SilaHD Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 IS stał bokiem strzelam z T34 oczywiscie " ***** hard" za 0, i w tej samej sekundzie strzela gość obok z T30 czyli IS powinien wyparować, ale nie zeszło mu na 1hp więc i z ten z T30 musiał mieć za 0 (bo z 40 metrów musiał trafić). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 Chyba czas zaczac grac ruskami... Dobra lece zbijac gwiazdki... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 (edytowane) Jest już do pobrania patch 0.8.3 - oficjalnie update wchodzi jutro: http://dl.wargaming.....3_eu_patch.exe - patch http://dl.wargaming...._eu_install.zip - full client P.S. Dla zainteresowanych, pojawiła się nowa dostawa modeli Revell-a z kodami WOT: http://www.jadarhobby.pl/revell-world-of-tanks-c-9_12_1316.html Edytowane 15 Stycznia 2013 przez Boxster 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 (edytowane) O kurcze, to już dzień releasu? A da sę go nie pobierać? Odpalam launchera i wywala że wersja aktualn...hm ;] No i sobie uwaliłem wota tym updatem :P Wywaliło cannot instal pod koniec paska postępu, a luncher wywala że pliki są złe i blabla see logs. No i nie ma play, cofnij czy coś, tylko retry, skutkujący tym samym za każdym razem. Edytowane 15 Stycznia 2013 przez Havoc 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 O kurcze, to już dzień releasu? A da sę go nie pobierać? Odpalam launchera i wywala że wersja aktualn...hm ;] No i sobie uwaliłem wota tym updatem Wywaliło cannot instal pod koniec paska postępu, a luncher wywala że pliki są złe i blabla see logs. No i nie ma play, cofnij czy coś, tylko retry, skutkujący tym samym za każdym razem. Wersja 8.3 już wkrótce 1. Aktualizacja gry do najnowszej wersji nastąpi w dniu jutrzejszym 16 stycznia. Ze względu na wprowadzenie aktualizacji 8.3 serwer będzie niedostępny od 05:00 do 11:00 czasu polskiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 No właśnie sam to zauważyłem, chyba niepotrzebnie instalowałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 Lorraine155 50: Zmniejszono zasięg widzenia z 330 m do 370 m Lorraine155 51: Zmniejszono zasięg widzenia z 350 m do 390 m Bat Chatillon 155: Zmniejszono zasięg widzenia z 350 m do 390 m GW Panther: Zmniejszono zasięg widzenia z 330 m do 350 m Ciekawe co ruskie miały na myśli ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 nerfobuff :P 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 ogólnie arta dostała po [gluteus maximus] nie dlatego, że była przepakowana... dlatego że pociach!lony MM losował bitwy na randomie po 4-5 art na stronę... zamiast to zrobić normalnie (idealne rozwiązanie z americas army) to poszli na łatwiznę na randomie powinno losować 0-3 art, 1-3 lt, 1-3 td, 4-5 mt & ht... to powinny być wartości graniczne, czyli bez lekkiego na team gra nie ruszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 Wczoraj poprostu dalem sobie spokoj... Losowania takie ze po jednej stronie zielono zolto a u mnie czerwooonooooo Mialem bitwy gdzie niby mialem najwyzsze staty.. a Effi mam jakies 1080 czyli lipa Widywalem kolesi w tankach IX tieru z effi = 460, jakze to w tych wypadkach bylo prawdziwe odwzorowanie... 16 bitew zeby zbic gwiazdki z 3 czolgow ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 (edytowane) Wczoraj to jakis extrem byl,wieczorem z pracy wrocilem,chcialem sie zrelaxowac gra ale po 6ciu przegranych pod rzad stwierdzilem ze to nie ma sensu... chcialem troche expa nabic na chinoli dzis coby przeskoczyc pierwsze tiery ale... Edytowane 16 Stycznia 2013 przez AmFe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ja tam do momentu blackoutu(odcieli mi prąd na pół godziny) w plutku z oberem i m4r nie miałem problemów, przeważnie szliśmy przez wroga jak przecinak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 @Gregu: Nic dziwnego, 3 graczy i to z dobrymi statami, prawie zawsze robi z du... jesień średniowieczną przeciwnej drużynie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 A jak najskuteczniej podbić to xvm efficiency? Moje od kiedy używam xvm (pewnie z rok) waha się w okolicach 1400-1420. Wydaje mi się, że teraz gram lepiej, podciągnąłem sporo średni dmg na bitwę i nieco ilość fragów na bitwę, ale jednak nadal eff nie wzrasta. Jakieś rady co zrobić, żeby osiągnąć więcej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ja tam do momentu blackoutu(odcieli mi prąd na pół godziny) w plutku z oberem i m4r nie miałem problemów, przeważnie szliśmy przez wroga jak przecinak No było sympatycznie, wr=90% ;) A było zapłacić za prąd ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 patch już się instaluje, niech ktoś zarzuci linka do celownika i zoomout, bo nie mogę znaleźć do 8.3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 (edytowane) No i się naprawiło po update Można grać. Rzuciłem okiem na spec tych chinśkich zabawek i chyba nie są zbyt zachwycające. A przynajmniej nie mam parcia aby je expić. Zostaje przy ruskach i hamburgerach jak na razie. @Dziobak, największego boosta do EFF daje Cap lub/i obrona bazy. Zainstaluj sobie WOT Statistics i w recent battles, obserwuj jakiego EFFa zrobiłeś w danej bitwie, będziesz miał pogląd na to co Ci dało więcej. Czy dmg czy cap. Edytowane 16 Stycznia 2013 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 A jak najskuteczniej podbić to xvm efficiency? Moje od kiedy używam xvm (pewnie z rok) waha się w okolicach 1400-1420. Wydaje mi się, że teraz gram lepiej, podciągnąłem sporo średni dmg na bitwę i nieco ilość fragów na bitwę, ale jednak nadal eff nie wzrasta. Jakieś rady co zrobić, żeby osiągnąć więcej? Najlepiej leci za zdobywanie bazy badz obrone (znaczy sie nabijanie badz zbijanie punktow oblegania) Z bitwy mozna po 16.000 wyciagnac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 Potwierdzam, przez kompanie strasznie mi spadło bo się nie capuje, EFF przez pół roku nie ruszało się z miejsca. Ostatnio capowałem kilka razy i wzrosło mi o 10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 patch już się instaluje, niech ktoś zarzuci linka do celownika i zoomout, bo nie mogę znaleźć do 8.3 Te z 8,2 działają bezproblemowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 (edytowane) Pozdrawiam chińskiego meda 10 tieru z działem 268peny i 440dmg które przeladowuje 8 sekund z całkiem dobra mobilności. Dobrze ze zrobiłem sobie przerwę od tej gry. Tapatapatap i9001 Edytowane 16 Stycznia 2013 przez GeMtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 ale OCB? Next pacz bedzie nerf do przywoitych 10sek, skoro e50m ma 8.8... CHinskimi medami sie nie przejmuje...ruskie musza być uberaless wiec zrównają do ich poziomu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 No i się naprawiło po update Można grać. Rzuciłem okiem na spec tych chinśkich zabawek i chyba nie są zbyt zachwycające. A przynajmniej nie mam parcia aby je expić. Statystyki statystykami, ale pograc moze byc warto chocby dla w pelni zautomatyzowanego konkursu, ktory dla odmiany rowna wszystkich graczy nie wliczajac bonusow z premium: http://worldoftanks.eu/news/5632-Chinese-Tank-Showdown/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 Te z 8,2 działają bezproblemowo. Nie do końca, skopiowałem bezpośrednio zawartość folderu 8.2 do 8.3 i gra crashuje mi się przy odpalaniu więc nie wszystkie banglają bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BastianCJ47 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 coz mam zrobić by dostać się do klanu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 pominąłem wolnym exp 2 tier i kupiłem od razu 3 tier chiński, pierwsza gra i as pancerny... ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 Nie do końca, skopiowałem bezpośrednio zawartość folderu 8.2 do 8.3 i gra crashuje mi się przy odpalaniu więc nie wszystkie banglają bez problemu. Na pewno nie crashuje celownik i zoom, bo u mnie chodzą, może masz coś wgrane co powoduje *****. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 Czy freezy netu w trakcie pobierania i freezy kompa (+ niemożność odpalenia task managera) w trakcie samej aktualizacji uznać za dobry, czy za zły omen? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 mam nowy komputer i też mi zmroziło, luz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 Co myslicie o chinskim t34-1 ? Gralem chwile na testowym(niestety wszyscy z premium lataja) i tak patrze na staty to wydaje sie byc super ;D Jest mobilny, dziala jak na czolg sredni dobre a pancerz na wierzy (170) niczego sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...