jonathan Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 I zapisuja, tak samo jak sam temat dlugo sie wczytuje... Co to za modzik podajacy effi graczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 To akurat jest XVM. Można go jeszcze po swojemu skonfigurować, a potem się wkurzać, jak w teamie są sami czerwoni i jest 5% szans na wygraną :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangerine1974 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 możecie się zalogować na stronie www gry ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Nie, mieli w nieskończoność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bemol911 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Widziałem tutaj dyskusje na temat VK 4502P a jak się ma jego poprzednik (4502A) ? Brakuje mi 10k expa do niego i widzę że od Tigera II ma gorsze działo a jak z resztą parametrów ? Edytowane 8 Stycznia 2013 przez bemol911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Da sie przezyc - trzeba grac jak ruskim tankiem i wykorzystywac super szybki czas celowania 105tki i niezle przyspieszenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 (edytowane) VK4502A to tak naprawdę szybki medium bo z armorem u niego słabo aczkolwiek udało mi się nie raz zniszczyć M103 1vs 1, że o Super Pershingu nie wspomnę. Polecam grę długą 88 dmg może śmieszny ale zawsze wyjdziesz na swoje. Do tej 10,5 nie jestem przekonany niby dmg większy ale penetracji mniej i do tego nie jest tak super celna. IMO VK4502A to świetny czołg średni Edytowane 9 Stycznia 2013 przez Ram1rez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 (edytowane) VK4502A to tak na prawdę NAPRAWDĘ!!!!111sin(90)1 ==-=-=----==- Co robię źle? :mur: Edytowane 9 Stycznia 2013 przez m4r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zle losujesz team... ;] Bede musial podinstalowac to XVM... konfiguracja z gry czy sam mod ma jakis konfigurator ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 NAPRAWDĘ!!!!111sin(90)1 ==-=-=----==- Co robię źle? Zapomniałeś zabić jeszcze 5 przeciwników Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 Haha, nieźle m4r Co mi przypomina akcję z black prince(ależ on ssie) i zrobieniem wczoraj wyniku 3200dmg....oczywiście przegrana. Bitwa ... byłem koło bazy w krzaczorach i utłukłem 2kt, prawie całego kv4, czesc 3 kt, i coś tam jeszcze. Miasto padło ofc mimo że top włąsnie uderzał z innej strony. W bazie naszej był t69...win ratio 46%, 23k bitew, 40% na tym czołgu...zara na wstępie sie okazało skąd taki eff, siedział cała bitwe koło mnie, nic nie strzelał, a jak juz sie hvy wtoczyły na gorke do capa/ubijania to sie zabunkrował na końcu, mimo mej prośby(jeszcze w czasie podjazdu wroga, byli daleko) by pojechał na wrogą bazę przejąć...brak słów,.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 wczoraj na kompanii grillem miałem 2,8k dmg i żadnego fraga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bemol911 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Tutaj jest edytor do XVM: http://www.koreanrandom.com/z/sirmax/xvm-editor/XVMEditor.swf Edytowane 9 Stycznia 2013 przez bemol911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 (edytowane) NAPRAWDĘ!!!!111sin(90)1 111? 111*sin(90)*1=111? mea culpa Edytowane 9 Stycznia 2013 przez Ram1rez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 Przykładowe konfigi do XVM są w katalogu z modem . Oczywiście za pomocą edytora można go dostosować do swoich potrzeb , a edytor ma nawet niezłe możliwości . Do XVM zainstalować trzeba Frameworka Net 2.0 i bibliotekę dokan . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 NAPRAWDĘ!!!!111sin(90)1 ==-=-=----==- Co robię źle? A tak serio, to sam człowiek nie wygra chociaż tu grając Kv1-S praktycznie sam zremisowałem, gdyby nie to że kierowca i celowniczy mi padli to może bym to wygrał. A tak szlag mnie ****. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Framework Net 3,5 Ładny wyniczek z dzisiaj na KV-1S ;D ponad 4700 dmg http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/a8fd6e61d1c6b434.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/379edcf31c279a85.html Edytowane 9 Stycznia 2013 przez Maciem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 Jeśli mam zrobione 100 % pierwszej umiejętności i 65% drugiej to jeśli zrobię "skasuj" to kasuje obie czy tylko ostatnią? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 obie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 Jak dasz dropa to jeszcze pojawi sie taka "grafika" ktora pokaze jak bedzie wygladac sytuacja po dla roznych wariantow (free, kredyty, gold) i dopiero wtedy bedziesz mogl potwierdzic i wykonac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 (edytowane) obie Jak dasz dropa to jeszcze pojawi sie taka "grafika" ktora pokaze jak bedzie wygladac sytuacja po dla roznych wariantow (free, kredyty, gold) i dopiero wtedy bedziesz mogl potwierdzic i wykonac. Dzięki, faktycznie, w sumie to straciłem na tym tylko 7-8 % drugiej umiejętności + 20k od głowy nie najgorzej. Przeczytałem ten poradnik http://forum.worldof...uszny-poradnik/ (swoją drogą Voytech ma niezłe staty, nie wspominając o klanie 322), ale nie o tym i na pierwszy ogień zastosowałem się do rad związanych z T95 i powiem wam ...inny czołg tzn. TD. Nigdy chyba nim nie zagrałem 7 bitew pod rząd i to na dodatek wygranych 6 (gdzie w jednym wypadku nie mieliśmy praktycznie żadnych szans). Naprawdę warto. Edytowane 9 Stycznia 2013 przez ShaoLee 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 świetnie opisał rzeczywistość i model biznesowy WG, wprowadzic nowy prem/top, ludzie pokupuje/konwert a potem oszwabia w kolejnym paczu jakims nerfem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 Dzięki, faktycznie, w sumie to straciłem na tym tylko 7-8 % drugiej umiejętności + 20k od głowy nie najgorzej. Przeczytałem ten poradnik http://forum.worldof...uszny-poradnik/ (swoją drogą Voytech ma niezłe staty, nie wspominając o klanie 322), ale nie o tym i na pierwszy ogień zastosowałem się do rad związanych z T95 i powiem wam ...inny czołg tzn. TD. Nigdy chyba nim nie zagrałem 7 bitew pod rząd i to na dodatek wygranych 6 (gdzie w jednym wypadku nie mieliśmy praktycznie żadnych szans). Naprawdę warto. Swietny poradnik, własnie czytam. Pozwolę soie zmaieścić fragment o Panterze: Połączenie wad i zalet wymusza odpowiednią taktykę. Konkretnie trzymasz się jak najdalej od wroga (ale w zasięgu strzału oczywiście!) i kłujesz go swoją szpilką. Kłujesz, kłujesz, kłujesz, i już po np. 15 celnych strzałach Loewe leży jak nieżywy. ... Jak brzmi poradnik przebijania Pantery? Strzel w Panterę! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 Powiem tak, fajnie jest na test serwerze pobawić się poszczególnymi czołgami, żeby wiedzieć czego można się spodziewać z przeciwnej strony. Btw przetestowałem SU-122-44 i powiem, że bardzo przyjemny czołg, szybki, szybkie przeładowanie, ładnie zarabia i przystępna cena. gdybym nie miał żadnego premka to bym się zastanawiał nad nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 Fakt , niezły i przydatny poradnik . Po jego wpływem odkupiłem pierwszego TD od Francuzów i po zalecanych ulepszeniach gra mi się zdecydowanie lepiej , choć jeździ to tragicznie . Btw. Jak wygląda w waszych opiniach obecny KW-1 , napaliłem się na niego ( głównie przez kumpla który sobie go chwali ) , wpakowałem w niego masę kasy i expa ( w dodatku free który mogłem wydać na co innego ) a jak jeździłem wymaxowanym to tak mnie frustrował że szkoda gadać , sprzedałem go po kilku bitwach . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 Obecny to cień dawnego, jak jesteś topką to coś się ugrasz, ale funu dla mnie nie ma żadnego grają tym czołgiem w obecnym stanie. Odkupiłem jakiś czas temu aby jak najszybciej wyexpic sporta i sprzedać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 (edytowane) Fakt , niezły i przydatny poradnik . Po jego wpływem odkupiłem pierwszego TD od Francuzów i po zalecanych ulepszeniach gra mi się zdecydowanie lepiej , choć jeździ to tragicznie . Btw. Jak wygląda w waszych opiniach obecny KW-1 , napaliłem się na niego ( głównie przez kumpla który sobie go chwali ) , wpakowałem w niego masę kasy i expa ( w dodatku free który mogłem wydać na co innego ) a jak jeździłem wymaxowanym to tak mnie frustrował że szkoda gadać , sprzedałem go po kilku bitwach . Wedlug mnie to bardzo fajny czolg. Jak sie go ma wymaxowanego i sie dobrze stanie to nikt naszego pozimu nic nam nie zrobi. Szybko przeladowuje dość dobry dmg. ogolnie fajny czol tylko trzeba sie przyzwyczaic ze powolny jak flaki w oleju. Mam nim rozegranych prawie 300 bitew i wydaje mi sie to najlepsze 5 jaka jest w grze. I chyba najlepiej zarabiajaca 5. Edytowane 10 Stycznia 2013 przez Maciem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 (edytowane) Według statystyk BDR najlepiej zarabia, a KV-1 jest chyba drugi, ogólnie całkiem przyjemny czołg, ale faktycznie to cień starego KV. Wbiłem na test serwer z ciekawości chciałem pobawić się tym SU-122-44 po ciepłych słowach kilka postów wyżej. Zgodzę się, że fajna zabawka, szybko można kogoś zjechać, bo przeładowuje 6,75s z rammerem, bardzó ładna mobilność. Bolączką są tylko drogie pociski, przez co bez premki jakoś super nie zarabia gdy trafi na IX tier, od którego można podingować trochę, ale może to tylko moje noobskie umiejętności . Ale w tej kategorii cenowej to chyba najlepszy prem tank. Edytowane 10 Stycznia 2013 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 Miałem też dziwny problem z Vmax. W WoT wiki pisze że jedzie 35 km/h , kumpel też jeździł podobnie a ja max. co osiągałem to ~20 km/h mimo że miałem najlepszy silnik ( tzn. V-2K ) i gąski . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 On na prostych jedzie 20-25 km/h tylko z gorki udaje mu sie te 35km/h. Czolg jest niestety fest wolny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...