demon92 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2012 Ofc wiadomo, że jakoś trzeba podziękować tym co płacą, bo bez nich by w ogóle gra nie istniała. No i WG też się należą podziękowania, że gra nie jest P2W, bo przecież czołgi premium mogłyby oprócz dobrych zarobków być jeszcze najmocniejsze na swoich tierach w swoich kategoriach. Taki IS-6 mógłby mięć na sreberkowatej amunicji sporo więcej penetracji, dmg, pancerza i zamiatał by wszystkie nie prem tanki w bitwie, albo prem ammo mogłoby mieć parametry z kosmosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 W święta ta gra to męczarnia, za dużo niemot gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 Te nowe amerykanskiej light tanki dobre sa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 Które nowe LT US ? Bo jest tylko 1 - T1E6 czy jakoś tak . Padaka jakich mało . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 Dla mnie T34, lowe i typ59 sa lepsze od swoich odpowiedników w drzewkach, jedynie is-6 wypada słabiej. Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 To nie graleś Lowe i nie wiesz co mówisz, jest to wolny, słabo opancerzony czołg, który łyka wszystko, pali się i potrzebuje średnio 5 zestawów naprawczych na bitwę. Dobrze zarabia i nic poza tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
windykator_wks Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 (edytowane) WG znowu coś pokręciło, bonus exp miał być za każdy medal a nalicza tylko za 1 medal na bitwę. "Na Święta przygotowaliśmy coś specjalnego dla wszystkich bohaterów – dodatkowe doświadczenie za każdy otrzymany medal bohatera bitwy! Bonus będzie przyznawany automatycznie przez system." http://i.imgur.com/yVY8o.jpg http://i.imgur.com/9bffV.jpg Powinienem dostać ponad 4100 exp a tu lipa. Edytowane 25 Grudnia 2012 przez windykator_wks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zwycięstwo! Bitwa: Przełęcz 25 grudnia 2012 17:06:19 Czołg: T29 Doświadczenia: 3 390 Kredytów: 40 386 Osiągnięcia w walce: Medal Radley'a-Waltersa, Stalowa ściana, Specjalista, Odznaka mistrzowska:I klasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 Takie tam... dwa razy z rzędu. Postanowiłem sobie dotłuc do 100% szósty zmysł na JP2... Victory!Battle: Arctic Region 25 grudnia 2012 21:17:16Vehicle: Jagdpanther IIExperience received: 1 901Credits received: 42 883Battle Achievements: Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker" Victory!Battle: Live Oaks 25 grudnia 2012 21:26:19Vehicle: Jagdpanther IIExperience received: 2 886Credits received: 42 559Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Sniper, Sharpshooter, SpartanI doszedłem do wniosku, że zostaje w garażu. Na Ferdzie bym tych wyników nie zrobił, bo technicznie na to nie pozwalał - zbyt wolny obrót. JP2 daje masę swobody - jak jakiś med cię zajedzie od tyłu, to (o ile nie zrobi detracka) ma pozamiatane. Aha, z tymi dodatkowymi punktami expa za nagrody chyba faktycznie jest coś nie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 (edytowane) 9 fragów - nowy rekord Victory!Battle: Murovanka 25 grudnia 2012 22:28:32Vehicle: T25/2Experience received: 3 134 (x2 for the first victory each day)Credits received: 20 830Battle Achievements: Radley-Walters's Medal, Top Gun, Reaper, Mastery Badge: "Ace Tanker" Edytowane 25 Grudnia 2012 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 20.000 kredytów? Ja tyle dostaje na M4A2E4 w grach bez killa z miernym dmg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikołajM Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 Jakie umiejętności i wyposażenie najlepiej dac na t34-85 ? http://www.fotosik.p...14fd859db8.html dzisiaj już takich bitew mam kilka ,w następnym patchu nerff na 100%. Mogę dołączyć do PPC ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 Jakie umiejętności i wyposażenie najlepiej dac na t34-85 ? 1. Naprawa, szósty zmysł, 2. naprawa dla dowódcy, strzał z biodra, może camo, dla kierowcy jest dużo dobrych http://www.fotosik.p...14fd859db8.html dzisiaj już takich bitew mam kilka ,w następnym patchu nerff na 100%. I bardzo dobrze bo jest totalnie op, ale nie martw się na ruskim forum pisali że nie mają zamiaru go nerfić. Mogę dołączyć do PPC ? Wejdź na stronę klanu http://worldoftanks..../500004515-PPC/, wyślij podanie. Tabla z wartościami kamuflażu: Jakby ktoś dziwił się dlaczego niemieckie td mają gorszy kamuflaż stojąc od poruszających się rosyjskich. http://forum.worldof...age-tables/#top 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 Ja pierdziele, już mam dość tego T-28, byle do KV dobić bo już mnie krew zalewa. Nie dość, że dzisiaj moje umiejętności przewyższaja wszystko, ginę na początku rund, gra crashuje co 5 walk to jeszcze ten czołg jest istnym złomem. Nawet na tierach IV to jest udręka już nie wspomnę na VI. Hetzery zdejmują mnie nie raz na 1 strzał gdzie ja muszę się napocić żeby je przebić, własnie w pojedynku z 30m nie dało się trafić w czołg, działo zadaje śmieszny dmg, po prostu porażka na całej linii, już mam dość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2012 T-28 to zabawka, którą trzeba rozpracować. Wymaksowany, z ostatnim działkiem (igłą) i z 3 linii ten śmieszny czołg potrafi nieźle namieszać:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2012 Na szczęście los się w końcu uśmiechnął, trafiło się parę rund z bonusowym expem za medale i już odblokowałem KV. Będzie trochę użerania się z wolnym klockiem z tym samym działem co poprzednio ale potem powinno być już z górki. Już w pierwszej rundzie mimo, że zostałem sam na 5 czołgów to nieźle poodbijałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2012 Hetzera bardzo łatwo przebić pod warunkiem, że strzelasz mu w wizjer dowódcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2012 Ruskim dzialem z celnoscia 0,45 i 60% zaloga ? Swoja droga Churchill z ostatnim dzialem jest bardzo przyjemnym zamiennikiem dla starego Pz IV - zostawie go sobie na stale bo przyjemnie zarabia i troluje niskie tiery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2012 Po odkryciu SU-85 odzyskałem wiarę w tą grę . Jak na stock to całkiem żwawy jest ( na płaskim terenie ) , do tego startowa 76 mm ładnie bije . I nieźle nim się zarabia . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwp Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2012 Hmm, a jaki wg was jest najlepszy czołg nie premium do zarabiania kasy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2012 Pz IV mimo że oskubany to nadal fajnie zarabia . Wyższe HT od US też są niezłe - choćby T29 - patrz post jonathana . Z TD niezły jest wspomniany SU-85 , na razie mało robię a mam te 10k kredek na czysto na bitwę . JP2 też chyba dobrze zarabia , co prawda nie wiem ile wynoszą koszty jego użytkowania - o to się pytaj m4r . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2012 Dzizas ja chyba dzisiaj odpuszcze... Jakas plaga lemmingow ;/ o zmiana Zwycięstwo! Bitwa: Westfield 26 grudnia 2012 13:56:48 Czołg: T29 Doświadczenia: 3 390 (x2 za 1. zwyc. każdego dnia) Kredytów: 40 249 Osiągnięcia w walce: Stalowa ściana, Wsparcie, Snajper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2012 Hmm... w tym momencie u mnie najlepiej zarabiają: - Churchill 1 (pewnie dostanie niedługo nerfa na zarobki), - T21 (przy odrobinie ogarnięcia - dużo spotujesz, to nie musisz nawet strzelać) - M4A3E8 (ciągle daje radę) - kw-3 (dawno nim nie grałem, ale nigdy nie narzekałem) Jagdpantera 2 jest dziwna. Jest imo tańsza od KT i innych ósmych tierów, ale wymaga odrobiny umiejętności, żeby myśleć o zarabianiu na niej. Na pewno jest najbardziej bezstresowa finansowo - jak stracisz kasę na jednej bitwie, zarobisz z nawiązką w drugiej. Tak wygląda bilans dwóch bitew z wczoraj (te, które rozpisałem wcześniej): Pierwszy screen to naprawa po ubytku ~400hp Drugi - byłem na 1 strzał dla każdego przeciwnika w bitwie. Po doszczętnym spaleniu naprawa to ok. 20k. Wczoraj nie ruszałem żadnego czołgu premium. Grałem IX tierami, grałem X, grałem VIII. Bilans finansowy wyszedł na zero, bo ratowałem budżet właśnie JP2 i T21, które mają u mnie teraz priorytet (T21, bo robię expa na kolejny czołg i JP2, którą robię 6 zmysł). Jak ktoś chce oszczędzić na amunicji, może jeździć z 88 i trollować z trzeciej linii. Trzeba się tylko liczyć z tym, że to ma ~200mm peny, a trafia się na X tiery, które mogą cię po wyspotowaniu przestrzelić na wylot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2012 KW-1 też spoko mi zarabiał, ogólnie chyba większość V tierów. Dolicza xp z odnak do globalnego doświadczenia, czy to jest na zasadzie xp x2, że w statach dalej widać i tak pojedyncze doświadczenie bez żadnych dodatków ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2012 Nie kumam... Gram Grille i masakra... Trafiam na IS-3, KT i inne takie... wiekszosci moge porysowac lakier... Kolejne dzialo tez jest takie marne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2012 2 działo w rożnie to zupełnie inna bajka - zasięg cała mapa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2012 "sport" to zdrowie Praktycznie jedna po drugiej takie walki mam, jak już pisałem wcześniej, przypominają mi się złote czasy IS, fun praktycznie ten sam. ;> --- Kto nie ma sporta niech żałuje, że taki fun go omija. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2012 Od sporta dzieli mnie jeszcze 13k. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2012 Dolicz sobie jeszcze podzespoły, bo dopiero ze 122mm sport jest sportem. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2012 (edytowane) ta gra jest megaz[ciach!]a. Pogratulowac nieudacznikom z WG. Jedna z dzisiejszych akcji VK4502 A vS T34. T34 zostało 11% HP mi jakies1100hp. 5 strzałów za 0 dam lub krytyków. Koleś oczywiście mnie zjechał do 0. Tyle akcji co dzisaj za 0 dam to jescze nie miałem KV4 - nawalało do mnie 6 głownie 8 tierówych czołgów 32 trafienia zanim mnie zdjęli. Zdążyłem w tym czasie wystrzelić 5 pocisków z 122mm. Aha KV4 oczywiście stockowy z przenesioną 122mm z KV3. Oczywiście bylem sam bo cały team solidarnie ukrył się w lesie po czym został wystrzelany. Edytowane 27 Grudnia 2012 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...