także no offence 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zostało mu 668 hp, zszedł by dopiero na dwa strzały, czyli przeładowanie 12,5 sek. x 2 = 25 sekund dodatkowego czekania, żeby unicestwić typa, bo dwa retardy w superfailshingach chowały się gdzieś za górką i nic nie robiły, a 50 100 przegrał po prawej stronie pojedynek z t59. Jeśli twierdzisz, że wykonałem zły ruch unieszkodliwiając go od razu to na serio nie chcę osiągnąć takiego poziomu pro playera, dla którego liczą się tylko i wyłącznie statystyki, obrażenia, ilość fragów a nie efektywność. Sorry, ale masz bardzo dziwne myślenie. Może nie jestem materialistą i do gry podchodzę jako do zabawy a nie drugiej "pracy". także no offence No widzisz. A gdybyś odrobinę pomyślał, to zamiast strzelać w niego, byś wpakował pestkę w typa i pomógł tym samym AMXowi, a potem najspokojniej zepchnął (rozwalił, whatever) tego ISa, który i tak Tobą nie był zainteresowany. Poszedłeś na łatwy kill, mając w [gluteus maximus] resztę teamu. Tak właśnie grają ludzie z 5 tysiącami bitew. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zaatakowałem trudniejszy cel jakbyś nie widział. I właśnie tutaj się bardzo mylisz, bo miałem na uwadze tylko i wyłącznie drużynę a nie tak jak pisałeś - jeszcze jedna pasteczka, jeszcze jeden killik, jeszcze trochę kredeczek do kolekcji. A, że 50 100 wyjechał jak filip z konopi z resztką życia na t59 to już jego wina. Mając jeszcze na karku artę chyba lepiej pozbyć się jednego celu "instant" a nie stać minutę i użerać się z IS-3 i T59, ale fakt może jak się ma mniej bitew to trzeźwiej się myśli. Moim celem jest unieszkodliwienie/wyeliminowanie przeciwnika, fragi, kredki itp. to na drugim miejscu, tym się różnimy. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zaatakowałem trudniejszy cel jakbyś nie widział. I właśnie tutaj się bardzo mylisz, bo miałem na uwadze tylko i wyłącznie drużynę a nie tak jak pisałeś - jeszcze jedna pasteczka, jeszcze jeden killik, jeszcze trochę kredeczek do kolekcji. A, że 50 100 wyjechał jak filip z konopi z resztką życia na t59 to już jego wina. Mając jeszcze na karku artę chyba lepiej pozbyć się jednego celu "instant" a nie stać minutę i użerać się z IS-3 i T59, ale fakt może jak się ma mniej bitew to trzeźwiej się myśli. Moim celem jest unieszkodliwienie/wyeliminowanie przeciwnika, fragi, kredki itp. to na drugim miejscu, tym się różnimy. Nie kminię: 1 - jedziesz na is-3 2 - strzelasz do typa Wieżę miałeś zablokowaną? Idąc Twoim tokiem myślenia, to całkowicie niepotrzebnie zmarnowałeś strzał. Przecież i tak tego ISa utopiłeś. Po cholerę było do niego strzelać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...