Gregu Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2013 (edytowane) duże bydlę w grze zapewne bedzie zawaniać szczerym polem i znikać w odległości większej niż 100 będąc w ruchu... Edytowane 14 Stycznia 2013 przez Gregu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2013 No mnie wczoraj dobijalo jak stojacy ode mnie 70m kv-4 znikal mi co chwila. Pomijam fakt ze stal w szczerym polu... Naprawde im dalej, to ta gra wali sie coraz bardziej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2013 Już się dawno zwaliła, ale nie ma alternatywy i grać trzeba. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2013 Mi dalej sprawia to radoche... Chyba ze trafie naprawde na kretynow. Niestety zdarza sie to czesto. Coraz czesciej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2013 Wydaje Wam się, bo o dobrych akcjach często zapominacie. Gdyby się zdarzało coraz częściej, to bym nie wywindował win ratio na E-50 z 47% (dwa miechy temu) do 50% :lol: To cos istnialo na prawde! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2013 Byka juz poprawilem. Release notes dla 8.3: http://worldoftanks.eu/news/5622-Update-83-release/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2013 I żeby mi to było ostatni raz <_< Ależ artyleria dostała nerfa :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2013 Dzisiaj gwiazdki nie zeszły bez problemów, zatrzymałem się na T34 i po i kilkukrotnych próbach przez przypadek zarobiłem kilkaset tyś. kredek... :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo.k Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2013 Podziwiam waszą wytrwałość przy tej gierce. Ja już odpuściłem sobie i gram bardzo sporadycznie. Nie ma sensu grać gdy doprowadza cię to do szewskiej pasji. Pozdrawiam wszystkich :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2013 Jak to możliwe, że w jakimś czołgu 1 perk ma 100%, a drugi nie wybrany ma 87% i już nie chce iść w górę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2013 A przenosiles go do innego czolgu? Moze nie ma 100%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2013 (edytowane) nic nie przenosilem mam is3 pierwsze wybrane perki mam po 100% w tym mentor drugie niewybrane po 87% i już nie rosną :( Edytowane 14 Stycznia 2013 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2013 Sprawdź, ile expa potrzebujesz na kolejny procent i pograj tyle, żeby tego expa zdobyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2013 Kurde a dopiero co wczoraj wymaksowałem badziewnego GWTigera i juz myslłem ze mi się spodoba. BTW od 2 -3 dni co bitwa to widze jakies palace KT i Pantery, od czasu do czasu jakiś E. Przed chwilą jednym strzałem zdjąłem Tigera (ammo rack). Jakas ukryta promocja jest p.t. Spal niemca?? czy co??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2013 nie przeczytam ile bo jak jest niewybrany to nie pokazuje, a szkoda mi wybierać, chyba napisze do supportu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2013 Byka juz poprawilem. Release notes dla 8.3: http://worldoftanks....ate-83-release/ Qtfa... a ja ostatnio zawzięcie francuską artę rozwijam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 Kurde a dopiero co wczoraj wymaksowałem badziewnego GWTigera i juz myslłem ze mi się spodoba. BTW od 2 -3 dni co bitwa to widze jakies palace KT i Pantery, od czasu do czasu jakiś E. Przed chwilą jednym strzałem zdjąłem Tigera (ammo rack). Jakas ukryta promocja jest p.t. Spal niemca?? czy co??? Cos w tym moze byc, dzisiaj gralem troche vk3001h i co druga bitwe mi sie palil. A normalnie to bylas rzadkosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 BTW od 2 -3 dni co bitwa to widze jakies palace KT i Pantery, od czasu do czasu jakiś E. Przed chwilą jednym strzałem zdjąłem Tigera (ammo rack). Jakas ukryta promocja jest p.t. Spal niemca?? czy co??? Mnie, o dziwo, od paru dni nic się nie paliło (jedynie silniki, dowódca i direct hity od artylerii na 1000+hp), więc obalam teorię. Macie po prostu jakąś całkowicie przypadkową serię na widzenie płonących Niemców. Swoją drogą - miałem jakiś czas temu takie coś na eksplodujące racki w typach, t-44 i t-54. Ot - jedzie sobie typek -> paf od kogoś -> rack -> dziękujemy, dobranoc. nie przeczytam ile bo jak jest niewybrany to nie pokazuje, a szkoda mi wybierać, chyba napisze do supportu Takiego czegoś nie rozumiem. Dlaczego czekać z wyborem umiejętności aż zrobi się 100% kolejnego skilla? Czy jest jakaś kara za wcześniejsze wybranie, albo bonus do expa za niewybranie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 Nie ma. Potwierdzam slowa m4r. Mi sie E75 zapalil moze ze dwa razy a E50 ani razu (owszem silnik czesto pada) a KT, P1, P2 nawet nie pamietam by cos sie dzialo. Ammo racka nie zaliczylem na nich nigdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 Mówisz o tym? http://forum.worldof...-ru-premium-td/ Trochę z doopy, przez jedną rzecz imo: Premium ammo ma niższą penę, niż zwykłe ammo za kredki. Chodzi o to 510d/171p (gold) vs 440d/196p (cred). W zupełności taka pen wystarczy na VI tier, a dmg sprawi branie wroga praktycznie na raz. Su-100 ma mniejszą penę i dmg a na VI wymiata się nim bez trudu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 Ale przy przechodzeniu na następny czołg możemy mieć od razu 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 (edytowane) M12T48 suspension traverse speed altered from 17 to 18 - delikatnie słabiej M12T48 gun dispersion on the move decreased by 10% - źle? M12T48 gun dispersion upon hull rotation decreased by 10% - źle? M12T48 suspension performance on soft ground increased by 26% - źle? M12T51 gun dispersion on the move decreased by 4% -źle? M12T51 gun dispersion upon hull rotation decreased by 4% - źle? M12T51 suspension performance on solid ground decreased by 11% - no to złe akurat View range altered from 390 m to 380 m - bez znaczenia imho Hit points (HP) altered from 400 to 340 - to w sumie też Gdzie ten nerf pytam się? Bo może źle sobie tłumaczę? Tyle tylko że w M40/M43 zwiększyli rozrzut działa przy poruszaniu się, a za 10bitew będę miał ją odblokowaną .. Gwizdka na Su-152 zbita juz w pierwszej bitwie, dobrze sie nim lata. Chociaz stock meczy straszliwie. Edytowane 15 Stycznia 2013 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 Gdzie ten nerf pytam się? Bo może źle sobie tłumaczę? GW-Panther-Ketten Ausf. A suspension turn speed changed from 25 to 26 GW-Panther-Ketten Ausf. A suspension characteristics decreased by 18% for solid ground GW-Panther-Ketten Ausf. A suspension characteristics decreased by 12% for medium ground GW-Panther-Ketten Ausf. A suspension characteristics increased by 26% for soft ground Influence of GW-Panther-Ketten Ausf. B suspension movement on the gun dispersion increased by 8% Influence of GW-Panther-Ketten Ausf. B suspension turn on the gun dispersion increased by 8% GW-Panther-Ketten Ausf. B suspension characteristics decreased by 9% for solid ground GW-Panther-Ketten Ausf. B suspension characteristics decreased by 8% for medium ground Maximum reverse speed changed from 14 km/h to 12 km/h View range changed from 330 m to 350 m 15 cm sFH 18 L/30 elevation angle changed from 4 degrees to 3 degrees 15 cm sFH 36 L/30 Ausf. 1943 elevation angle changed from 4 degrees to 3 degrees Hit points (HP) changed from 410 to 350 points Znaczy to mniej- więcej tyle, że już GW nie dam rady z półobrotu przygrzać w T-50, a on będzie miał gratisowo jeden strzał mniej do zdjęcia mnie. Podobnie ELC i cała reszta. Skończy mi się też zabawa w TD, bo każdy ruch to będzie kółko celownika wielkie na pół mapy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 Jednym słowem zostaną tylko najwytrwalsi. :lol2: Mnie zastanawia ST-1. Mało tego jeździ a na prawdę silne bydle. Nie dosyć, że działo z IS-4 to jeszcze mega pancerz. Pamiętam jak nieraz jadąc IS-8 miałem z nim problemy. Teraz walczyłem ferdkiem i pena 204 ani nie wchodziło w podbrzusze ani w wizjer a stał "twarzą" do mnie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 Ono sciach!iel jest twardy... Jezdzi ich tez coraz wiecej. I nie powiem, nawet czasami jak jade E-75 potrafi doprowadzic mnie do furii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 IS-6 chyba dostałe jakiegoś cichego buffa, bo też ciężej go przebić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 Pisalem juz o tym... Boczne weak pointy czesto nie daja sie przebic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 IS-3 w ostatniej rundzie mi zrykoszetował dupą pocisk z KT, no i tam takie drobne incydenty jak strzały za zero w boki, coraz więcej tych dziwnych sytuacji u ruskich. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 (edytowane) To nie kwestia ruskich bo wszystkim sie to zdarza. Ba, nawet glugie T50-2 potrafi magicznie wchlonac strzal w bok. Wczoraj mialem podobne sytuacje z Lowe, ktory nic sobie z takich trafien nie robil wlasnie od IS-6. Co zas sie tyczy IS-6 to kiedys stojac w w lekkim zaglebieniu w szczerym polu udalo mi sie przezyc bodajze 56 trafien od tierow 6-8. Fakt, ze bylo mi widac glownie wieze, ale jednak sytuacja lekko komiczna. W normalnych warunkach, na "aktywniejszej" bitwie potrafi zgranac 12-20 trafien i wciaz przec do przodu. Jak to mowia, "location, location, location!" ;P Edytowane 15 Stycznia 2013 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 No mi sie wlasnie wydaje ze tyczy sie to czesciej ruskich Ostatnio gram Lowe, E-75, T29... i taki Lowe czy KT lykaja az milo, a rusalki juz sa chronione magia.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...