Skocz do zawartości
Dziobak

World of Tanks - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

VK4502A to tak naprawdę szybki medium bo z armorem u niego słabo aczkolwiek udało mi się nie raz zniszczyć M103 1vs 1, że o Super Pershingu nie wspomnę. Polecam grę długą 88 dmg może śmieszny ale zawsze wyjdziesz na swoje. Do tej 10,5 nie jestem przekonany niby dmg większy ale penetracji mniej i do tego nie jest tak super celna. IMO VK4502A to świetny czołg średni Dołączona grafika

Edytowane przez Ram1rez

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha, nieźle m4r

Co mi przypomina akcję z black prince(ależ on ssie) i zrobieniem wczoraj wyniku 3200dmg....oczywiście przegrana.

Bitwa ... byłem koło bazy w krzaczorach i utłukłem 2kt, prawie całego kv4, czesc 3 kt, i coś tam jeszcze. Miasto padło ofc mimo że top włąsnie uderzał z innej strony.

W bazie naszej był t69...win ratio 46%, 23k bitew, 40% na tym czołgu...zara na wstępie sie okazało skąd taki eff, siedział cała bitwe koło mnie, nic nie strzelał, a jak juz sie hvy wtoczyły na gorke do capa/ubijania to sie zabunkrował na końcu, mimo mej prośby(jeszcze w czasie podjazdu wroga, byli daleko) by pojechał na wrogą bazę przejąć...brak słów,..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przykładowe konfigi do XVM są w katalogu z modem .

Oczywiście za pomocą edytora można go dostosować do swoich potrzeb , a edytor ma nawet niezłe możliwości .

Do XVM zainstalować trzeba Frameworka Net 2.0 i bibliotekę dokan .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NAPRAWDĘ!!!!111sin(90)1

==-=-=----==-

Co robię źle? Dołączona grafika

A tak serio, to sam człowiek nie wygra chociaż tu grając Kv1-S praktycznie sam zremisowałem, gdyby nie to że kierowca i celowniczy mi padli to może bym to wygrał. A tak szlag mnie ****.

post-177535-0-66027100-1357747673_thumb.jpg

post-177535-0-46149000-1357747685_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Framework Net 3,5 Dołączona grafikaŁadny wyniczek z dzisiaj na KV-1S ;D ponad 4700 dmg

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/a8fd6e61d1c6b434.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/379edcf31c279a85.html

Edytowane przez Maciem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

obie

Jak dasz dropa to jeszcze pojawi sie taka "grafika" ktora pokaze jak bedzie wygladac sytuacja po dla roznych wariantow (free, kredyty, gold) i dopiero wtedy bedziesz mogl potwierdzic i wykonac.

Dzięki, faktycznie, w sumie to straciłem na tym tylko 7-8 % drugiej umiejętności + 20k od głowy Dołączona grafika nie najgorzej.

Przeczytałem ten poradnik http://forum.worldof...uszny-poradnik/ (swoją drogą Voytech ma niezłe staty, nie wspominając o klanie 322), ale nie o tym i na pierwszy ogień zastosowałem się do rad związanych z T95 i powiem wam ...inny czołg tzn. TD. Nigdy chyba nim nie zagrałem 7 bitew pod rząd i to na dodatek wygranych 6 (gdzie w jednym wypadku nie mieliśmy praktycznie żadnych szans). Naprawdę warto.

Edytowane przez ShaoLee
  • Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, faktycznie, w sumie to straciłem na tym tylko 7-8 % drugiej umiejętności + 20k od głowy Dołączona grafika nie najgorzej.

Przeczytałem ten poradnik http://forum.worldof...uszny-poradnik/ (swoją drogą Voytech ma niezłe staty, nie wspominając o klanie 322), ale nie o tym i na pierwszy ogień zastosowałem się do rad związanych z T95 i powiem wam ...inny czołg tzn. TD. Nigdy chyba nim nie zagrałem 7 bitew pod rząd i to na dodatek wygranych 6 (gdzie w jednym wypadku nie mieliśmy praktycznie żadnych szans). Naprawdę warto.

Swietny poradnik, własnie czytam. Pozwolę soie zmaieścić fragment o Panterze:

Połączenie wad i zalet wymusza odpowiednią taktykę. Konkretnie trzymasz się jak najdalej od wroga (ale w zasięgu strzału oczywiście!) i kłujesz go swoją szpilką. Kłujesz, kłujesz, kłujesz, i już po np. 15 celnych strzałach Loewe leży jak nieżywy.

...

Jak brzmi poradnik przebijania Pantery? Strzel w Panterę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tak, fajnie jest na test serwerze pobawić się poszczególnymi czołgami, żeby wiedzieć czego można się spodziewać z przeciwnej strony.

Btw przetestowałem SU-122-44 i powiem, że bardzo przyjemny czołg, szybki, szybkie przeładowanie, ładnie zarabia i przystępna cena. gdybym nie miał żadnego premka to bym się zastanawiał nad nim.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt , niezły i przydatny poradnik .

Po jego wpływem odkupiłem pierwszego TD od Francuzów i po zalecanych ulepszeniach gra mi się zdecydowanie lepiej , choć jeździ to tragicznie .

Btw. Jak wygląda w waszych opiniach obecny KW-1 , napaliłem się na niego ( głównie przez kumpla który sobie go chwali ) , wpakowałem w niego masę kasy i expa ( w dodatku free który mogłem wydać na co innego ) a jak jeździłem wymaxowanym to tak mnie frustrował że szkoda gadać , sprzedałem go po kilku bitwach .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt , niezły i przydatny poradnik .

Po jego wpływem odkupiłem pierwszego TD od Francuzów i po zalecanych ulepszeniach gra mi się zdecydowanie lepiej , choć jeździ to tragicznie .

Btw. Jak wygląda w waszych opiniach obecny KW-1 , napaliłem się na niego ( głównie przez kumpla który sobie go chwali ) , wpakowałem w niego masę kasy i expa ( w dodatku free który mogłem wydać na co innego ) a jak jeździłem wymaxowanym to tak mnie frustrował że szkoda gadać , sprzedałem go po kilku bitwach .

Wedlug mnie to bardzo fajny czolg. Jak sie go ma wymaxowanego i sie dobrze stanie to nikt naszego pozimu nic nam nie zrobi. Szybko przeladowuje dość dobry dmg. ogolnie fajny czol tylko trzeba sie przyzwyczaic ze powolny jak flaki w oleju.

Mam nim rozegranych prawie 300 bitew i wydaje mi sie to najlepsze 5 jaka jest w grze. I chyba najlepiej zarabiajaca 5.

Edytowane przez Maciem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Według statystyk BDR najlepiej zarabia, a KV-1 jest chyba drugi, ogólnie całkiem przyjemny czołg, ale faktycznie to cień starego KV.

Wbiłem na test serwer z ciekawości chciałem pobawić się tym SU-122-44 po ciepłych słowach kilka postów wyżej. Zgodzę się, że fajna zabawka, szybko można kogoś zjechać, bo przeładowuje 6,75s z rammerem, bardzó ładna mobilność. Bolączką są tylko drogie pociski, przez co bez premki jakoś super nie zarabia gdy trafi na IX tier, od którego można podingować trochę, ale może to tylko moje noobskie umiejętności Dołączona grafika. Ale w tej kategorii cenowej to chyba najlepszy prem tank.

Edytowane przez demon92

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi