metal Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2013 ELC AMX nie jest taki zły. Dzisiaj udało mi się na nim 3 razy pod rząd zarobić po ok. 20k na przegranych bitwach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2013 Kuzwa jakie zdziwko mnie sieknelo ELC AMX czemu w tym "czyms" sie wierza nie obraca :| Hahahahahaha Myslalem ze ALX 40 to bedzie meczarnia, ale tu zapowiada sie sajgon Czekaj, aż Cię wrzuci na wysokie tiery :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2013 No latam non stop z IS-3, E-75, IS-8 itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2013 :lol: :lol: :lol: Słowem wstępu: DefeatBattle: Prokhorovka 5 stycznia 2013 10:34:18Vehicle: M4A3E8 ShermanExperience received: 759Credits received: 48 948Battle Achievements: Confederate, Sniper Dialog w trakcie tej bitwy, kiedy dwaj ostatni żywi przeciwnicy (brakło mi hp na nich :/ ), mający po 70hp przejmowali bazę, a nasz idiota/bot w t49 postanowił pójść na żywioł, i zamiast przygrzać po jednym strzale, stwierdził że zabawniej będzie staranować hellcata w suicide run. Bohaterowie: TPAG2012 w 3001p, znany jako "P", m4r w E8 znany jako "M" Nasz "P" przez pół bitwy robił za statystę... nie potrafił sobie poradzić z kw-1, musieliśmy razem z T49 (innym niż ten wspomniany) ratować mu doopę. 3001p cały czas z full hp, ja już wtedy na 70hp (tak gdzieś od połowy bitwy) i z ostatnimi 10 AP w magu. P: kto chce do plutonu? M: najpierw się naucz grać, potem rób pluton P: ale ja umiem grać M: taaa, błysnąłeś w tej bitwie {kurtyna, oklaski} Popatrzyłem w wynik końcowy - koleś na końcu listy, z zerem oddanych strzałów - dał się rozciach!ić marnemu hellcatowi na resztce życia, podczas gdy ja tymi ostatnimi pociskami praktycznie zjechałem dwa 3601h (jeden został :/ ). Potem ów hellcat mnie dobił, bo już w końcu nie miał kogo. Nie ma sprawiedliwości na tym świecie. Wynik końcowy ukształtował się tak: Jak widać na załączonym obrazku, zrobiłem w przegranym teamie więcej expa, niż ktokolwiek ze zwycięskiego. Szokłem niniejszym. Na pociechę dostałem 6k za snajpera :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2013 Krwaaaaaaa! Dwa debile w E50M. Jeden byl AFK wiec drugi jezdzil obok niego przez 1min 50sec. W tym czasie przeciwnicy mieli juz 0:9. Oba glaby pojechaly wiec i schowac sie za arta. erwinrommel57 - 11318, 46.21%, 794.07 no_cry_in_sane - 6974, 45.78%, 884.17 Oboje naleza do klanu -EOR- Niezlych tam maja gwiazdorow z WR 39% albo hit ratio 29% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 (edytowane) jak dla mnie poniżej 70% hitratio to można mieć tylko w lekkich, no i artach... ja jeszcze świeżak jestem z 3k bitew, a praktycznie to minimum spełniam na każdej maszynie, na której jeździłem więcej niż 30 bitew.... wczoraj mnie koleś wyśmiał jak zaoferowałem rozstawianie na kompanii, że jestem ciota, a nie dowódca, bo mam marne 55% w/r na grille... może mi ktoś nakreślić logikę tego typa? od kiedy w/r na arcie to skill dowódcy nie wspominając już o agentach, którzy wymagają 3000 bitew i nie biorą kogoś (w tym wypadku mnie ) z 2900... co z tego, że zakładający wystawia kv-1 a jego 2 ziomów mają niewymaksowane vk-i Edytowane 6 Stycznia 2013 przez grzechuk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Jednej rzeczy nie kumam... Jezdze tym czyms co sie zowie ELC AMX... lece na zwiady jako pierwszy,,, odkrywam drugiego ELC ktorego niszcze, pozniej jeszcze TigeraP, pozniej wpadam w stado arty... Odkrywam na mapie kolo 7 przeciwnikow, po czym w raporcie "wykryci przeciwnicy - 1" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Bo pewnie tyle wykryłeś jako pierwszy, późniejsze spotowanie już nie jest w ten sposób liczone, czyli ktoś wcześniej musiał podświetlić tych przeciwników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Nie mial jak... Wszystko ciezkie powolne czolgi ktore zostaly 400m za mna,... A teraz lepsze.. na wot statisctic pokazuje spotted - 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Jest szansa na jakąś kompanię tak aby wyekspić M4AE8? Fajnie byłoby skorzystać ze specjala w ten sposób, ale w ekipie, bo randomy...to wiadomo jakie są. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Nie mial jak... Wszystko ciezkie powolne czolgi ktore zostaly 400m za mna,... A teraz lepsze.. na wot statisctic pokazuje spotted - 5 A przypadkiem nie byli to uszkodzeni przeciwnicy? Bo tabelka z wynikami nie wyświetla się poprawnie i niektóre statystyki są przesunięte o jeden wiersz do góry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Jakieś błędy są, wczoraj w kompanii miałem 17/17 strzałów 4.2k dmg, znajomy 15/17 1.5k dmg i podświetlone 800 i dostał snajpera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 A przypadkiem nie byli to uszkodzeni przeciwnicy? Bo tabelka z wynikami nie wyświetla się poprawnie i niektóre statystyki są przesunięte o jeden wiersz do góry. Nie to poczatek tury byl... Poprostu te wyniki na koncu sa jakies lekko z [gluteus maximus]... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Jest bug z przesunięciem tabelki, pokazuje ilość zabitych jako ilość obrażeń itp. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Kuzwa ... rzeczywiscie zeby to poprawic to 7 patchy potrzeba ;] Dobra zaraz dalej mecze ta giere... czas wykupic E-100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 To będzie dopiero klnięcie. ;> Ale E-100 jest spoko, tylko z trollem i oczywiście prem-ammo, bo standardowa pena jest trochę kiepska. Tym czasem ja uskuteczniam TROLL-ing. ;> Taktyka prosta jak budowa cepa, wyjeżdżasz, albo czekasz aż wróg strzeli (ważne żeby trzymać się na tyłach) i aplikujesz klopsy za 700-800. Ostatnio fajnie KW-3 zszedł na 2 strzały a jakiś biedny T-25 na shota. ;> Takie wyniki to norma o ile się na samym początku głupio nie zginie. Wyżej akurat z przegranej bitwy. ;> O dziwo działo bardzo celne, z daleka nie ma większych problemów z ustrzeleniem kogoś, ostatnio nawet T-50-2 w pełnym biegu załatwiłem. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Z fejsowego profilu WoTa - SU 152 zrobil DING na Tigerze II: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Ciekawe czy załoga nie umarła od wstrząsu. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Ehh i połakomiłem sie na IS-3... czy ten czołg z działem : 122 mm D-25T nie ma racji byty? na 35 bitew 50% w plecy... co daje w uj kredek na minusie.. Jak to jest ze to samo działo na IS dawało fun i wynik na plus a przy IS-3 większość trafień jest na 0 lub są odbijane... wtf? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Może dlatego, że teraz trafiasz na X a wcześniej nie. ;> No i wiadomo, że bez topowego działa każdy czołg nie pokazuje pazurów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Srogą karę zgotowałem: Ledwo pestek starczyło :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 No ładnie, też kiedyś zakupię m103, każdy chwali to cacko. Ja niestety poszedłem w IS-8, którego wyexpiłem i sprzedałem bez żadnego sentymentu. Widać, że w angielskiej wersji językowej nie ma tego buga z przesunięciem pola w statach. Wracając jeszcze do SU-152 to jakby kogoś interesowało, kto go teraz expi to już 1840xp wystarczyło na asa, wcześniej miałem walki ok 1300-1400 i gwarantowało to tylko I klasę. Zdobycie M-ki było kwestią 17 bitew. No i śmiesznie, ludzie chyba mają bardzo małe pojęcie o trolu, bo wyjeżdżają dosłownie jak na zawołanie przed lufę, ogólnie z tego co widziałem u innych graczy jeżdżących tym samym co ja, że praktycznie nikt nie śmiga z trolem tylko montują 122mm. Coś czuję, że jak już się dobiorę do ISU to zanim dojdę do topowego działa (BL-10) to będę dalej śmigał z tą rurą kanalizacyjną 152mm. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 IS-8 uważam za drugi po M103 najlepszy IX Heavy. Tylko czasami boli słaby wychył działa w dół. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 IS-8 uważam za drugi po M103 najlepszy IX Heavy. Tylko czasami boli słaby wychył działa w dół. Chyba zartujesz, caly IS8 to jest jeden wielki weak spot. Niby jest szybszy i zwrotniejszy od reszty, tylko na co to HT? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Skoro każdy chwali m103 to tylko czekać na nerfa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Nerf amerykańskich HT już był i na kolejny się nie zapowiada. ;> radiergummi - słaby to za mało powiedziane, czy tam w ogóle 5 st. jest ? Jedynie do miasta się nadaje, pierwsza lepsza górka i zanim się wyłonimy do strzały to już może być za późno. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam568 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 (edytowane) witam Ja też ostatnio połakomiłem się na is-3 i gra z działem D-25T jest naprawdę przyjemna. Przy przegranych wychodzę albo na zero albo na lekkim plusie, co mnie zaskoczyło to losowanie nie jest jakieś tragiczne w większości przypadków jestem w pierwszej trójce, mało kiedy trafiam na X choć i wtedy nie jest się na straconej pozycji. pozdrawiam Edytowane 6 Stycznia 2013 przez adam568 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 IS-8 ma czasami pole silowe... ale to tylko przeciwko niemiaszkom, od hamerykancow lyka az milo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 Chyba zartujesz, caly IS8 to jest jeden wielki weak spot. Gdyby to była prawda to bym nie miał na nim 61% wygranych przy 287 rozegranych bitwach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...